|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 00:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Auto-Aparatura
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 12:39 |
|
|
|
|
1 om yra praktishkai trumpas mano galva nieko blatno na bet visviena visi pamirsta kad garsiukas turi aktyviaja varza + reagtyvine varza o subu reagtyvine buna laaabai didele taip kad tas 1 omas ties rezonansu virsta i minimum 10om
va kazkas prase kazkada mano bagazines foto bet nebuvau baiges, sian baigiau liko issiurbti tai prasau :
du stiprekai Vieta, vienas komponentams (priekiui galui) kitas subams (tiltais), komponentai Peerless sds164 ir Vifa 25xt... (nepamenu modelio) kirtau kiek pamenu ties 3700hz , bet dabar gailiuosi nes truputi per daug kruvio piscialkai... Du kondikai po farada Hifonix (zymiai zymiai geriau nei pries tai turetas 1.5F power acoustics is milgretos, beto Hifonix'o kaina ta pati). Prieki stoves komponentai tokie pat kaip gale. Liko isspresti viena problema : reik keisti generatoriu sodina akuma net vaziuojant...
p.s. baltas salonas nebaigtas bet cia irgi mano rankos prisiliete
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 13:18 |
|
|
|
|
Kaip suprantu sistema jau veikia Koki grotuva turi? Siaip idomiau stiprintuvo kokybe? Gal dar galima tikslius komponentu modelius? Kiek pinigu atsiejo du priesbosiai ir aukstadazniai? Is kokiu daliu rinkai filtrus (nominalai nesvarbu)?
Fak, kad daug klausimu Papasakok viska jei tik laiko turi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 13:29 |
|
|
|
|
kadangi grotuvuose labai nenusimanau ir nenorejau imti visokiu ispliurpu su grafikom ir t.t. rinkausi kad butu kuo maziau navarotu ir kuo brangesnis. Issirinkau uz 550lt (tuo metu tiek kainavo) Vieta grotuva, jame navarotu nulis ir grojimu nesiskundziu, viskas nustatuta ant nulio ir groja tikrai norma. Stiprekai smarves turi, neskleidzia jokiu triuksmu, labai patogus reguliavimas krosu : kai padarai high pass gali sureguliuoti apatini dazni nuo kiek gros komponentai taipogi iki kiek gros subas todel labai gerai viskas susiderina. Priesbosiai jau minejau sds164 o aukstas vifa 25xt (modelio nepamenu), filtrus skaiciavausi zinoma kad nominalai svarbu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 13:36 |
|
|
|
|
Ta prasme filtru daliu nominalai tavo atveju man nera svarbus, nes juos vistiek perskaiciuociau pagal save. Nepasakei is kokiu daliu juos rinkai
Kaip tie rf2 bosiukai groja? Mane jie kazkuo labai traukia, bet nesu dar nei vieno ju girdejas, tiesiog dar nemaciau nei vieno neigiamo atsiliepimo
Kiek kainavo sie komponentai? |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 18:49 |
|
|
|
|
nu blemba kaip tai is kokiu ir riciu kondiku ir varzu is ko gi dar filtrai susideda
rf2 groja pusiau minkstai pusiau tvirtai kaip tik mano pomegiams rf1 man buvo per tvirtas rf3 jau skirtas vos ne spl nes labai minkstas ir daug ten jegos jis turi o kokybe tikrai prastesne bet beldziai zymiai geriau
komponentu kainos www.rcl.lt |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 19:39 |
|
|
|
|
Del filtru tai konkreti firma domina Garsiuku kainas jau susiradau, iseina beveik 450lt berods, idomu kiek dar filtrai kainavo.  |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 21:14 |
|
|
|
|
| Gedas, gali apie bosa pora zodziu ? dezes uzdaros kaip suprantu |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 21:29 |
|
|
|
|
firma nu gi sakau kad filtrus pats skaiciavau ir litavausi tai nera firmos o atskiri komponentai. riteles visatono kondikai audyno varzos no name
na bosas yra kaip sureguliuosi jei leisi jam groti iki kokiu 100hz tada jis labai minkstas, jei leisi daugiau kaip ash iki 200hz tai labai super yra minkstumo gilumo taip pat neveluoja tikslus galingas dezes atviros fazikai sone kur gesintuvas matosi deze 100l isnaudota ir vieta kur zapaske buvo (viskas uzsandarinta) |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 21:34 |
|
|
|
|
Va butent tu atskiru filtru daliu firmu pavadinimu ir norejau Galbut nemokejau aiskiai paklaust.
O tau bosas nesilokalizuoja gale, kad taip aukstai leidi groti? Pagal ideja tai kas jau virs 100hz groja priesbosiai, tai ir idomu pasidare. Na, bet velgi cia kaip kam patinka. |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 16, 23:53 |
|
|
|
|
| viskas ten normaliai man ir 50hz girdisi kad is galo eina bet ka darysi... |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 17, 00:05 |
|
|
|
|
jooooo, grazus mashiniukas
Gedai, geraj varai
O tava rekomenduotu VIETA magiuku negaliu atsidziaugt, groja taip kaip turi grot masinoj... Apie suba isvis geriau nesnekesiu, pritruks vietos aprasyt...
Krc, Gedas yr zmogu zmogas.
Aciu. |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 17, 07:42 |
|
|
|
|
nereikia au taip poto dar pagalvos ka zmones seip thanks  |
|
|
|
|
|
 |
Auto-Aparatura |
Parašytas: 2007 04 18, 21:36 |
|
|
|
|
naujos temos nekuriu turiu trumpa klausimuka auto aparaturos megejams zinovams mane domina elipses audiobahno kur naujos 360lt kainuoja AS69 ir vibe qd 69. gal kas esate girdeja vienas is ju? apsimoka tiek lt moket uz audiobahnus? ar pigesnes geriau kokios pvz pionerr (modelio neatsimenu) 20 ar 25 skersmens koaksai apvalus. ir kur galima nusipirkt vibe?kokia ju kaina?kiek pardu buvau nemaciau.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |