|
Forumas » Akustika » Pradedantysis: akustika su namu kinu ar su stiprintuvu ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Pradedantysis: akustika su namu kinu ar su stiprintuvu ? |
Parašytas: 2007 04 14, 01:15 |
|
|
|
|
Zinai kai esi jaunas ir dar studentas tie pinigai kazkaip nesitaupo kury kaika uzdirbdavau daugiau nei 1000 ir kas is to daugiau tusu atdalyvaudavau ir dazniau klubuose sededavau o susitaupyt visvien ne ka isejo
nors aisq norint tai nebutu labai sunku  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 14, 10:59 |
|
|
|
|
Turiu labai rimta pasiulyma, derinukas dali blue serijos koloneles ir NAD stiprintuvas skamba labai neblogai Namuose svetaineje pas mane stovi tokia sistemele, tikrai geras derinukas... Filmus ziurint ant stiprintuvo uzsuki boso, duodi daugiau garso ir tikrai nepritruksta jokiu subu ar dar kokio gaidzio Aisku nesupraskite jog sulyginu su rimta suroundine kino sistema
Muzikai klausytis irgi visai nieko Naprisimenu tik modelio to NAD, pasiziuresiu po to 1200lt pamenu mokejome Groja prijungus prie dali blue galiu pasakyti labai panasiai kaip mano pioneer a-400x Taciau su kitomis kolonelemis pioneer man mielesnis... Gal tiesiog jam su dali nesiseka susidraugauti
Dali ir NAD manau superinis varjantas norint sutilpti i 3klt  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 14, 16:39 |
|
|
|
|
Zinau sita derinuka neblogai skamba ir nera brangus, stiprintuvas veikiausiai c320 arba c320bee, isvis man nad ir dali patinka kai brangiu ju namu kino sistemu teko ilgokai klausyt ir filmus ziuret tai efektas tikrai ispudingas, na gal ir tv beveik 2m istrizaines prisidejo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 14, 20:15 |
|
|
|
|
| amas. rašo: |
kvaili tie žmonės
tai velnaim dar reikalingas bankas, jei teik uždirbi, "pinigū kartoj" (tokia laida per ltv) vienas milijonieriaus pasakodamas kaip uždirbo milijoną, labai gerai pasakė, kad skolintis galima tik tam, kas duos pelną, arba neišvengiama (neturi kur gyvent, sugedo šaldytuvas ir neturi kur laikyt maisto ar pan.) o visokie prabangos dalykai turi būt kaip tikslas
tai uždirbant 1000lt, gyvenant su tėvais, labai nesunkiai susitaupys tie 3000lt ypač kai be to gyvent labiau nei įmanoma
na nebent yra noras duot dar kažkam uždirbt, tai reiktu ir maistą pirkt lizingu
ech, nevieta čia apie tai... |
maciau ta laida
tarp kitko jis ten labai protingai papasakojo kaip reikia elgtis su pinigais
bet buna ir taip kad per visokius tusus ir islaidas zmonem nesitaupo pinigai
tai ir lieka banko paskolos tada  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 15, 12:32 |
|
|
|
|
Jurua sitas komplektukas manau savo kaina isties atgorja Kaskaip tiesiog dera viskas tarpusavyje, tia manau ir yra svarbiausia...
Taip stiprintuvas C 320BEE  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 16, 00:05 |
|
|
|
|
Ei ei, rekomanduokite audio, arba dar ka Nes kol kas apsistojimas tai pir liko prie cambrdidge audio 640 rinkinio CD/stiprintuvas ir ir cabasse jersey mt3 ... Nors nagai nieztetu denon 700 serija imti, nes kruvos mp3 cd voliojasi, bet kita vertus ... reikai ju osvistiek isgyvendinti
O kas liecia banka ... 5k suma visgi statistiniam lietuviui manau nera ta, kuri ajis isleidzia per menesi vaiksciodamas i kina, ir gali lengvai ismesti is seimyninio biudzeto Siaip galiu be kraujo is nosies ir be banko pasiimti, bet sakyite jus man kam man taip daryti, jei galiu geriau pasiimti su banko pagalba iranga, priklausomai nuo menesiniu islaidu svyravimo atsiskaityti su banku po 2-4 menesiu be sazines grauzaties, ir tuo paciu nedaryti JOKIU taupymu ? Nezinau kaip jus, bet as gyvenu ne tam, kad taupyciau, ne tam, kad tureciau krutesni golfa nei kiti, ne tam, kad palikciau vaikams milijonus. As gyvenu SAU. Savo seimai. Saviems poreikiams. Jei man ko truksta - as to siekiu, tam naudoju savo zinias ir finansus. Tacia kokio velnio man kazkur kazka taupyti, jei man tas neduos jokio malonumo ?
ir isvis, sakykit eapie audio, nes blin kai ka nusipirksiu lievo, tai paskui jus visus kaltinsiu kad lamerio neapsvietete  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |