|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 28, 13:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Pirkimas is ebay
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 10:21 |
|
|
|
Planuoju pirkt preke per ebay is Kinijos, yra nurodyta prekes ir atsiuntimo i Lietuva kaina, man iskilo klausimas ar nereikes moket kazko papildomai - muitai, kazokie papildomi mokesciai ir pan.? Ar tiesiog uzteks sumoket tiek kiek nurodyta ebay : prekes kaina + parsiuntimas i lietuva ir viskas? |
|
|
|
|
 |
Re: Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 11:19 |
|
|
|
SMD rašo: |
Planuoju pirkt preke per ebay is Kinijos, yra nurodyta prekes ir atsiuntimo i Lietuva kaina, man iskilo klausimas ar nereikes moket kazko papildomai - muitai, kazokie papildomi mokesciai ir pan.? Ar tiesiog uzteks sumoket tiek kiek nurodyta ebay : prekes kaina + parsiuntimas i lietuva ir viskas? |
Jei prekes kaina + siuntimas >70lt ir pardavejas webshopas, tai reikes moketi muita ir lyg tais pvm. Jei pardavejas privatininkas, tai iki 1xx kazkieten lt nereikia moketi. Plius kitaicai beveik visada rasho "gift" . Tas kartais padeda.
Sau |
|
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 11:33 |
|
|
|
.......bandžiau ir aš tam ebay užsiregistruot,bet neatsiuntė jokių patvirtininmo kodų į paštą... kažkoks šū... .... visi šneka, kad ten pigu ir apsimoka siųstis iš ten. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 11, 12:14 |
|
|
|
kwlw rašo: |
Jei prekes kaina + siuntimas >70lt ir pardavejas webshopas, tai reikes moketi muita ir lyg tais pvm. Jei pardavejas privatininkas, tai iki 1xx kazkieten lt nereikia moketi. Plius kitaicai beveik visada rasho "gift" . Tas kartais padeda. |
Man nepasiseke - shopas, o kam ta pvm ir muita reikes (jei reikes) sumoket? Siuntiniu tarnybai atsiimant ar pardavejui? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 11, 13:20 |
|
|
|
SMD rašo: |
jei prekes kaina su atsiuntimu mazesne uz 170lt (reiketu ta suma suzinoti tikliau) tai nieko papildomai moketi nereikes.
Gift ant siuntinio nepadeda. |
|
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 13:24 |
|
|
|
Uzsiregini paypal tada kai noresi kazka siust, pay pal'as apskaiciuos ir parodys visa suma, kuria nuskaiciuos is tavo saskaitos ir kai atsius, tereiks is pasto pasiimt.. beje dar priskaiciuoja kelis $ uz siuntinio draudima.. |
|
Paskutinį kartą redagavo Henkel, 2007 04 11, 13:48. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 13:26 |
|
|
|
nepriskaiciuja nieko uz jokius draudimus, is kur ta nesamone?
nebent pats pardaveja labai naglas ir papraso papildomai. |
|
|
|
|
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 13:55 |
|
|
|
To Digix:
Tikiuos zinai ka reiskia insurance |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 15:10 |
|
|
|
leopard rašo: |
.......bandžiau ir aš tam ebay užsiregistruot,bet neatsiuntė jokių patvirtininmo kodų į paštą... kažkoks šū... .... visi šneka, kad ten pigu ir apsimoka siųstis iš ten. |
Del pigu, tai EBEJUJ VISADA (VISADA!) reikia SKAICHIUOTI. Zhiuret ish kur perki, kokie galimi paslepti mokeschiai. Pasvert rizika, ir tai, kad siuntinys keliaus velniai zhino kiek laiko. Garantiju (ir del kokybes) irgi nebaisiai yra.
Esu pirkes ne viena deshimti daiktu ish jebejaus, ir galiu pasakyti, kad isheina nedaug, bet pigiau, ypach jei iskaichiuoti tuos kartus, kai nusiperki nekokybishka daikta, arba tiesiog uzhisirauni ant "siunteju". Tokia durna apgavystes rushis, kai tipo perki daikta, tau niekas jo neaciunchia, po to grazhina babkes uzh pirkini, o negrazhina (naturalu) uzh siuntima. Kaltu nera, pinigeliu irgi .
Bet tokiems, kaip ash, kurie neturi laiko vazhinet po miesta ir sunku darbo metu vaikschiot po parduotuves, tai ebejus labai gerai. Gali darbe sededamas apsiprekint. Ir dazhniausiai keliais litais pigiau gaunasi. Tarkime 1-10% ne pardej.
Sau |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 18:33 |
|
|
|
Henkel rašo: |
To Digix:
Tikiuos zinai ka reiskia insurance |
perkaityk viena svarbu zodi: optional
(kai kada praso draugimo butinai ipac brangiom prekem)
bet cia ta mokesti ima pasdavejas o ne paypal. |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 11, 18:36 |
|
|
|
leopard rašo: |
Del pigu, tai EBEJUJ VISADA (VISADA!) reikia SKAICHIUOTI. Zhiuret ish kur perki, kokie galimi paslepti mokeschiai. Pasvert rizika, ir tai, kad siuntinys keliaus velniai zhino kiek laiko. Garantiju (ir del kokybes) irgi nebaisiai yra.
Esu pirkes ne viena deshimti daiktu ish jebejaus, ir galiu pasakyti, kad isheina nedaug, bet pigiau, ypach jei iskaichiuoti tuos kartus, kai nusiperki nekokybishka daikta, arba tiesiog uzhisirauni ant "siunteju". Tokia durna apgavystes rushis, kai tipo perki daikta, tau niekas jo neaciunchia, po to grazhina babkes uzh pirkini, o negrazhina (naturalu) uzh siuntima. Kaltu nera, pinigeliu irgi .
Bet tokiems, kaip ash, kurie neturi laiko vazhinet po miesta ir sunku darbo metu vaikschiot po parduotuves, tai ebejus labai gerai. Gali darbe sededamas apsiprekint. Ir dazhniausiai keliais litais pigiau gaunasi. Tarkime 1-10% ne pardej.
Sau |
is ebay balima pirkti TIK senus naudotus daiktir, jokiu budu ne naujus.
visi nauji tai padielkos ir apgavystes. atgal nebesugrazinsi ir pardavejo nenubaus niekas, tuo jie ir naudojasi
net blogo feedbacko negali palikti, kas jam viena is 1000 neigiamas feedbackas, o pirkejui kuris 10 atsiliepimi teturi tai oho kaip reiksminga bus kai pardavejas kokiu nesamoniu prirasys |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 12, 09:33 |
|
|
|
Digix rašo: |
is ebay balima pirkti TIK senus naudotus daiktir, jokiu budu ne naujus.
|
Dristu kolegai nepritarti del radio detaliu. Ish kitajaus pirkti tarkime LCD ekranelius, varzhu paketus ir pan smulkmenas <50lt, bent jau man - apsimoka. T.y. ash esu niekas elektronikoje, todel nei lemonoje, nei evitoje man speciali kaina netaikoma, todel man ish ebejaus gaunasi tas pac kitajus taip ~10-20% pigiau. Tarkime LCD 16x2 ekranelis su pashvietimu gaunasi ~25lt. Analogai parduotuveje 10lt brangesni. Be to lemona tau neduos nuolaidos jei pirksi 10 atmegu 16, o pas kitaica zhek vos ne 50% nuolaida gaunasi. Tas pats su diodais ir pan.
Kaip ir belenkur gyvenime - nori pigiau, rizikuoji. Kartais ishloshi, kartas ne. Kaip minejau pirkes esu belenkiek ebejui visokio sh, nuo 1eur iki 900eur (brangiausias pirkinys). Jei daug pirkalioji, tai visviena i pliusa isheini . Plius laikas darbo metu susitaupo.
Jei jebejui neskaichiuot, nelygint, ir negalvot, tai babkes i bala 100%.
Sau |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 12, 13:51 |
|
|
|
nu detales, kaip ir kas kita, nei kokie foto apartai ar drabuziai.
cia kainos nedidels jei gausi nekokybiska dideles bedos nebus.
ipac apsimoka sviesos diodus pirkti is kinijos, gaunasi po 30-40ct o ne 3 lt kaip lietuvoje.
bet lcd tai geriau pasieskoti amerikonisku pvz man isejo 10 drafiniu lcd po 10 lt |
|
|
|
|
 |
 |
Pirkimas is ebay |
Parašytas: 2007 04 12, 14:05 |
|
|
|
Dristu kolegai nepritarti del radio detaliu. Ish kitajaus pirkti tarkime LCD ekranelius, varzhu paketus ir pan smulkmenas <50lt, bent jau man - apsimoka. T.y. ash esu niekas elektronikoje, todel nei lemonoje, nei evitoje man speciali kaina netaikoma, todel man ish ebejaus gaunasi tas pac kitajus taip ~10-20% pigiau. Tarkime LCD 16x2 ekranelis su pashvietimu gaunasi ~25lt. Analogai parduotuveje 10lt brangesni. Be to lemona tau neduos nuolaidos jei pirksi 10 atmegu 16, o pas kitaica zhek vos ne 50% nuolaida gaunasi. Tas pats su diodais ir pan...
Sau |
Pirkau aš per ebay LCD 4X20, tai su atsiuntimu kaina gavosi panašiai kaip RCL 4X16 ekraniukas. LCD buvo siunčiamas iš Hong Kongo, tai gavos pigiau atsiuntimas ~5$, lyginant su siuntimu iš JAV. O už kiekvieną dar perkama prekę siuntimas tik 1,5$ daugiau. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |