Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 28, 07:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Nu gal bus visai idomi tema ka reiskia musu nikai is kur tokius sumastem ir t.t.
Mane vadindavo elektroniku burike kai lankiau o ant schemu ploksciu norejau kaska savo uzrasyt tai sumasciau elektronix tai tai ir prikibo man tas nikas...
manau manojo ir aiškint nereikia Tiksliau tai tokį dviratį turėjau Leopard, veidrodiniu rėmu, saldainis buvo, deja pardaviau nes buvau mažas ir kvailas, ir tada pinigų reikėjo. Būčiau dabar atrestauravęs. nuo to meto visur ir likau kaip leopard, ir nikų nekeičiu, kad visur mane pažintų.
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.
Pas mane tai tai tiesiog vardo sutrumpinimas Edgaras-Edga. O kitas mano nikas E486,tai vardo pirma raidė ir tokio legendinio kompiuterio proco pavadinimas, kurį seniau turėjau.
darijux = Darijus
tiesiog vardas su siokiu tokiu "tiuningu"
Bet siaip cia senas nikas, dabar dazniausia uzsivadinu DarkoX... Nors sitas nikas sugalvotas "is lemputes" bet tik paskiau suvokiau kad jame kaikas slypi: Dark Ox... mano nikas susijes su zodiako zenklu...