|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 25, 22:10. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » kaip manot del derinuko?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
kaip manot del derinuko? |
Parašytas: 2007 03 28, 10:08 |
|
|
|
nu jis susideda is STK465 vidutiniams 2x40W ir LM3886T subui 100W. kaip manot? dera jie ar nelabai?  |
|
_________________ Elektronika - tiesa slypi kažkur anapus . . .
Parduodu parašiuta, beveik naujas, vieną kartą naudotas, nei karto neišsiskleidęs  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 11:42 |
|
|
|
2 LM3886 priekiui ir TDA7294 subui - vidutiniams ir aukštiems pats tas LM o subui TDA pilnai pakanka..... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 12:52 |
|
|
|
Arba LM1876 + LM3886.
STK seip geriau neliest. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 15:11 |
|
|
|
tai pasidariau stk465 ir labai graziai groja. jokio pasalinio garselio. be to juk ji yra stereo mikroschema. tik kad dar neradau jai pakankamo radiatoriaus. o subui tai atmeciau TDA ir liko lm3886t. o daugiau toki patrauklesnio nieko neradau |
|
Parduodu parašiuta, beveik naujas, vieną kartą naudotas, nei karto neišsiskleidęs  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 15:21 |
|
|
|
kodel atmetei labai paprastai pagaminama ir subui tinka pats namie ant tokios kazkada buvau uzkabines suba, ir kaina surinkimo uz lm mazesne ir galios galima daugiau ismaugt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 15:31 |
|
|
|
bet paskaicius foruma tai tikrai nekokie atsiliepimai. o tai kokia kaina iseina gaminant ta TDA7294? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 18:54 |
|
|
|
hmmm... 40-50 litu su maitinimo kondais, tilteliu aisq viskas jamikon
Siaip jis man patiko maitinau ir +/- 40 ant 4ohm ir gerai buvo nesvilo bet deja netycia laidukus is plokstes iseinancius sulieciau nes eilini kart padares neuzisoliavau tai dege smagiai net dumai ruko
o siaip tai kokybe jos nera ispuidinga bet subui tai tikrai tinka, subui nebutina gera kokybe svarbiause galingas maitinimas su gerais kondikais. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 19:18 |
|
|
|
bet vat tas yra kad pas mane maitinimas yra STK465 +/-30V tai man ir mikriuko subui manashios reikia. nes nenoriu dar vieno trafo deti. o man tas lm3886t be maitinimo gavos uz 23lt nes matinimas savo turiu |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 20:14 |
|
|
|
na ir ta galima maitint +/-30 ju kainos manau padarymo turetu panasios but matai maitinimo kondikai nors ir jamikon visvien kainuoja
Siaip as didelio skirtumo subui nematau ar ta ar ta ju gale ant tokio pacio maitinimo turetu panasi but. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 22:41 |
|
|
|
nu as dabar ta paty stk maitinu +/-18V tik... nerandu trafo normalau as... be to ir kondikai tik po 1000uF. nu bet po to desiu 33000uF kai gausiu norm trafa... be to dar ir subui garsiakalbio nradau pirkti kuris man patiktu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 23:31 |
|
|
|
uj brangiai tau cia atsieis tie kondikai jai kaunietis i rusiuka nuaik asiziuret kokio deveto trafo, ten tik vija antrine susiviniot reiks. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 28, 23:50 |
|
|
|
trafa turiu тсш170 bet abejoju ar jo pakaks man... o kondikus jau esu suderines  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 29, 09:05 |
|
|
|
nu o pas amne yra stk 2x40W ir dar Lm 100w |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 29, 10:19 |
|
|
|
jei tuos 2x40 jungsi aukstiems ir vidutinems ir paliksi tik priesbosi ir subui 100w tai tas derinukas tikrai pats tas...
as naudoju 2x150 vidutiniu aukstu ir 2x300 zemu tai derinukas pats tas |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|