|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 05, 21:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Radioelektronika siųstuvai » Del HIGH POWER FM MIC v5 siustuvo veikimo.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Re: Del HIGH POWER FM MIC v5 siustuvo veikimo. |
Parašytas: 2007 03 25, 21:36 |
|
|
|
daylight rašo: |
Jau antra kart darau sita siustuva http://www.elektronika.lt/schematic/theme/75/24/ ir jis man niekaip neveikia. Naudoju 12pF pastovu kondensatoriu vietoj ten tos susuktos vielos kur parodyta paskutinej nuotraukoj. Kaip manot gal signalas nepatenka i FM daznio ribas kai naudoju 12pF? Ar gali taip but? |
Susuk normalią ritę ir dėk paderinamajį konda nuo3-10pF(pirmas skaičiuos kuo mažesnis tuo geriau) ir tada mėgink turėtum pagauti, na tik gal neveiks super gerai, nes reikės papildomai derinti... |
|
|
|
|
 |
Del HIGH POWER FM MIC v5 siustuvo veikimo. |
Parašytas: 2007 03 25, 22:14 |
|
|
|
Rites tai nezadu sukt, nes yra jau ant PCB realizuota. Taip patogiau bent jau man. O kodel tu kitoki paderinama konda siulai jei schemos aprasyme siuloma naudot 10-20 pF ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 25, 22:42 |
|
|
|
daylight rašo: |
Rites tai nezadu sukt, nes yra jau ant PCB realizuota. Taip patogiau bent jau man. O kodel tu kitoki paderinama konda siulai jei schemos aprasyme siuloma naudot 10-20 pF ? |
Sorry matai aki aš neturiu salygu PCB pasidaryti tai rites suku ir kondus tokius dedu, bandyk mesti tą tokį kondiką ir pasiderinti turi veikti, man veikė, musėt moki ieškoti? Įjungi siųstuvą ir pažiūrėk kiekmA ima, jei apie 20-30mA tai turi veikti bet jei labai daug tai akžkur klaida, šei per radiąj cypimą turi pagauti arba mirtiąn tylą.... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 26, 09:43 |
|
|
|
As irgi neturiu salygu, tik lygintuva ir viskas o schema svieciu ant kopijavimo aparato su TV Antenos popierium ir puikiai gaunasi. Pamatavau srove, tai is pradziu rodo 50 mA ir palengva mazeja iki 30 mA. Taip turi but? Idejau 3-15 pF paderinama konda vietoj 12pF ir vistiek man nieks neveikia. Nustatau sakykim ant 90 MHz FM ir sukineju konda, bet nepagaunu daznio isvis. Kazin kas cia blogai galetu but? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 13, 21:32 |
|
|
|
auto nustatyma leidai ant fm pabandyk jei nebandei turi kazka pagaut jei panasus daznis muzika arba foną jei nori paderint labiaunustatyt dazni ant siustuvo ir tampyk rite maziau daugiau tai yra itempima reguliok gal atityks daznis aisku jeigu schema gerai padaryta  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 13, 22:33 |
|
|
|
Skaitmeninė radija ne visada pagauna sisųtuvo signalą... Aš tai tiap darau pasijungiu siųstuvėlį ir su radija ieškau kanalo turi pasigirsti mirtyna tyla arba cypimas(jei sisųtuvas arti), tik sukioti radiją reikiapalengva neskubant... Jei nepaugini signalo tuomet sisųtuvo kondą pasuki nedaug ir vėl toliau varai... Šeip sukinėjant siųstuvop kondą per radiją turi girdėtis... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 14, 18:57 |
|
|
|
super rašo: |
as ir pasidariau siustuva su vienu tranzu pagavus siustuvo signala girdisi tyk kintantis uzimas |
Bet ar persiduoda bent šioks toks garsas? Musėt mikrafą dėjai tikrai.... Beje su vienu tranzu siųstuvėliai labai nestabilūs, minimum kokių trijų tranzų reikia ir lengviau suderinti.... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |