|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 03, 15:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » PC valdymas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 05 09, 14:15 |
|
|
|
sweiki esu zaliu zalias ka ten reikia deti jungiant prie kompo infrareda kad su distanciniu galetum valdyti per comine jungti kokia varza ar ka? aciu |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 05 09, 16:51 |
|
|
|
taigi schema yra siame puslapyje ir ten visos detalaes aprasytos... susilituoji instaliuoji girder ji suprogramuoji kad veiktu pagal tavo norus ir dziaugiesi |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 05 09, 19:21 |
|
|
|
Galiu pasakyti, kad labai geras aparatas, esu pasidares ji, beje tai buvo mano pirmoji schema ir ji veike is karto. tik patartina tam tureti atskira pulteli, kad nesimaisytu signalai, pvz nori isijungti muzikini centra, paspaudi ijungti centras isijungia o kompas issijungia jei esi taip nustates |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 11 22, 20:56 |
|
|
|
sveiki.as kazkada dariau ta schemuke.bet neisejo.nezinau kodel.klausimas kodel neveikia? per ka jus daret per com? ar garso kistuka? koki konkreciai distansa naudojot. ir kokias tiksliai detales pirkot.
noriu ir as sita dalykeli pasidaryt. dekui |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 11 23, 11:16 |
|
|
|
Na as tai dariau per com. Labai nesudetinga, turejau as neveikianti blokeli, tai sudejau i ji visa schema o ant krasto isgreziau skilutes ir idejau ta dioda pagrindini. Ir viskas Nors elektronikoje esu dar gan zalias bet sia schema nesunkiai pasidariau. Sekmes darant |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 11 23, 19:35 |
|
|
|
tik va tas aparatas lagina kompą.. Mygtuko paspaudimo metu kompas pakimba daliai sekundės. Klausant muziką būna gana gaidiškas efektas.. |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 11 23, 19:39 |
|
|
|
Nu nezinau man tai tokiu dalyku nebuvo |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2004 12 03, 09:29 |
|
|
|
gal kas galetumete atsiusti man i emaila programite su kuria reikia valdyti irda per com nes pas mane neatidaro to puslapelio buciau labai labai dekingas mano mailas dziugesiux@yahoo.com isanksto aciu |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2005 01 21, 02:23 |
|
|
|
patarkit, kuri labiau apsimoka daryt: per com'a ar audio kistuka?
Jei audio, gal galite paaiskint kaip ji ten jungti prie to kistuko, jei tik vienas laidas iseina ? |
|
|
|
|
|
PC valdymas |
Parašytas: 2005 01 21, 15:03 |
|
|
|
geriau daryk per com porta |
|