Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 18, 15:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
is tranzu visada galima padaryt koki stiprintuveli, tik tinkamai pajunk ir turi suziurek ar jis pnp ar npn, nesumaisyk poliskumu ir junk BE schemute poros trejeto pakopu ir stiprini sau
Nu chebra jus ir duodat.Prisilaupot tranzu is senu teliku,turit 5 rezistorius ir jau puolat stiprekus daryti(nors tie tranzai gal labiau skirti komutacinem grandinem,ar tai dar kam nors).Tai jeigu jau tokie elektronokai tai nepatingekit infos paskaitineti.O dabar duokit man schema ant lekstutes! 100% garantuoju,kad tu nesurinksi to stipro kad ir koks jis ten bebutu.Pradeti reikia nuo paprastesniu dalyku(mano pirmas iskeptas daiktas buvo "sviesos muzika" filtrais iskaidytas garso signalas ir paduotas i tris lemputes.Jokiu aktyviniu elementu,Ir svarbiausia -Veike!).O jus jau katik nusipirke lituokli ir islaupe sena "taura" norint stiprekus lituoti.Nesokit auksciau bambos.Pradziai tai tiek.Aciu kas nepatingejot skaityti.
_________________ geriau pilvas nuo alaus,nei kupra nuo darbo.
PANEVEZYS
Nu chebra jus ir duodat.Prisilaupot tranzu is senu teliku,turit 5 rezistorius ir jau puolat stiprekus daryti(nors tie tranzai gal labiau skirti komutacinem grandinem,ar tai dar kam nors).Tai jeigu jau tokie elektronokai tai nepatingekit infos paskaitineti.O dabar duokit man schema ant lekstutes! 100% garantuoju,kad tu nesurinksi to stipro kad ir koks jis ten bebutu.Pradeti reikia nuo paprastesniu dalyku(mano pirmas iskeptas daiktas buvo "sviesos muzika" filtrais iskaidytas garso signalas ir paduotas i tris lemputes.Jokiu aktyviniu elementu,Ir svarbiausia -Veike!).O jus jau katik nusipirke lituokli ir islaupe sena "taura" norint stiprekus lituoti.Nesokit auksciau bambos.Pradziai tai tiek.Aciu kas nepatingejot skaityti.
nieks cia ir nesoka auksciau bambos,reikia kazka vis naujo galvot,negali gi amzinai su ledais ar tda mikrem seded reikia gi kazka naujo pradet,bet tik paklausk ko,tj iskar uzsipuola...
tu geriau ne pagal turimas detales ieškok, ką gali pasigamint, o pirma sugalvok, ką darysi, susirask schemą ir tik tada žiūrėk, turi detalių, ar ne. viską galima nusipirkt, šiais laikas nebe problema, nebent tu pusę mėnesio nori ieškot, ką suchimičint įmanoma.
tu geriau ne pagal turimas detales ieškok, ką gali pasigamint, o pirma sugalvok, ką darysi, susirask schemą ir tik tada žiūrėk, turi detalių, ar ne. viską galima nusipirkt, šiais laikas nebe problema, nebent tu pusę mėnesio nori ieškot, ką suchimičint įmanoma.