|
Forumas » Elektronika žaliems » Maitinimo saltinis. TDA8560Q.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Maitinimo saltinis. TDA8560Q. |
Parašytas: 2007 03 08, 17:55 |
|
|
|
|
Atleiskite uz 2 posta , bet man iskilo problema. maitinimas virsuje eina +. + as jau turiu , minusas pas mane yra zeme taip iseina , nes reik tip pliusinio maitinimo. Tai man reikia varza (schemoje yra 2 , bet as darau 1 kanalo , nes turiu tik 1 normalia 6omu kolonele) 2,5,8 mikres kontaktus jungt i pliusini maitinima? Logiskai mastant iseitu taip
Help plz as siandien noriu ji isbandyt  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 09, 10:04 |
|
|
|
|
nenaudojama kanala junk y tiesiai y zheme,net nekaisaliok jokiu varzhu ar kondu, o kas del saugiklio,tai jei jis yra pusantro ampero,o tau reiks apie 4 amperu pilnai galiai,tai turetum suprast,kad kai saugikliu prades teket srove,didesne, negu nurodyta,tai jis tiesiog ims ir perdegs,ir tada teks nusipirkt tinkama 4-5 amperu saugikly,seip saugikly geriau junk priesh diodtilty,u]nuosekliai[[/u] su bet kuriuo 12V laidu,bus saugiau,jei tokiam sauniam montaze kur uzhtrumpinsi ka nors,jis apsaugos brangesnes detales nuo ishkepimo...
btw trafe 220V apvijai laidai turi buti kur kas plonesni... tai pades susiorientuot |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 09, 17:14 |
|
|
|
|
Jis bus naudojamas stiprui (TDA8560Q). Schema cia : http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/5493/
Man nieko nesako lygiegretus jungimas. Siandien nusipirkau 4A saugikli ir esu ramus. O beje vakar pajungiau ir neveike. Speju buvo blogos zemes arba kiek dabar pastebejau iejimo laidas nepilnai buvo ikistas i kistuka. Nu lituosiu dar karta , bet sikart desiu ant montazines ir ziuresiu ka vakare gausiu. Gal ir veiks stipras  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 09, 20:09 |
|
|
|
|
| jeigu per fizikos pamokas priesh kelis metus butum ne savo mazus giliukus krapshtes ar ysimylejejo akim ziurejes y fizika, tai butum suzinnojes sy bei ta ta ish paciu pachiausiu, elementariausiu elektronikos(ir ne tik) pradmenu apie nuoseklu ir lygiagretu jungima |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |