|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 11, 06:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » kas bus įstojus į universitetą...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
kas bus įstojus į universitetą... |
Parašytas: 2007 03 04, 14:52 |
|
|
|
|
| Andrius! rašo: |
| patrijotas rašo: |
Bet jai atvirai tai KTU yra tikras gaidys...  |
Aš šiais metais stosiu į KTU elektronikos inžinerija. Argumentuok, kodel KTU yra nieko gero? Gal ten per daug mokoma to, ko nereikes? |
Visu pirma yra gaidiska KTU studentu priemimo politika. kitaip sakant priima bent dvigubai daugiau nei kad reikia. Konkreciais skaiciais kalbant kai as istojau tai buvo priimta i elektronikos inzinerija 290 studentu!!!!!! ir durnam aisku kad tai nesveikai daug. po pirmo kurso liko vos truputi daugiau nei puse, po trecio semestro liko 130 (turint omeny kad dar buvo priimta mazdaug ~50 stud. kurie tese nutrauktas studijas ir kartojanciu kursa) taigi i trecia kursa issikapste grubiai sakant koki 40% visu istojusiu, o baigia apie 100 studentu. Viso to tikslas susirinkt pinigelius is besimokanciu studenciuku ir taip papildyti KTUno biudzeta.
Antra. Praktikos beveik nerasta. Koks gali but geras inzinierius jei jis nieko pats padaryt negali??? I tavo galva kisa daugybe bereikalingos teorijos, kuri be praktikos yra apskritas nulis...
Trecia. Puse destytoju reiktu su rogutem isvest i miska...nes jiems jau jau kogero 100 metu...Likusia destytoju dali sudaro tikri balvonai, kuriems net jei ir nuo knygos nurasysi (mokomes aisku tik is ju parasytu knygeliu) vistiek bus negerai...Ta patyriau savo kailiu. Aisku yra ir normaliu destytoju, bet deja labai mazai. Kitaip sakant nera normalios, pastovios vertinimo sistemos...kiekvienas destytuvas vertina kaip tik nori.
Ketvirta. Apie laboratorijas tai geriau patylesiu. Tik maza dalis aparaturos yra siuolaikiska...o visa kita like nuo ruso...Pvz. medziagu atsparumo kadetros vienoje laboratorijoje teko matyt irengini kuriam beveik 100metu...bet su juo vis dar dirbama...Normaliomis salygomis mokosi tik uzsienieciai.
Penkta. KTUne yra tokia sugedus mokymo sistema kad daznai islieka toki kur nieko nemoka, o ismeta tuos kurie ismano tikrai nemazai...Konkretus atvejis: pas mane grupej yra tos vienas studentas kuris yra durnas kaip ciabato aulas, kiekviena diena geria ir turbut gyvenime nera knygos i ranka paemes, nezino net omo desnio!!!!! bet iki siol mokosi be skolu ir net stipke gauna!!!! tuo tarpu kitas studentas kuris mokosi per naktis, pats sau konstruoja stipriakus ir visa kita, moka kas semestra po 1000lt kad neismest ir vos tempia su skolom....Kitaip sakant KTUne gerai gyvena tie kas nusirasineja...Nemoki nusirasinet? nieko. KTU ismokys. KTU gali baigt taip nieko ir neismokes.
Kitaip sakant studijavimas KTUne yra sudo vertas. (As cia kalbu apie telekomukaciju ir elektronikos fakulteta, kituose galbut kitaip yra, nezinau).
Tavo teise rinktis, bet as tai jai galeciau stot per nauja tikrai nestociau i KTU. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 04, 16:29 |
|
|
|
|
heh, va ta patį man pasakojo prieš pora dienų pažįstamas Sako KTUškej jeigu nenusirašinėsi - smertis, blogai. Kas nusirašinėja - tie ir laimi  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 04, 18:35 |
|
|
|
|
| DumBazz rašo: |
heh, va ta patį man pasakojo prieš pora dienų pažįstamas Sako KTUškej jeigu nenusirašinėsi - smertis, blogai. Kas nusirašinėja - tie ir laimi  |
aha...tokia sistema ir nieko cia nepadarysi...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 04, 19:13 |
|
|
|
|
Man kažkaip nesitiki, kad ten taip blogai... Dėl dėstyuvų gal ir sutikciau, pats mačiau, kokie ten seneliai. Na dar nusirašinėjimas irgi pasirodė įtikinamas, nes panašūs atvejai būna mokykloj: nusirašinėtojas dundukas kartais gauna daugiau negu tas, kuris mokosi. Dėl didelio iskritusių procento irgi girdejau.
Tiesą pasakius man susisuko galva... Galima sakyti, svajojau studijuoti KTU'ne elektronikos inžinerija nuo pat pirmų klasių. Na, kol pats savo kailiu nepajusiu, tol iš tikrųjų nesužinosiu, kas ten vyksta.
Kitos išeities nėra, nemanau, kad apsimokėtų stoti i VGTU ar VU elektronikos inzinerija, kai gyvenu Kaune. Mechanika irgi netraukia... Ech subalamutinot mane, dabar viskas atrodo, kaip per sikna...
Patrijotas, kaip suprantu, tu taip pat studijuoji elektronikos inžineriją, ar ne? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 04, 20:01 |
|
|
|
|
Taip, studijuoju.
Nesupraskit manes klaidingai. As nenoriu jusu atkalbet nuo elektronikos studiju. Jei tik norit tai studijuokit, gal jums ir patiks, nezinau. As tik issakiau savo nuomone ir papasakojau kaip yra (is savo patirties).
O del to blogumo tai kaip sakoma ir kariamas suo pripranta... moki suktis ir varai...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 04, 20:04 |
|
|
|
|
| Kai pats pasimokai tai supranti kad tas mokymosi lygis KTUne yra tikrai gan zemas, bet jau man taip rodosi. Nezinau ar kituose univeruose taip yra. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |