|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 25, 22:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autoelektronika » Padekit.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 17:51 |
|
|
|
Gal kas ismanot ir galit pabrajzyt schema, kjp pajungt kibirksty?
Dekuj is anksto |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 18:33 |
|
|
|
nu ziurint kur tau jos reikia senovej kiek zinau zmones titnago pagalba skeldavo kibirksti, dar gali gatvej paprasyt uzrukyt pas kanors, tai irgi manau "pades" Na, o jei rimtai, tai manau reiktu pradet nuo to koks pas tave auto ir kas nutiko... |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 18:53 |
|
|
|
Nu pas mane Isuzu GEMINI. Retas modelis, bet galingas zweriukas. Ir dingo kibirkstis. dirbo dirbo wariklis ir uzgeso. ir jau neuzwedziau. zejau ir babina, ir lajdus kur ajna y paskyrstytoja ir wiska. Y babina tejna 4 lajdaj, 2 storesni ir 2 plonesni. 2 ajna y komutatoriu. o kiti 2 ajna kazkur aplink masina, ir tik 1 is ju wejke. tj pamanaiu kad butu geriausia is naujo wiska susijungt |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:05 |
|
|
|
as cia nesenai su savo kibirkstim vargau. Tai kaip man chebra paaiskino arba kaip as supratau, reikia ziureti ar i babina ateina impulsinis signalas ar ne. Jei neateina, tai ziurek komutatoriu. Jei yra signalas- parejusi babyna. Tegul mane pataiso kasnors jei neteisingai parasiau. As tik "samauchka" |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:05 |
|
|
|
Bent jau ant babinos pliusas ar sedi? |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:14 |
|
|
|
Nu ka zn. Ten y wiena is tu storesniu lajdu atejna elektra. Bet wistiek neskele skierkos |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:32 |
|
|
|
Tai gali but 1 is 3 babina,komutuoklis,daviklis,bet japoskei kazin ar bus jis parejes greiciau komutuoklis. Gal galima but suzinot kaip tas daviklis atrodo ir kiek ten laidu prie jo? |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:34 |
|
|
|
tipo ce apie babina kalba ajna? jej jo, tj y ja atejna is wiso 4 lajdaj. Bet 2 ajna y wiena puse, o kiti 2 i kita |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:45 |
|
|
|
Navatna babina. Daug kur atena 4laidai bet jie buna dubliuoti t.y. 2 tai kaip vienas nebent ten iseina 2 aukstos itampos.Dar aiskinu ateina pliusas i bab tas pats nueina i kom kitas ateina is kom i tas pats nueina i skydeli apsukom rodyt. |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:47 |
|
|
|
Nu gali but. Bet man patestawus, tik 1 is ju wejke |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:51 |
|
|
|
Ziurek ar ateina piusas i kom |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 02 28, 19:54 |
|
|
|
Tj wa kad esme ir yra tame, kad iki to komutatoriaus priajt zmogiskaj norint . tj rejke imtis wisa panele. O an japoskiu tj patikek kjp ten gajdiske rejks bandyt, nieko kitajp nebus |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 03 01, 11:02 |
|
|
|
Bet as juk prasiau pasakyt kjp pajungt Wv babina ir komutatoriu, o ats tjp ir negawau |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 03 01, 11:41 |
|
|
|
Ziurint koks pas tave paskirstytojuj stovi daviklis.Jeigu holo tai pajungsi jei kitoks tai nelabai.Atrodo kad to buvau klauses. |
|
|
|
|
|
Padekit. |
Parašytas: 2007 03 01, 11:50 |
|
|
|
Nu pas mane tj liaudiskaj sakant skrajukas stowi paskyrstytojo dezutej, |
|