|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 26, 13:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Pasidaryk toki mirksiuka be elektronikos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Pasidaryk toki mirksiuka be elektronikos |
Parašytas: 2007 02 26, 23:38 |
|
|
|
|
| BeveikElektronikas rašo: |
citatoj mano parasyta diodams o ne lemputems. Pajunk dioda nuo kronos be varzos ir suzinosi kam  |
siaip mano schemoj diodu nera, yra tik sviesos diodai, o ten ne krona o paprasta baterija gali but,tik tiek kad man tqaip lengviau buvo nupiesti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 02 26, 23:46 |
|
|
|
|
| Cheburator rašo: |
| BeveikElektronikas rašo: |
citatoj mano parasyta diodams o ne lemputems. Pajunk dioda nuo kronos be varzos ir suzinosi kam  |
siaip mano schemoj diodu nera, yra tik sviesos diodai, o ten ne krona o paprasta baterija gali but,tik tiek kad man tqaip lengviau buvo nupiesti  |
na tai ir kalbejau apie sviesos diodus o ne apie paprastus. Manau ir taip aisku apie ka kalba eina. O del baterijos tai man ten vistiek i krona panasiau nei i paprasta Be to atitinkamo nominalo varzos nuosekliai LEDams nepakenks bet kokiu atveju. O kadangi schema visiskai zaliems, tai manau varzos netgi ir butinos. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 26, 23:51 |
|
|
|
|
| Aš tai manau pigiau ir lengviau būtų nusipirkus montažinę PCB kelis LED ir varžas tranzus ir viską sulituoti... Čia žymiai daugiau vargo.... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 26, 23:57 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
| Aš tai manau pigiau ir lengviau būtų nusipirkus montažinę PCB kelis LED ir varžas tranzus ir viską sulituoti... Čia žymiai daugiau vargo.... |
Jum gal ir jo, bet ne man kur mechanika man zymiai aiskesnis dalykas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 27, 02:17 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
Jum gal ir jo, bet ne man kur mechanika man zymiai aiskesnis dalykas |
idomu kas butu aiskiau, mechaninis ar elektroninis kompiuteris |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 27, 23:01 |
|
|
|
|
niekas nepuola, tik siaip kaip elektronikos megejams , mechanika atrodo baisiai sunki.
sunkiai cia kas toki pagamintu
o siaip del mechanikos aiskumo tai galima pasigincyti, gerai kai aparatas nieko nemasto neturi atminties ir logikos.
kazkada buvo gaminamos mechanines skaiciavimo masineles, tai tokia suprasti manau sunkiau nei elektronine |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 28, 14:44 |
|
|
|
|
na matai tu elektronikas tau lengviau elektronika, o as paprastas valstietis tai man mechanika lengviau suprast. o siaip manau geriau zinot visko po biski, negu vieno dalyko bishki |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 28, 19:20 |
|
|
|
|
na matai tu elektronikas tau lengviau elektronika, o as paprastas valstietis tai man mechanika lengviau suprast. o siaip manau geriau zinot visko po biski, negu vieno dalyko bishki |
man bent asmeniskai iki kazkiek metu, tai mechanika tikrai lengviau suprantama buvo nei elektronika. Manau sis projektas ir skirtas maziems zmogeliukams. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 28, 23:25 |
|
|
|
|
Maziems  |
nu tai dar pasakyk kad dvidesimtmetis vyras toki dalyka darytusi
tiesiog jam tai nebus jokios prasmes ,nebus laiko ir noro.
mazi zaidzia su zaislais, mazi dziaugiasi kazka padare, sukure, atrade, jie neiesko prasmes. jiems pasitenkinimas bus kad padarytas daiktas veikia, nors jis ir neatnesa jokios realios naudos.
cia aisku tik mano nuomone |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 01, 03:24 |
|
|
|
|
Na man tuoj bus 23. taip iseina kad jei zmogus ziuri filma koki tai is to jokios nera jokios naudos ir jis mazametis nors jam jau kad ir 40 (cia pagal tavo teorija taip iseina). tikriausiai alaus padauginai . man tai uzsiemimas is neturejimo ka veikt, o nauda man nerupi, rupi rezultatas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 01, 09:20 |
|
|
|
|
Na zinoma, nesvarbu koks amzius, nesvarbu koks hobis, zmogus savo laisvakaiki gali skirti jam. Ir kiekvienas zmogus turi teise i originaluma Del filmu: suauges zmogus gali rinktis rimtus filmus, is kuriu, kaip ir is knygu, galima pasisemti isminties, pakylti link graziu tikslu, gauti naudingos informacijos... (cia pagal mano teorija)  |
|
_________________ tai.Aimis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 01, 13:22 |
|
|
|
|
Na man tuoj bus 23. taip iseina kad jei zmogus ziuri filma koki tai is to jokios nera jokios naudos ir jis mazametis nors jam jau kad ir 40 (cia pagal tavo teorija taip iseina). tikriausiai alaus padauginai . man tai uzsiemimas is neturejimo ka veikt, o nauda man nerupi, rupi rezultatas |
Tik nesupraskit klaidingai, tai tik mano nuomone. Nieko nenorejau izeisti  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |