|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 17, 18:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » problema su lm3875 stipru
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
problema su lm3875 stipru |
Parašytas: 2007 02 26, 14:11 |
|
|
|
|
Daug cia prisiskaitinejes sugalvojau pasidaryti stiprintuveli su lm3875.Na pradziai pabandymui jokiu ypatingu black gate kondiku nepirkau.Pajungus jis veikia,bet yra uzimas.Uzimas zemo daznio na toks kai buna saltinio nestabilizuoto.Jis pastovaus dydzio nepriklausomai kiek garso rankele suki.Tikriausiai susije kazkaip su maitinimu.Buvau nuo akumu pajunges tai dirba puikiai.Ar gali buti kad mano maitinimo itampa per didele.Nes teoriskai 40V ant vieno peties max.Pas mane lygiai tiek ir yra po kondu. shemute sita dariau http://www.soften.ktu.lt/~navisigi/drdainiu/projektai/gainclone_mk1.html
Tai nezinau kaip ieskoti priezasties mano triuksmo ir kaip ji pasalinti.Gal kas susidures buvot? Buvau netgi kondus po 4700uF imetes bet niekas nepasikeite ne kiek.Su zemem irgi atrodo lyg viskas tvarkoj.
labai laukiu protingu minciu:)
aciu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 02 26, 16:13 |
|
|
|
|
| Na ekranuoti.Na tuo standartiniu stereo kistuku signala pasiimu is laptopo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 26, 16:28 |
|
|
|
|
| Ir siaip,ar tu isitikines,kad su tavo zemem viskas gerai?Takus aplitavai su kanifoliniu fliusu?Fliusas zinok yra laidus,del to as pats esu isitikines,nes tai buvo nutike man. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 26, 17:08 |
|
|
|
|
seip sitos mikres triuksmai -100db ir visi kiti parametrai yra labai geri, ieskoks klaidu zemes vedziojime, gal trafas isperstas... Nes jei nuoi akumu ciki piki reiskia bedos maitinime ir iejime. Manishkai tyli kaip zeme nors ir atsuki visa garsa ne snypstejimo ne uzesiuko |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 27, 14:31 |
|
|
|
|
kaip suprast trafas isperstas? nuvyniojau net apviju nuo trafo.tai dabar +-36,7V.Ir ivyko pasikeitimas sioks toks.neatsuktam garsui taip paciai birbia bet kai garsa atsuku tada jis dingsta (nu vos vos jau tylus labai).
kas del takeliu tai as ant "oro" dabar viska sulitaves.viskas tvarkingai.patikrinau,nu viskas pagal schema. Jauciu nusipirksiu antra mikruske nes visvien stereo gi planuoju daryt.pasijungsiu ta,nes minciu nelabai yra.nu dar pasiskaitysiu,gal reik dar papildomai kazka uzkabint,kad stabiliau dirbtu nes ta chemute tai itartinai paprasta:) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 27, 15:29 |
|
|
|
|
| as irgi ore kabines 3875 esu, jokiu triuksmu, nieko... nu gal as zemes geriau suvedziojau, neaisku.... Skirtumo tarp platinio ir orinio montazo ner... tik svarbu zemes... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 27, 16:07 |
|
|
|
|
tu kazka su iejimu pridirbes ar potencika normaliai ilitavai?
p.s. ore montazas kai tryz detals daug pranasesnis nei pcb |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 27, 20:29 |
|
|
|
|
| Nuo potenco signalo ilgas laidas gal iki pacios mikres?Nes jei netrumpas kad ir ekranuotas taip buna :kai nutyldyta neuzia,atsuki bisk pradeda uzt,kai uzsuki max neuzia. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 28, 17:55 |
|
|
|
|
| Man taip buvo su preampo blogu įėjimo laidu. Iš Lemonos už du ar tris litus. Tik viską išardžius ir vėl sudėjus daėjo, kad reikia gero laido, kurį prilitavus tapo visiška tyla - jokio fono. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 28, 18:55 |
|
|
|
|
Tai va matai sitoj shemoj daliu daugiau o kiekviena juk neisvengemai gadina garsa juk gainklonas ir yra toks geras del mazo detaliu kiekio ir trumpo signalo kelio.
tipo neinvertuotas skamba geriau ar siaip? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 28, 19:14 |
|
|
|
|
Nu cia tik mano nuomone, man vien schematiskai neinvertuotas graziau ziurisi...
Signalo kelias nuo to nepailgeja.
Beto as neaudiofilas todel butinai dar prikabinu visokiu preampu/tembro bloku. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |