|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 01:17. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Koloneliu gamyboje susiduriau su keleta klausymu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Koloneliu gamyboje susiduriau su keleta klausymu |
Parašytas: 2007 02 25, 21:04 |
|
|
|
|
| Apostalus rašo: |
| VSA cia jo kas tiesa tas tiesa.. suklijavau su vienais klijais.. Moment lipalu kazkokiu tiksliai nepamenu.. ogi ziuriu kad kur riebiau uztempiau krashtuose jie man sutrukinejo.. geraj kad siaip ne taip atlupau graziai.. tada nubegau i senukus paemiau pacius brangiausius klijus medziuj klijuot.. manau shitie paisteisins.. o viduj krashtus reikia gal pamegint sutept kokiu silikonu.. |
jopšikkmat kuo lipalas blogai, suklijuoji ir nors šokinėk ant viršaus, jie ir sulūž tai tik ne toje vietoj kur suklijuota
momentas tam tikrai netinkamas,
dar ateina koks dudndukas prišneka apie visokius hermetikus kurie net nelimpa prie medžio dar spangsta visokias vibracijas  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 02 25, 21:19 |
|
|
|
|
Naudoju lipala arba 'skysti vynys' kurie tinkami medziui. Abu geri ir patikimi, tik skysti vynys tirstesni uz lipala, taigi esant didesniems plysiams 'mozoti' geriau tinka....  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 25, 21:32 |
|
|
|
|
tik tai, kad skystos vinys brangesnės gerokai
namaunau, kad to tvirtumo ten labai reikia, vistiek bandant natplėšt lūžta per plokštę, o plyšiam pigiau lipalą su pjuvenom pamašyt
o kokias skystas vinis naudoji, tos henkel moment super fix niekam tikę,
plytelėm klijuot kažkada naudojau sakais kvepėjo tai neįtikėtinai tvirtai suklijuoja, net pusiau lūžus stalo koja susiklijavo, bet ten buvo kibiriukas 60litų, galvojau tie momentai bus tas pats, nėvelnio |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 02 25, 22:03 |
|
|
|
|
Cia ziuriu klaust tai pas kiekviena skirtingos nuomones..
Tai va suklijavau vidu su lipalu, ir susukau medvarsciais, dar turiu is pistoleto tepamu kliju kur sakiau senukuose daug sumokejau, tai kai viska sudesiu (pertvaras) ir t.t. aptepsiu aplinkui ir bus gerai.
Gal ir gremezdishkos pertvaros bet manau nieko cia blogo nebus. dezhe ilga todel tikrai ju truksta o medzio storis 18mm nebuvo senukuose 22 o tik 25. tai kadangi pas mane tik 1 midbasas bus ir aukshti tai bus kaip tik.
O klijai kurie man sutrukinejo MOMENT firmos lipaliniai kazkokie.. tai shudo kroowa...
Visu pirma nuotraukoje atrodo zhymei gremezdishkesnes negu realiai.. darau pagal viena projekta kuri pasiule amas. kazkuriam lankytojuj ir jis pats pagal ji pasidare suba. (turbut)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 01, 02:39 |
|
|
|
|
| Apostalus rašo: |
Nu supranti jei turiu bitumo nenaudojamo kam man moket uz lapuka 30lt kur tik gala 1 koloneles isklijuosiu.. Tai jei viska planuoju klijuot tai zinai kiek man tos koloneles atsistos ?  |
vistiek man tas dazymas kazkaip nepatinka
nedaryciau as taip
na kai viska padarysi parodyk kokia foto
apziuresim gal koki komentara numesim arba pasimokysim kanors  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |