|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Del televizoriaus SONY KDL-S32A10
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Del televizoriaus SONY KDL-S32A10 |
Parašytas: 2007 02 24, 14:44 |
|
|
|
|
| Sveiki, naujų minčių nesulaukiu, o ir mano meitras, pas kurį televizorius, susirgo taigi viskas kol kas stovi vietoje. Topo centre man pasiūlė nusipirkti VIDO DVD rekorderį, atseit juos perka kas parsiveža TV iš JAV ir taip transkoduoja PAL Į NTSC. Gal reiks pabandyti, nes kiek žinau NTSC sistemos veikia JAV ir Japonijoje, manau dažniai turėtų būti tie patys. Kaip manote? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 24, 14:48 |
|
|
|
|
| Tiesa dar pamiršau parašyti gal kas žinote dėl valdymo pultelio. Šio TV instrukcijoje parašyta, kad originalus pultas RM-JD001, bet kitur radau informaciją, kad mano turimas pultelis tinka visiems sony lcd KLV ir KDL modeliams. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 24, 19:56 |
|
|
|
|
Jei viska valdotavo turimas pultelis,tai nesuk del to galvos Apie pardavima to teliko negalvoji?  |
|
_________________ geriau pilvas nuo alaus,nei kupra nuo darbo.
PANEVEZYS |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 26, 13:33 |
|
|
|
|
| o kikioj saly jis surinktas, man idomu , nejau made in japan lipdukas? nes europos rinkoms skirti gaminami slovenijoj ar ispanijoj. tai taip i normalu servisa ir nenunesei, as ogminoj uz dvd rekorderio sistemu perdaryma 120lt sumokejau , bet ten net shemotechnikoj pasikrapstyt reikejo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 27, 11:48 |
|
|
|
|
| Būtent lipdukas Made in Japan ir instrukciją japonų kalba radau, ten intarpuose angliškai parašyta, kad šis televizorius skirtas išimtinai japonijos rinkai ir kitose šalyse nenaudojamas. Televizorius dabar pas meistrą, kuris atlieka garantinius remontus Elix firmos televizoriAM, bet pastaruoju laiku kažkur dingo jau antra savaitė. Gal susirgo. Apie pardavimą galvosiu kai tikrai žinosiu, kad nieko nepavyks padaryti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 02 27, 14:39 |
|
|
|
|
| tomaila rašo: |
| o kikioj saly jis surinktas, man idomu , nejau made in japan lipdukas? nes europos rinkoms skirti gaminami slovenijoj ar ispanijoj. tai taip i normalu servisa ir nenunesei, as ogminoj uz dvd rekorderio sistemu perdaryma 120lt sumokejau , bet ten net shemotechnikoj pasikrapstyt reikejo. |
Tu teisus ispanijoj, siaip yra modeliu made in japan ir cia lietuvoje tik reik pasijieskot, KDL-40V2500 tamsesnio atspalvio pilkos telikai(perkamiauses sony telikas lietuvoje ) dabar beveik visi made in japan aisq ir ispanisku yra reik ziuret todel pries perkant. Siaip made in japan kai kuriose pardose brangesni nezymiai. x seija lygtais visa paleista made in japan dabar. Cia taip bent pries naujus metus taip buvo, dabar girdejau naujos siuntos i sony parejo su naujom prekem, pasirode nauju modeliu tai gali but kad situacija pasikeite. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 17, 15:35 |
|
|
|
|
| Pagaliau susigražinau TV iš meistro, kuris nieko nedarė ir nusipirkęs DVD-R VIDO, kuris palaiko NTSC, dabar galiu žiūrėti per jį. Rodo normaliai tik kažkodėl nėra garso. Prieš nuvežant pas meistrą dar buvo šnypštimas, o dabar tyla. Pajungiau prie muzikinio centro ir girdžiu garsą, tik distsncinių daug reikia naudoti. Vaizdą pajungiau iš DVD SCART į TV per tulpę, bandžiau per S video, bet kokybė man rodos blogesnė, norėčiau pabandyti iš SCART į TV RGB, bet nerandu tokio laido. DVD instrukcijoje radau parašyta, kad geriausia jungti per komponentinę jungtį, bet nežinau kur ji TV yra. Ką Jūs patartumėte. Dėkoju visiems už pagalbą, ypač Bunbastic, ir linkiu įdomių temų. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 17, 16:25 |
|
|
|
|
| autoegis rašo: |
| Pagaliau susigražinau TV iš meistro, kuris nieko nedarė ir nusipirkęs DVD-R VIDO, kuris palaiko NTSC, dabar galiu žiūrėti per jį. Rodo normaliai tik kažkodėl nėra garso. Prieš nuvežant pas meistrą dar buvo šnypštimas, o dabar tyla. Pajungiau prie muzikinio centro ir girdžiu garsą, tik distsncinių daug reikia naudoti. Vaizdą pajungiau iš DVD SCART į TV per tulpę, bandžiau per S video, bet kokybė man rodos blogesnė, norėčiau pabandyti iš SCART į TV RGB, bet nerandu tokio laido. DVD instrukcijoje radau parašyta, kad geriausia jungti per komponentinę jungtį, bet nežinau kur ji TV yra. Ką Jūs patartumėte. Dėkoju visiems už pagalbą, ypač Bunbastic, ir linkiu įdomių temų. |
 |
|
PANEVEZYS |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 20, 00:09 |
|
|
|
|
| Lygiai ta pati problema ir jei neklistu su lygiai tuo paciu teliku ir pas mane. Tik manishkis ish USA todel meniu anglishkas, meginsiu service mode isijungt gal pades, jei pades tai... Nu ka cia ir bekalbet ;] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 20, 15:12 |
|
|
|
|
| pavyko man patekti i servisini meniu bet ten neradau nieko susijusio su spalvu dekodavimu, gal kazkas gali kazka pakomentuoti? galiu imest meniu punktus nufotkines, gal kazkas kazka galit padet. Telikas Bravia KDL-S32L20. Itariu bishki lowendinis modelis nes ir pultelis papigiai atrodo ir made in china, bet negi spjausi i LCD telika ;] tai padekit prasau jei kas galit. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 20, 17:37 |
|
|
|
|
39 Colour Trap Switch: Off, SECAM only, All
Ar toki punkta randi? |
|
PANEVEZYS |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 01, 11:47 |
|
|
|
|
| Ne tokio punkto tam meniu nera. Sivakar ikelsiu fotkes viso meniu, bet jau daugiau maziau susitaikiau su mintim kad reiks pirkt koki tai dvd playeri pigu kad rodytu... vot taip ir buna, nori kaip geriau gaunas kaip visad ;] nu dar gal ka galesit pasakyt is to meniu bet kad ten nieko labai panashaus i tai ko reiketu. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |