Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 21, 10:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Nu va cia susiduriau su problema kad Klaipedoj neradau pigaus AVR programatoriaus, o virs 1000 Lt negaliu tokiam daiktui isleist, radau tik PIC'am skirta rinkini kur paciam susirinkt reikia, bet jus visi pries PIC'us.
TAIGI SUGALVOJAU PATS PASIDARYTI PAGAL SIA SCHEMA IS ARCHYVU:
bet kita problema ta kad as nesuprantu zymejimu, nu tu visokiu bruksneliu, mat jau labai senai fizikos besimokiau. Tad gal busit kasnors toks geras ir duosit linka ar atsiusit man i artsas@gmail.com tuos zymejimus nes pats internete neradau.
Dar gal galit mazdaug pasakyt kiek kainuoja pasidaryt paciam toki programatoriu?
_l_
_l_ <---- kas per velnias?
_l_ -l____
-l____l- <---- o sitas?
_l/ <--- i sita panasus kur parasyta KT315 ( nejo tiksliai nubrezt)?
_l\
Tai va man reikia tokiu visokiu zymejimu, internete neradau. Jum kas suprantat tai lengva va o man tai sunku kai nei knygos jokios aplinkui neturiu ir fizikos zinios jau senai isplauke is galvos
Na taip ir galvojau kad duosit nuoroda ten, bet ten radau tik keleta komponentu zymejimu, kadaise ten buvau rades visa lentele tu komponentu viename bet dabar nerandu. Reikia visos lenteles o ne keliu zymejimu
nu cia ziaurus atvejis kaska apie 1000 lt sneka apie avr programatorius ir panasiai o net klause kas nupiesta o nupiesta
1 kondikas
2 varza (rezistorius)
3 tranzas
http://www.kpsec.freeuk.com/symbol.htm
viskas yra toje zaliems nuorodoje pasirodo ir skaityti tingi
nu cia ziaurus atvejis kaska apie 1000 lt sneka apie avr programatorius ir panasiai o net klause kas nupiesta o nupiesta
1 kondikas
2 varza (rezistorius)
3 tranzas
http://www.kpsec.freeuk.com/symbol.htm
viskas yra toje zaliems nuorodoje pasirodo ir skaityti tingi
va dekui, as ten ziurejau daug bet taip ir nepasiseke kazkaip ant symbols uzsukt
Ir siaip tam megaome ir lemonoj klaipedoj kazkaip nelabai ka zinojo apie programatorius