|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 23:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » kaip atgaivinti numirusi HDD?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
kaip atgaivinti numirusi HDD? |
Parašytas: 2006 12 04, 15:41 |
|
|
|
|
as pries windowsu perrasyma nusikopinau viska i DVD bet kaip paskui pastebejau kad blogai irase man i ta DVD. o ten buvo labai svarbi informacija. ir dabar ne viska nuskaito.
tai ka man daryt? ar dar harde kas nors galejo likt? tai kaip man is jo issikrapstyt? ten kazkokia programa reik naudot ar ka? ir kokia? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 04, 17:51 |
|
|
|
|
firma Fujitsu
17Gb
ATA
modelis MPE3173AE
Part No: CA05743-B86400TC
Ser No: 01000945
Date 2000-02
Pasiziurek ar kaista cipai ant kontrolerio plokstes, o seip Fujitsu mesta islekt.Gaug tokiu turiu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 18, 15:15 |
|
|
|
|
| Dr.Alex rašo: |
firma Fujitsu
17Gb
ATA
modelis MPE3173AE
Part No: CA05743-B86400TC
Ser No: 01000945
Date 2000-02
Pasiziurek ar kaista cipai ant kontrolerio plokstes, o seip Fujitsu mesta islekt.Gaug tokiu turiu |
Cipsai lyg ir syla. na bent tas pagrindinis su dauk koju, mikrokontroleris ten ar kazkas panasaus. Diskas sukasi, ir galvute irgi vaiksto (uzkurus kompa garsai tokie kokie ir buvo pries tai).
tai gal kas turit toki modeli, bandysiu elektronika sukeisti, manau turetu pavykti.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 18, 15:44 |
|
|
|
|
| samone rašo: |
PC-3000 tai specialus programinis paketas hardams tvarkyti, placiau googleje ...
bet vien jo neuztenka dar reikia ir nemazai ziniu tureti ir laiko. Fujitsu MPG serijos diskus kelis teko atstatineti, duomenis pavyko istraukti, bet patys diskai ilgai negyveno, su MPE diskais gali buti kaskas panasau. |
kaip tu juos ten atstatineji? turi sita ar panasia plokste gal?
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 19, 16:29 |
|
|
|
|
| cia yra IDE kontroleris kuris is principo nereikalingas nes galima jungti per standartini kontroleri. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 20, 23:46 |
|
|
|
|
Gal zinai is kur ta PC-3000 parsisiust galima,
gal siaip su kokia nebloga programa susidures buvai
kuri su HDD BAD'ais kovoja  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 21, 10:31 |
|
|
|
|
| per asiliuka gali atsisiusti be problemu, bet is jos kuo toliau tuo maziau naudos nes ji nepalaiko nauju disku tik seni modeliai ten yra, o jei tau tik kelis bedus isgydyti reikia tai uzteks pilnai ir MHDD |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 21, 12:58 |
|
|
|
|
dekui is anksot. kaska reikes bandyt. pas mane senas tas HDD
kiek pamenu maxtor 60GB tai gal dar iseis su ta PC-3000 isgaut. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 02 22, 00:06 |
|
|
|
|
ivyko idomus dalykas. Cia kazkas klause paziuret ar jis kaista. na tai uzsikuriau as sena kompa, ta fujitsu nustaciau kaip slave, ir ziurejau ar syla..
siaip is neturejimo ka veikt perkroviau kelis kartus kompa. Ir trecia karta atsibudo biosai, surado ta mano harda. Priejau prie visu duomenu ir jau turiu ju visu kopija. Kaip nei is sio nei is to parejo, taip nei is sio nei is to atsigavo. Net nejudinau as jo. Idomu kas ten jam atsitike buvo? Ir dabar kelis kartus del idomumo pajungiau, suranda HDD.
P.S.: cia ne i tema truputi, panasiai buvo ir su maitinimo saltiniu. Isjungiau kompa, po keliu min ijungt bandau, o ne krust.. taip ir nesupratau kas atsitiko. nei is sio nei is to. mire.. be dumu ir skausmo.. dar kas svarbiausia kad isjungtas kompas vos kelias minutes ar sekundes buvo, nes man reikejo restarta daryt, o as netycia turn off paspaudziau.. Anksciau irgi panasiai buvo, bet po kukiu 10 min pavyko uzkurti..
Tai gal cia pas mane namie kokie elektroniniai debesys sklando na tie, kurie palydovus gadina
nes labai jau idomus dalykai dedasi
turiu dabar nauja kompa, ziuresim kaip su juo seksis
aciu padejusiems |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |