|
Forumas » Elektronika žaliems » kaip paleisti sita daigta?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
kaip paleisti sita daigta? |
Parašytas: 2007 02 12, 17:49 |
|
|
|
|
nava, pripratinau brolį, kad variklis mano
nuo tada kai parašiau ,kad neduoda, jis stovi padėtas už stalo ir kuo puikiausiai matosi, jis priprato ,kad variklis pas mane ir dabar atidavė jį ir dar kitą, ir dar visokių tranzų sauja Visa kita atidavė turbūt dėl to ,kad ruošėsi kelionei ir ieškojo spynelės, buvo geros nuotaikos ir užtiko tą visą gėrį, tai man atidavė
Paėmiau aš tą varikliuklą, raudonus laidus prailginau ir ikišau i rozetę, veikia, net pasukti nereikėjo.pats pradėjo suktis. bet man tada keista kam jam dar du laidai ir nežinau ar jis veikia blogai ar gerai, iš garso tai man kaškaip keistai, bet nežinau, gal taip turi būti nes niekad jo negirdėjau.... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 02 14, 05:42 |
|
|
|
|
| teko is skalbimo masinos varikli rankose vartyt,tai man pasake,kad apvija su didziausia varza yra paleidziamoji,ir ant jos kabinamas kondikas.prijungus apvija,kuri turi mazesne varza,variklis prades greiciau suktis....tiesiog reguliuojami rpm'ai variklio. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 02 14, 16:49 |
|
|
|
|
| Turiu as toky klausimeli. Man reikia pasileist natrio lempa ,bet kiek zinau ten reikia droselio kazkokio tai, ir dar kazko. Ar tas droselis buna specialiai natrio lempom ar tinka visoms..??? Ir dar ten kazko reikia, butu gerai suzinoti.... Lempa 400w ACIU is anksto.... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |