|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 12, 00:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Sveiki. Bandau paklaust apie namu kino teatrus !!!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Sveiki. Bandau paklaust apie namu kino teatrus !!! |
Parašytas: 2004 11 04, 02:40 |
|
|
|
Neuzilgo pirksiu namu kino sistema. Kokia dar neapsisprendziau. Taigi, kaip manot, kokia geriau pirkti ar "viskas viename" ar stacionaria. Tureciau litu kai sieno tokio klausimo nekelciau- pirkciau stacionaria. Dls koloneles, inox laidus, maranz resiveri ir t.t.
Tam reikalui zadu isleisti 3000-3500LT (aisku galiu ir 1500 lt skirt, jei kas uz tokia kaina ka tinkamo rekomenduotu). Uz tokius pinigus iseina labai geras "viskas viename" komplektas arba ... . Koksai geresnis?
Tarkim jei rinkti stacionaru:
galima imti koky pioneer, technics, sony, panasonic,... resiveri uz mazdaug 1100-1200 lt;
koloneles radiotechnika, mb quart, sony, ... priekines uz 650-750 lt, centrine uz 350-400 lt, galines uz 400-450 lt;
laidus uz 80-100 lt;
dvd grotuva uz 650-750 lt.
Is viso gautusi 3230-3650 lt. Kaip manot ar tokiai sitemai (uz 3230-3650 lt) dar truktu subvoferio?
O gal geriau nusipirkti sony "viskas viename" komplekta uz 2800lt (maciau kazkoks uz tokia kaina elektromarkte yra).
Vat kankina toki klausimai mane Padekit (jei galit)
P.S. tik nepradekit siulyti visokiu superiniu stereo sistemu uz 3000 lt. Nesu audiofilas. |
|
_________________ Sivili mazgami! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2004 11 04, 03:01 |
|
|
|
Na ash nezinau, bet man be subwooferio, tai irgi ne sistema (IMHO) , o del sistemos. Jei jau neesi visishkai tox audiofilas, kaip pasirashei, pirk komplekta, jei reikia kazko, kas miela ausiai, dairykis atskiru komponentu  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2004 11 04, 09:55 |
|
|
|
Taip viskas tarpusavy puikiai suderinta, tik kokio lygio.
O ypatingo "pagyrimo" nusipenlo akustika iš komplektų all-in-one. Na žiūrėti filmams gal ir nebus didelio skirtumo, bet kaip groja muziką tai jau reikia paklausyti.
Aš asmeniškai all-in-one sistemas pateisinu tik kainuojančias iki 1000lt - kai pinigų visai nėra, o norisi viską gauti iš karto. Visais kitai atvejais atskiri komponentai geriau tiek dabartinėje situacijoje, tiek tuo labiau ateityje.
O dėl akustikos tai aš manau reikėtų pirkti tiek gerą kiek gali įpirkti nes lyginant su visais kitais komponentais akustika sensta lėčiausiai. O taupant pinigus visada yra geriau geresnė akustika ir pigesnis stiprintuvas su pigiu grotuvu, o ne atvirkščiai. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2004 11 04, 12:22 |
|
|
|
sveiki, mano nuomone namų salygoms visiškai užtenka ir "viskas viename" komplekto. nesuprantu tų žmonių kurie paprastuose daugiabučiuse susikiša kilovatines aparatūras. tuo labiau kad pagamintų firminių sistemų tikrai didelis pasirinkimas. Tiek pagal kišenę tiek pagal kokybe. jei šią sistemą naudosi namie, na bet jei žadi ir renginius kokius nors rengti tada ir tų 3000lt neužteks.....na bet čia tik mano nuomonė....  |
|
_________________ be elektros ir be laido jokia schema jums nedirbs....... |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2004 11 04, 17:33 |
|
|
|
Aciu visiems pasisakiusiems. Pas mane situacija yra tokia kaip aprase Omas. Gyvenu daugiabutyje. Buto remontas jau baigtas, baldai beveik visi uzsakyti, truksta tik "aparaturos". Kambarys kuriame stoves visas tas reikalas yra 18m2 ploto. Nedidelis. Siandien pavaiksciojau po pardes ir apsisprendziau galutinai. Reikia pirkti stacionaria, nes "all in one" kinams ziureti gal ir nieko, bet muzikai klausyti nelabai tinka. Viskas butu gal ir visai nieko, bet man labai nepatiko, kad visos penkios koloneles negroja zemu. Atkuria ten mazdaug nuo 300-400 Hz. Zemais "kala" tik vienas busteris.
Tai va, prisirasiau modeliu ir kainu, dabar inete paskaitinesiu ka ten apie juos raso .
Netiketai iskilo toks klausimas. Resyveriai buna 5ch ir 6ch (apie 7ch jau isvis nekalbu). Koksai geresnis? Siaip namuose buvo numatyta, kad bus 5 koloneles (neskaitant subwofer'io). Po grindimis jau suslepti laidai, o prie tu 6ch resyveriu jungiasi 6 koloneles (papildoma gale, centre). Kaip manot ar man nesukt galvos ir rinktis 5 kanalu resiveri, ar sukta galva kaip paslepti dar viena laida (kas yra sunkiai igyvendinma) ir rinktis 6 kanalu? Paprastai mastant, tai i DVD kompakta buna irasyti 5 garso takeliai+ bosas (Dolby Digital arba DTS formatai). Tai kam tada ta 6 kolonele? Vat neisklausiau ar efektai stipriai skiriasi 5 koloneliu sistemos nuo 6
Pradziai, gal kas gali si klausima pakomentuoti. Veliau paklausiu nuomones apie konkrecius modelius
Ir dekui DMS. Buvau pamirses sia parde (kazkada audio-video berods apie ja rase). Reikia cia sukalkuliuoti man viska... |
|
_________________ Sivili mazgami! |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |