Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 10, 20:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, nusprendziau pasigaminti VU meter'i su LED'ais, pasirinkau pora man labiausiai patikusiu variantu, tik nezinau kuri geriau gaminti. Kuris variantas jusu manymu tinkamesnis, universalesnis?
Jai kas esate gamine nors viena is ju, butu idomu isgirsti kometaru.
P.S gal paaiskintumete kas prilipdyta prie skaiciumi 9ni pazymetos mikres kojos? Kokia paskitris?
_________________ Vestis pana į klubą, tai tas pats kas neštis malką į mišką
as prasau tik komentaru apie tas dvi schemutes kur pateikiau, tusciu kalbu nereikia, jai manot kad mano pasirinktos - blogas variantas, siulykit savuosius.
Kaip pasakius tu darai katras tau lengviau padaromas ir pigiau ir viskas ką čia bekalbėti? Na nebent dėl veikimo kokybės, bet manau, kad veikimas turėtų nesiskirti labai... Aš tai daryčiau katras pigiau atsieitų, priedo abu turi po 10 LED ir dar kitus diodus galima įmesti kaip LED jau fantazijos reikalas...
cia kalba ir eina butent apie lm3915, bet mane domina kuris is mano pateiktu variantu jusu nuomone yra patrauklesnis, mano pateiktose nuorodose sios mikres pajungimo budai yra skirtingi, kaina siuo atveju nlb svarbu, abieju variantu gamybos kaina panasi... man svarbiausia tikslus garso lygio perteikimas. Nenoriu kad ten mirksetu belenkaip, noriu kad tikslaiai atspindetu muzika ar man rinktis schema pagal "skoni" ar jos is esmes kazkuom skiriasi? ar as gausiu norima rezultata kad ir kuria schemute bepasirinciau?