|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » routerio pajungimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Re: routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 01 25, 20:05 |
|
|
|
|
| audi100c4 rašo: |
| sveiki, esu zalias sioj sriti tad noreciau jusu forumieciu pagalbos. kaip nuosekliai pajunkti ir sukonfiguroti routeri ASUS RX3041 keturi isejimai, modemas ZXDSL 831 series?. Operacines sistemos abiejose kompose yra winXP. Naudojos TEO paslaugomis "optimalus'' internetas. Is anksto dekoju uz pagalba |
Tai pasijungiau ta routery ir jis dalina interneta dviems PC. Tik ar galima dar kompus sujunkt i tinkla. ir ar eina sukonfiguruoti taip kad naudojantis ApexDC butu galima naudotis actyve rezimu o ne passyve? |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 02, 16:37 |
|
|
|
|
| Tai routeris ir sujungia i tinkla, per My Network Places paziurek, View Workgroup Computers. |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 02, 18:21 |
|
|
|
|
| pirmas PC nemato antro PC. antras PC mato pirma bet negali ieiti.kodel? |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 02, 20:46 |
|
|
|
|
Cia gali taip buti viena karta, kita karta kitaip bus man tas pats  |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 03, 10:58 |
|
|
|
|
Teisingai sukonfigūravus turi viskas veikti, kompai matyti vienas kitą. Pas mane darbe stovi routeris (erdvių), prie jo prijungtas vidinis įmonės tinklas plius AccesPointas, dirbantis bridge režimu; kitas AP stovi pas mane ant namo, nuo jo ateina į switchą - kuriame sujungti visi nuosavi PC. Matau kompus ir darbe, ir namie. Darbe galiu pažaisti su savo vaikais warcraftą  |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 04, 09:38 |
|
|
|
|
| kaip konfiguruoti? pirmas PC nemato antro PC. antras PC mato pirma bet negali ieiti.kodel? |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 04, 14:26 |
|
|
|
|
pasikartosiu routeris Asus RX3041 4 kanalu. modemas ZXDSL 831 series. naudojames TEO paslaugomis opitimalus internetu. pirmajame PC win XP home edition (service pack2)(gamiklinis). Antrame PC XP profesonal service pack1  |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 05, 14:03 |
|
|
|
|
Asus RX3041 - kiek žiūrėjau, šis routeris palaiko normalų laną, todėl kompai turi matyti viens kitą. IP adresus bandyk uždėti statinius, abiejuose pašarink kokius nors folderius, reikia atsižvelgti į tai, ar nėra kuriame nors PC įdiegti modemo ar bevielio ryšio kortos. Dar galima peržvelgti routerio parametrus, išjungti laikinai firewolą ir duomenų kodavimus (jei nurodyta), kadangi pats nečiupinėjau tai nežinau kokios ten papildomos funkcijos.
P.S. Nors tai nėra būtina, bet aš tavo vietoje pasiiškočiau XP Pro su SP2  |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 05, 16:35 |
|
|
|
|
| Sveiki , kuo daugiau skaitau tuo daugiau susika galva, jeigu as turiu rauteri (Dlink DI-604) ir noriu optimalu (tako plana) pasidalint ant triju kompu , tai man reikia routerio (kuri turiu) ir modemo (nezinau koks geriau) , nesuprantu kam tas svicas .gal gali koks protingas zmogus patart koki nebrangu varianta is anksto dekui. |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2007 02 06, 11:07 |
|
|
|
|
Dlink DI-604 jau turi 4 komutuojamus lan portus, tiesiog sujungi į juos kompiuterius, ir modemą prie atatinkamo porto.
 |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2012 09 13, 16:20 |
|
|
|
|
| Sveiki, norejau paklausti ar imanoma sujungti du routerius, tarkim vienas routeris stovetu prie modemo o kitas visai kitame name, ar imanomas toks dalykas? nes man nedanesa ir neprasimusa per sienas iki mano pc buvimo vietos. |
|
|
|
|
|
 |
routerio pajungimas |
Parašytas: 2012 09 13, 16:42 |
|
|
|
|
| Justelis rašo: |
| Sveiki, norejau paklausti ar imanoma sujungti du routerius, tarkim vienas routeris stovetu prie modemo o kitas visai kitame name, ar imanomas toks dalykas? nes man nedanesa ir neprasimusa per sienas iki mano pc buvimo vietos. |
Man rodos tu neskiri routerio nuo access point-o. Arba tiksliau šių dviejų funkcijų kurias abi kartu turi kai kurie routeriai.
Na o šiaip tai routerių gali būt kiek nori tik kokia iš to prasmė ? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |