|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 00:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Garso kolonėlės ir stiprintuvas vakarėlių įgarsinimui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Garso kolonėlės ir stiprintuvas vakarėlių įgarsinimui |
Parašytas: 2007 01 25, 11:41 |
|
|
|
|
Pamirsau pamineti , jog koloneles dvieju juostu (po viena gargala 15" +aukstas) , 500wrms, magnettinis aukstas , gelezines rankenos ir tt... Korpusas beveik be rezonansu , priekine ir galine sieneles 4.4cm
Zemo beveik uztenka , jei suba jungt tai tik viena ir negalinga Groja aiskiau uz tuos JBL kur tu ziurejei
Subai po 1kw rms , groja labai ispudingai, labai grazus bosas
Jei kas sudomino as gyvenu vilniuje, pilaiteje gali pasiklausyti tas milgretines koloneles ir atvykti pas mane  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 01 25, 16:25 |
|
|
|
|
| Strobe rašo: |
Pamirsau pamineti , jog koloneles dvieju juostu (po viena gargala 15" +aukstas) , 500wrms, magnettinis aukstas , gelezines rankenos ir tt... Korpusas beveik be rezonansu , priekine ir galine sieneles 4.4cm
Zemo beveik uztenka , jei suba jungt tai tik viena ir negalinga Groja aiskiau uz tuos JBL kur tu ziurejei
Subai po 1kw rms , groja labai ispudingai, labai grazus bosas
Jei kas sudomino as gyvenu vilniuje, pilaiteje gali pasiklausyti tas milgretines koloneles ir atvykti pas mane  |
šeip atvažiuočiau pažiūrėt ką ten per auksą siūlai šeip aš apie mėnesį turiu šitam reikalui, tai tskant jei tau labai nedega, tai aš dar pasidomėt noriu kur kas ir prie ko, tada jau sprendimus priiminėt |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 25, 23:54 |
|
|
|
|
| Strobe rašo: |
Jei ka rasyk i privata. Pasidomek , pavazinek po parduotuves , tada isgirdes dauk koloneliu galesi atlekt pas mane  |
parašyk PM man savo numerį, kuriuo galėčiau tave susirasti kai man to reikės |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 26, 18:27 |
|
|
|
|
JBL kolonelem prekiauja Tamsta. Jei nori jas isgirst nueik i tapstos salona, vilniuje.
Kadangi as pats dirbu tamstoj tai galiu tart apie jas kelis zodzius. tai yra galingiausios jrx serijos koloneles,stiprintuvo tau reikes pagal igudzius. jei neturi igudziu tai rinkis toki kad ant kanalo prie 4omu butu 500W. jei turi igudziu dirbt su garso technika gali imt ir po 1000W ant kanalo, tada sistema gros svariau.
XTi 2000 stiprintuvas-dar turi ir garso procesoriu viduje, manau tau jo nereikia(jei vien 2 kolonas jungi)
taip kad rekomenduociau Crowm xls 602 stiprintuva.kaina 1580Lt.
beja siam komplektui dar reikes mikserinio pultelio, bent jau kazkokio minimalaus.( pvz. tapco mix 50- 220Lt)
tai sistemos kaina gausis 4520Lt |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 27, 13:28 |
|
|
|
|
| kirminas rašo: |
| kaip ce kitaip paaiskint, nu kolonkes kuriose buna imontuoti originalus stiprintuvai bet jom reguliuot reikalingas pultas (mixeris) |
pats supranti ka pasakei? monitorius tai kolonele skirta kad pats save girdetum, jos buna tiek aktyvios, tiek pasyvios
| rimta dar gera alpine |
prie ko cia alpine ir koncertine aparatura?
zveriska kaina a tu koncertus kelsi?  |
turbut net neisivaizduoji kiek rimtas koncertinis stiprintuvas ir koloneles kainuoja
| viskas jum baubia kriokia tai pasidarykit patys ir bus kokybe nekrioks ir gerai bus |
patys ir darom arba perkam tai kas skamba o ne baubia |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |