|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 10:17. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Koloneles kompiuteriui uz 300-350lt
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Koloneles kompiuteriui uz 300-350lt |
Parašytas: 2006 12 21, 21:07 |
|
|
|
|
nu nzn as irgi turejau labai panasius reikalavimus ir bet buvau paskyres apie 500-600lt.As pirkau dvi koloneles S90f po 130lt ir stiprintuva YAMAHA CA - 610 uz 280lt, nu stiprintuva tai pirkau galingesni negu reikejo, pagalvojau kad ibloga neiseis Patarciau ir tau ka nors panasaus nusipirkt nes tie kiniski ssss... tai neskamba |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 21, 21:37 |
|
|
|
|
| tiger5636 rašo: |
nu nzn as irgi turejau labai panasius reikalavimus ir bet buvau paskyres apie 500-600lt.As pirkau dvi koloneles S90f po 130lt ir stiprintuva YAMAHA CA - 610 uz 280lt, nu stiprintuva tai pirkau galingesni negu reikejo, pagalvojau kad ibloga neiseis Patarciau ir tau ka nors panasaus nusipirkt nes tie kiniski ssss... tai neskamba |
O tavo s90 turbūt "skamba" per visus galus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 22, 11:30 |
|
|
|
|
Nu jau tas kiniskas sss tai tikrai per visus galus kambes, nes viskas bus is platmases ir dar lievai padaryta o S90 is medzio, taigi visai kita akustika ir daug kas priklauso nuo to kokios bukles nusipirksi tas S90 pas mane tai liux todel jo dzerzgimo ir pan nera.Tu gal kada nors ir klausei kokiu nors uzdroztu todel tau taip ir atrodo, nors nemanau kad iswis tu ju klauseisi.Man labai idomu kokia pas tave apratura pastatyta?Turbut kasnors "MADE IN CHINA"  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 01 08, 15:39 |
|
|
|
|
s 90 cia jus skaitot normales kolonkes ,nu cia ir parase eiskau kolonkiu uz apie 500lt ko nors kad kad priligtu s 90 tos kolonkes yra jau atgyvenusios savo, su tom kolonkem musu seneliai klausydavo kapelu per koki puse simtmeciu, jei kapelas klausysi tai jos nekam tada neprilygs savo kokybe ,jos atkure labai boso, viditinu garsu px bet ant viso tai tos kolonkes greitai saibom iseitu pajungiau tas rusiskas kolonkes ant paprasto stipreko galingumo labai didelio ten nebuvo uzsukau visa garsa kad pradejo drebet tai net laidai atsijunge is vidaus,cia tai kokybe ,geriausia kokiam turgui paziek,
kokiu senenu paieskojuss galima neblogos aparaturos rast ,ta sena aparutura nepaliginsi su tom kinu stampovkem, turiau tokias senas koloneles nuo patefono ,tiesog kaifas klausyt,vadinos akord  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 08, 18:33 |
|
|
|
|
| nzn, vat o man atrodo neteisinga taip jau varyt ant s90, na ir kas kad jos gal ir neskamba, bet kadangi mes dauguma muzika klausom mp3, tai manau lygmuo panasus kokybes, o kai dar pagalvoju kad dauguma, kaip ir beje sios temos kurejas iesko ne to kas groja muzika, o kala, tai s90 manau reikalvimus atitinka, taip kad ner ko varyt. manau ne vienas taip vadinamas audiofilas neklauso bumciku, nes tam tokia aparatura kokia jie turi nereikalinga, kalimas dideliu dalyku nereikalauja nei is atkurimo irangos nei is saltinio. na kad nenukrypt nuo temos tai reik kazka pasiulyt, manau tai apie ka svajoji ta ir pirk, tas kalancias s90, manau kazkas panasiai ir turetu kainuot 350lt, nors randa zmogai ir uz 90lt, kas iesko tas randa. tik vat nzn ar tikrai jom reik stipriaku po 100w ir daugiau tai nzn, jei klausi manes tai man ir 20w uztenka, nes jau pradeda darytis nebeimanoma susisneket. bet cia mano nuomone, saves prie sienu drebintojo nepriskiriu. |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |