|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 20, 22:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Kamuolinis žaibas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 18:36 |
|
|
|
Kaip susidaro kamuolinis žaibas |
|
_________________ My Skype: physics5 |
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 18:40 |
|
|
|
kolkas niekas to nezino, ir net nera negincijamu irodymu kad toks dalykas egzistuoja isvis, nes ne karto nufilmuotas nebuvo.
daug liudininku mate, bet taip pat daug kas ateivius mate todel zmonemis pasitiketi negalima. |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 18:55 |
|
|
|
drysciau nesutikti ir kodel tingiu aiskinti ,skaiciau apie daryta expermenta labarotorijos salygom ir pavyko padaryt tuos kamuolinius zaibus .taippat esu skaites apie siu zaibu atsiradimo priezastis (aisku tu vadinamu teoriju yra ne viena ) ta karta buvo aiskinama kad tai susyje su kazkokiomis dujomis is zemes ,bet domejaus siu dalyku labai seniai tad nieko nebeatsimenu |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 19:06 |
|
|
|
aš irgi skaičiau apie susidarymą ir pan. ten viskas paaiškinta kas ir kaip, tik vat neberandu kur... |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux |
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 19:14 |
|
|
|
del eksperimentu yra viena nedidele problema. kamuolini zaiba galima sukurti net ir mikrobangineje, bet deja reikia kad jis skraidytu po kambari, o ne stovetu kokioje nors dezeje pastaoviai maitinamas baisia energija.
laisvo kamuolinio zaibo dar niekas nepadare, butent todel ir sakau kad kolkas niekas nezinoma. |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 21:01 |
|
|
|
Jo mano uosvienes vos nenukepe. Ana gryno oro megeja - atsidaro vasara visus langus. Atskrido ir pokst kampe..........
Kai paskambino vos zodi pratare....
O kaip ans susidaro - vln zino. Kaidais senam moksle ir gyvenime skaiciau - ten irgi sake, kad nieks neaisku. Retas reiskinys |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 21:32 |
|
|
|
Tai aš pac savo akimis esu mates kamuolinį žaibą ir idomu paisdare kaip tokie dakykai susidaro Esu mates filmuka akip mikrobangėje padaro tą žaibą .Ir dar radau kaip pasidaryti be mikrobangės http://jlnlabs.online.fr/plasma/gmr/index.htm |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 21:54 |
|
|
|
Ernestazzz rašo: |
Tai aš pac savo akimis esu mates kamuolinį žaibą ir idomu paisdare kaip tokie dakykai susidaro Esu mates filmuka akip mikrobangėje padaro tą žaibą .Ir dar radau kaip pasidaryti be mikrobangės http://jlnlabs.online.fr/plasma/gmr/index.htm |
na ir kaip tu ten be mikrobanges issiversi? |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 21:56 |
|
|
|
kamuolinis zaidas tai zaidas uzdaroi erdvej, kiek zinau
kazka panasaus kalima sukurti galingame magnetiniame laukia, naudojant tesla coil kaip islydzio generatoriu, o zaiba patalpinus i ta lauka. |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 19, 22:05 |
|
|
|
bronius666 rašo: |
kamuolinis zaidas tai zaidas uzdaroi erdvej, kiek zinau
kazka panasaus kalima sukurti galingame magnetiniame laukia, naudojant tesla coil kaip islydzio generatoriu, o zaiba patalpinus i ta lauka. |
kamuolinis zaibas manau susidaro ir lauke, tai nera uzdara patalpa |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 20, 08:47 |
|
|
|
BeveikElektronikas rašo: |
Ernestazzz rašo: |
na ir kaip tu ten be mikrobanges issiversi? |
Jo šįryt tik perskaičiau
kad reikia mikrobangės vakar net nežiurėjau kas ten yra. |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 23, 00:24 |
|
|
|
tai pamatyti skraidanti burbula dar kaip ir nieko, bet kazkodel daznai apie ta lamuolini zaiba raso kad jis turi neitiketinai daug energijos(gali suprogdinti ka nors), arba isvis skristi pries veja ir visokie panasus dalykai.
viskas kas gali buti sukurta laboratorijoje net pirsto nudeginti negaletu. ir uzgesta po keliu sekundziu |
|
|
|
|
|
Kamuolinis žaibas? |
Parašytas: 2007 01 23, 00:46 |
|
|
|
Yra tema apie žaibus "Ar žinai, kad?" skyriuje - paieškokite ten papildomos informacijos. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|