|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 07, 01:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programavimas » ltp programavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 07 20, 09:09 |
|
|
|
As man atrodo ja turiu. Paieskosiu.... |
|
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 08 27, 02:07 |
|
|
|
As jau metai situo domiuosi ir dabar uzbaigineju is mazos tapusia labai galinga programa. Pagrindinis jos tikslas Irenginiu valdymas per interneta, siaip jau viskas veikia. Stai taip atrodo web klijentas http://srautas.net/bandymas/ Veliau pajungsiu koki telika ir duosiu ismeginti jeigu noresit  |
|
_________________ Aš naudojau parašą reklamai |
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 08 27, 02:08 |
|
|
|
As jau metai situo domiuosi ir dabar uzbaigineju is mazos tapusia labai galinga programa. Pagrindinis jos tikslas Irenginiu valdymas per interneta, siaip jau viskas veikia. Stai taip atrodo web klijentas http://srautas.net/bandymas/ Veliau pajungsiu koki telika ir duosiu ismeginti jeigu noresit  |
|
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 08 27, 14:42 |
|
|
|
hmm, visi link`ai, kurie buvo dauti anksčiau nebeveikia , gal kas vėl galit mestel ką nors panašaus, nes aš irgi noriu kažką panašaus, kaip įrenginių valdymas daryt (tiesa ne per internetą). iš esmės nuskaitymas nėra būtinas, bet būtų neprošal. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 08 27, 15:10 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 08 27, 15:34 |
|
|
|
jo tas tai veikia, bet negi aš su juo galiu valdyt LPT? (lpt aš netirinėjau kai buvo paleistas tas daigtas) |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 09 02, 20:45 |
|
|
|
mantelis: gal gali duoti pavyzdy kaip nuskaityti ar ateina srove i koki konkretu PIN'a? |
|
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 10 09, 19:32 |
|
|
|
KEMO yra nebloga programele LPT junginejimui. nustatai ka ir kada ijungti ir suka cikla, bandziau su ledais Yra ir delphi soursas!
Features:
- schedule output states as relative time, daily events or fixed dates
- repetitive state changes
- load and save programs to easily editable ascii files.
Ju vokiskas psl CIA |
|
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 10 30, 15:40 |
|
|
|
na softo ir source'u kaip valdyti LPT isejimus tai apstu, bet niekaip nesurandu kaip padaryti, kad skaitytu ( ar ateina i pin srove... )... |
|
|
|
|
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 10 31, 19:53 |
|
|
|
http://www.epanorama.net/circuits/parallel_output.html
va čia rasit ir INP ir OUT , o LPT susideda iš 378H, 379H, 37AH, bet tą jau žinot, tikriausiai. O nesenai kolega iš mIRC #elektronikai atsiuntė puikų draiveriuką, kuris atidaro priėjimą prie LPT esant WIN200 ar XP, kurie šiaip jau neprileidžia prie porto. userport vadinas. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2006 10 31, 20:07 |
|
|
|
JonasK rašo: |
http://www.epanorama.net/circuits/parallel_output.html
va čia rasit ir INP ir OUT , o LPT susideda iš 378H, 379H, 37AH, bet tą jau žinot, tikriausiai. O nesenai kolega iš mIRC #elektronikai atsiuntė puikų draiveriuką, kuris atidaro priėjimą prie LPT esant WIN200 ar XP, kurie šiaip jau neprileidžia prie porto. userport vadinas. |
neblogas linkas...
Cia pavaizduota kazkas panasaus i mantelis projekta..!
---------------------------------------
is to linko kur as siek tiek perdariau ir lyg supratau skaitymo sistema..
Tik dabar dar vienas klausimas...
As noriu tikrinti ar i tarkim 17 pina ateina srove.. taigi... Paimciau 2 pina ir sujunkciau su 17 per tranzo emiteri ir kolektoriu... 2 Pina uzprogramuociau visa laika duoti srove.. tada kai reikeu is kito maitinimo saltinio duociau srove i tranzo baze ir tranzui atsirakinus sujungtu 2 su 17 pinus, tada 17 pine atsirastu srove. Tik vienas klausimas... Ar tinka kam 17 pinas? Ar nesudeks? kuri pina geriausia naudoti?
P.S. puikiai zn kad tranzas cia netinkamas, taciau esant reikalui ji pakeisciau optronu...
----------------------------------------
Ir dar viena smulkmena...
Pabandziau isijunkti dvi programas darbui su LPT. Su viena jungineju porto pinus, o su kita skitai... Tada imu viena isjungiu, viskas normaliai, o kai isjungiu antra ( mano pasiulyta parsisiusti ) PC ima ir restartuojasi. Kas gali buti kaltas? Ar tai negali atsiliepti PC darbui? Kas butu jei sudektu LPT portas? Ar neveiktu tik jisai ar tai itakotu ir kitu sistemu darba?
P.S. LPT portas paas men nenaudojamas ( printeris per USB )
--------------------------------------
http://jaunimas.projektas.in/lpt.exe
sukurpiau kazkokia nesamone su LPT... Tai programa nepavadinci, tiesiog pameginau pasitreniruoti ar eina tuos pinus kaityti... Man atrodo kad lyg veikia
Nu vo.. pripliurpiau, net paciam baisu  |
|
|
|
|
 |
 |
ltp programavimas |
Parašytas: 2007 01 13, 22:02 |
|
|
|
gal kas gali duot pavizdi kaip ijungti lempute ir isjungti lempute per TVicLPT1 komponenta.
Isanksto aciu |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|