|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 19, 06:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Plokštė su fotorezistu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Plokštė su fotorezistu |
Parašytas: 2007 01 13, 14:38 |
|
|
|
|
Kažkaip nelabai supratau ką norėjai pasakyti, tik supratau, kad ji tiks man ir kaip ten starteriuką pjungti jei tik du kontaktai? neaišku tip starteriuką nuosekliai 220v? ir jei reik droseliuko tai irgi nuosekliai?
Ten iš pinigų tikrinimo aparato liamputė, tiksliai negarantuoju, kad 2 kontaktus teturi, gal nepastebėjau kitų
Tas dienos šviesos liampos tai taip jungiasi:
Beje kaip atsikirpti plokštės galiuką su foto rezisti? Jei kirpsiu su metalo žirklėm ar plėvė dailiai kirpsi ar plėšysisi ir atidengs plokše kur nereikia? Ar su britvute atsipjauti ten kvadratuką kokio man reikia nulupti plovė tuomet apšviesti išsikirpti, mesti ryškinti ir į FeCl3? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Plokštė su fotorezistu |
Parašytas: 2007 01 13, 16:43 |
|
|
|
|
Siaip gali naudoti schema is taupiuju lempu tiks. O atsikirpti nera sunku tiesiok su pjukneleliu graziai pjauk ir viskas hmmm manu gerai ir y FeCL tirpala nes jis sueda vary vistiek taspats. Bet naudok NaOH kaip buvo sakyta  |
|
|
|
|
|
 |
Plokštė su fotorezistu |
Parašytas: 2007 01 13, 19:50 |
|
|
|
|
| Tai tiks 7w lemputė pinagams tikrinti? Nesinori bereikalo pirkti, turiu kur pinigus ir taip kišti, projektų daug tik va neina daug ko gauti, daba su viela varine vargstu trafą mėginsiu pervynioti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Plokštė su fotorezistu |
Parašytas: 2007 01 22, 22:35 |
|
|
|
|
Sveiki nusipirkau liampą pinigams tikrinti kaip asilas prijungiau pire 220v ir tik sužibėjo ir daugiau nebežibėjo taigi pirmas mano sudegintas daugtas bereikalo sukišau 4,3lt taigi prie reikalo pasiknaisiau namuose ir radau garų surinkėjė tėtis pasakė ten turi būti baktericidinė liampas susiradau ir ji veikia tik va ten yra droselis toks kvadratinis starteriukas, tai klausimas ar galiu pajungti nuo tų taupiųjų liampos vidurių tą savo liampą? Nes aš nesu garantuotas, kad ten tas kvadratinis daigtas yra droselis, gal trafukas koks, nes liampa neilga max 30cm ir keistai šviečia, na kažkaip per silpna mėlina spalva, kaip manot pakaks jos man? Jung2iau taip http://www.aquarium.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=583&Itemid=114 (neklausčiau aš čia jūsų tų durnų klausimų, bet nenoriu sugadinti liampą nes nerasiu kitos pirkti.) |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |