|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 02, 08:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Kokia deze daryt???
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 21, 16:35 |
|
|
|
Kokio dydzio deze daryt as manau 36x36x60 ka manot? Paaiskinkit kaip ir kur dėt pertvaras. Koks, kaip, kur dedamas vamzdis? kaip dėžės vidų iškloti? koki medi naudoti? Gal galit atsiust brėžinių? kur intere rast? Is kart sakau jog bapkiu daug neturiu (minimalios išlaidos)
Mano bosvykas. Nuomone? .
Hi-sound
skersmuo 30cm
WF1213
Power:300W
Impedance:4 or 8Ω
S.P.L.:90 dB
Voice Coil:φ50.8mm
RESP.:20Hz-3KHz
Magnet:40OZ
Zmonės atsakimus ir brėžinius siuskit i emaila: marexo@one.lt
is karto aciu!!! |
|
_________________ Jeigu tau šendien blogai, nenusimink, rytoj bus dar blogiau....... |
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 21, 17:02 |
|
|
|
as turiu WF 1249, tai toks sudas, kad ir kur ji bekistum vistiek normalei negros. jei tavo bosinis panasus i maniski, tai BUTINIU BUTINIAUSIAI DARYK DEZE BE FAZIKO (VAMZDZIO) |
|
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 22, 07:18 |
|
|
|
doom'ai , cia gal tas dinamikas taip vadinamas zemas-vidutinis? nes labai jau placia dazniu juosta ima mano nuomone soobas turetu nuo 15-800hz tetraukt. pas mano drauga buvo A-TEX "firmos" toks zemas-vidutinis(kad vidutinis tai jo, bet kad zemas...) tai kai su skyle padare deze tai nieko nesigirdejo tik vidutiniai,aisq jis aiskino kad visu musu stiprekai per silpni(2*300w rms) bet kai padariau jam uzdara deze tai pradejo kalt,nors ir padjobke ten buvo.o kale tai taip normaliai kaipkad y diskana nueini kur dazniausiai be skyliu tokie "nejudantys" dinamikai stovi. tai man kaip is tokio shudo, visai patiko, des buvo aiskiai garsiai ir salyginai dusliai einantis bosas bet man vis tiek labiau patinka guminiu su skyle uztestas drebejimas |
|
|
|
|
|
|
gal |
Parašytas: 2004 10 22, 08:57 |
|
|
|
nu tai kokio litraso deze daryt? uzdara ar su vamzdziu? jei galit apskaiciuokit kas nors |
|
_________________ Jeigu tau šendien blogai, nenusimink, rytoj bus dar blogiau....... |
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 22, 09:24 |
|
|
|
Pagal tawo duotus duomenis nieko cia nepriskaiciuosi. |
|
|
|
|
|
nzn |
Parašytas: 2004 10 22, 09:26 |
|
|
|
nu kad daugiau duomenu neturiu. nors apytiksliai kiek litru? |
|
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 22, 10:25 |
|
|
|
Na kad nieko čia neprigalvosi.
Jei neturi bent šių trijų parametrų: Fs, Qts ir Vas- tuomet visai nieko negalėsi nei paskaičiuoti nei kas tau pasakys.
Bet kaip dažniausiai būna, jei šių parametrų nėra, tai gamintojas jų nenori rodyti. O todėl, kad Qts gali būti virš 1, ir tada kur jį bedėsi tai visvien baubs taip , kad.
O jei įtariant , kad Qts iš ties yra labai aukštas- tai tuomet tik uždarą dėžę kuo didesnę arba į palangę, jei tai mašina.
Bet geriasiai būtų pamatuoti ir bus aišku.
Kažkada seniai seniai ir aš maniau, kad galima iš pigaus garsiakalbio ką nors dorą padaryti, bet po to kai pamatuoji pasidaro aišku , kodėl parametrų niekas nerašo, apart žinoma kieki tai Watų.
Bent jau kokį Peerles ar Visaton'ą (ne patį pigiausią) geriau pasiimti, tuomet pinigai nebus veltui išmesti. O ir kaina ne taip jau labai ir skiriasi.
Aišku šių garsiakalbių magnetai neatrodo tokie įspūdingi, bet iš tikrųjų turbūt jie yra stipresnis lyginant su Made in China. |
|
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 22, 11:05 |
|
|
|
to Geduxas,
skaiciau ir juokas ime
pas mane tai jei paduodi vidutiniu tai jie buna taip iskraipomi kad neatskirsi zodziu, (ant benkokios galios)
dabar pas mane be faziko, tai viskas normale dreba (kai i tulika nueini tai net baisu darosi ), o del to kad 2x300w RMS silpnai, tai pas mane pionierius is tinklo ima 410w, stereo, o kiek atiduoda tai nezinau, bet atsuki 2/10 garso ir subo gumos nenesa man asmeniskai fazikinis garsas daug priimtinesnis. |
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 22, 11:38 |
|
|
|
is mano straipsnelio ir manes juokeis ar is mano nulepausio draugelio??? beje kad 2*300w silpnai, tai turejau omeny kad taip sake draugelis(nes jis lapuchas mane kad pas jy sobas 800w bet nemate kat peak power). siaip tai pas mane is tinklo 800w valgo ir tikrai nesilpnai kala, kai paleidi dugna tai 2 cerwin-vaga 2*300w rms buferiai taip duoda kad net baisu buna, o jau apie tulika tai jau net nekalbu |
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 22, 14:09 |
|
|
|
man juokas paime is mano soobo jei ne paslaptis tai kiek kainuoja toks buferis kaip pas tave? gal linka jo turi? |
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 22, 21:33 |
|
|
|
man zinok manija del gumu uzejo jos tikrai isnestu svariai 300wRMS 20Hz??? man taip neatrodo... nu o kaip tavo atsiliepimai apie juos?m? |
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 23, 12:56 |
|
|
|
na su generatorium girdis, bet tyliai ir svariai(nors dinamikas juda zveriskai). o kai muzika klausai, tai galiu pasakyti kad dvi s-90 perspjauna kaip nechui |
|
|
|
|
|
Kokia deze daryt??? |
Parašytas: 2004 10 24, 08:42 |
|
|
|
na tai sita ir darysiu, tik kad nelabai greit tas bus |
|