|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 01, 04:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Sisteminės plokštės, procesoriai » Kas man tiktu?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Kas man tiktu? |
Parašytas: 2007 01 08, 22:21 |
|
|
|
sveiki, noreciau pasiteirauti kas man tiktu (na kuo pigiau noretusi). Noreciau motinines plokstes suderinama su intel procesoriumi ir 1024 mb ram. Sita kompiuteri naudosiu tokiem zaidimam kaip hl2,nfs. Na ir kokia dar man vaizdo plokste tiktu.Kainas iki 2000 Lt. aciu is anksto |
|
|
|
|
|
Kas man tiktu? |
Parašytas: 2007 01 09, 10:11 |
|
|
|
Koki cpu naudosi tiksliau, nuo to ir motina priklauso, jei conro, tai normali motina jam reikia su 965 cipu, o tai jau apie 400 lt, jei koki senuka pentiumuka tai motina 200-250 lt, video jei nori kad geimai gerai eitu reiktu 7600gt su ddr3 ramu, galima 7600gs su ddr3, nors tai retas daiktas, pigiai ir greitai dirba, siaip jei nori kad pigiai ir greitai dirbtu geimai reikia rinktis ATLONA.............. |
|
|
|
|
|
|
Kas man tiktu? |
Parašytas: 2007 01 09, 14:55 |
|
|
|
zym rašo: |
Koki cpu naudosi tiksliau, nuo to ir motina priklauso, jei conro, tai normali motina jam reikia su 965 cipu, o tai jau apie 400 lt, jei koki senuka pentiumuka tai motina 200-250 lt, video jei nori kad geimai gerai eitu reiktu 7600gt su ddr3 ramu, galima 7600gs su ddr3, nors tai retas daiktas, pigiai ir greitai dirba, siaip jei nori kad pigiai ir greitai dirbtu geimai reikia rinktis ATLONA.............. |
O tu zmogau uzkietejes sukcius stengiesi kaip ka nors padurt.
Gal ir geras verslas |
|
|
|
|
|
Kas man tiktu? |
Parašytas: 2007 01 09, 17:33 |
|
|
|
o kokie amd tipai gereusi? Athlon,Duron t.t ? Bee geimam gerai lost uztenka ATI Radeon 9550? |
|
|
|
|
|
Kas man tiktu? |
Parašytas: 2007 01 09, 17:43 |
|
|
|
Norejau zmogui padet, patart ir se tau.....sukcium isvadino, siaip atvirai tai nemates manes ir nepazisti taigi taip teigti per drasu, gali uzsirauti, o gal as netycia kileris.............. |
|
|
|
|
|
|
Kas man tiktu? |
Parašytas: 2007 01 15, 13:21 |
|
|
|
Maxxas rašo: |
zym rašo: |
O tu zmogau uzkietejes sukcius stengiesi kaip ka nors padurt.
Gal ir geras verslas |
Mano manymu, teisingi čia patarimai.
Dar priklauso ar tu nori už 2000 Lt visą komplektą įsigyti (su monitorium ir kt.)? O tau reikėtų bandyti žiūrėti į šitą AMD:
ADA3800CUBOX AMD Athlon64 X2 Dual-Core 3800+(2000MHz/ L2 Cache 2x512KB) Socket AM2, BOX 490.00 481.00 |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|