|
Forumas » Elektronika žaliems » LED prozektorius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 07, 19:27 |
|
|
|
|
| povandeninei medzioklei jei ka naudosiu |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 07, 20:26 |
|
|
|
|
| autosaltkalvis rašo: |
| man reikia kad po vandeniu sviestu ir nakty dar ka nors matytum |
Dar vienas brakūška nx tokių dar ir betrūko čia. |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 07, 20:38 |
|
|
|
|
Draugo mociute turejo toki prozektoriu, yra rite ir per ta rite smaukosi magnetukas ar siaip kazkoks geleziukas, ir ji pasmaukius vidui uzsikrauna batareika ir dega gan gerai  |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 07, 20:46 |
|
|
|
|
| DumBazz rašo: |
Draugo mociute turejo toki prozektoriu, yra rite ir per ta rite smaukosi magnetukas ar siaip kazkoks geleziukas, ir ji pasmaukius vidui uzsikrauna batareika ir dega gan gerai  |
Galėjai parašyti bent jau, kad magnetukas juda ritės atžvelgio jos viduje, gražiau skabėtų. Įdomu kiek laiko šviečiai ir ar ryškiai? |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 08, 17:30 |
|
|
|
|
| povandeninei medzioklei jei ka naudosiu |
Tai galvoji apakinsi žuvi su riškia šviesa ir pagausi ir dar tas genratorius manau neturėtu daug srovės pagaminti |
|
_________________ My Skype: physics5 |
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 08, 17:41 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
jei koks piemuo neispruse ir neturi ka pasakyt tai tegu patyli povandenine medziokle visiskai legalus dalykas tai dar kas galit ka pasiulyt ar cia visos mintys  |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 08, 19:33 |
|
|
|
|
nueini y parde UZ EURA ir kaip saket ant galvos prozektukas su penkiais baltais sviediodziais tavo ir dar ta smaukoma galit rast kur saket uzsikrauna
tai manau uz tokia kaina nusipirkus pora prozektuku butu galika ka norss patciam pasigamint
beje dar ten radau ta tinginiu treniruokly kur tipo sutraukineja raumenis,nusipirkau niekuo nesiskiria kur reklamuoja per tv |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 08, 19:35 |
|
|
|
|
jei koks piemuo neispruse ir neturi ka pasakyt tai tegu patyli povandenine medziokle visiskai legalus dalykas tai dar kas galit ka pasiulyt ar cia visos mintys  |
Pasiūlimų dahija ir biški, bet povandeninė medžioklė blogis šaudo visokius lydekiukus po kelis šimtus gramų aš ir virš 1kg paleidžiu oer maži man, o tokiais kaip jūs nepasitikiu aš jumis, bet kokia medžioklė blogis, o kai žvejoj itai apgauti turi žuvį, o pagavęs gali paleisti atgal. Beje ji nevisur legali, o jūs tokių dalyku nepaisot. |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 08, 20:41 |
|
|
|
|
gerai atsizvelgsim i pasiulymus dekui ir dar jei nori izvelgt blogi tai ji pamatysi visur  |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 08, 22:09 |
|
|
|
|
gerai atsizvelgsim i pasiulymus dekui ir dar jei nori izvelgt blogi tai ji pamatysi visur  |
tai taip išeina esi brakūška. Tiesiog aųš esu žaliukas ir tokių žmonių nekečiu, dar supraščiua, kad namose nėr ką valgyti.  |
|
|
|
|
|
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 08, 22:33 |
|
|
|
|
tai taip išeina esi brakūška. Tiesiog aųš esu žaliukas ir tokių žmonių nekečiu, dar supraščiua, kad namose nėr ką valgyti.  |
butent tai ir yra blogai kai medziojama del pragyvenimo. tokie zmones ir vadinasi brakonieriais.
o sio atveju manau bereikalo uzsipuolei zmogu, nemanau kad tokai povandenine "medziokle" padaro baisia zala. Del vienos kitos zuvies nieko neaysitiks, o brakonieriai jas tinklais masiskai greibia pardavimui, va cia tai zala. |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 09, 00:33 |
|
|
|
|
Na neaiško koks ten jau tas skaitosi veikėjas, bet man įtartinas, visie jie veik tokie, pagrinde, kad šaudo smulkmę ir dar kai nepataiko sužeidžia žuvį, atsiranda ir tokių nevispročių katrie ir į antes ir kitus paukščius šauna.
Tinklas dar nėra didelė bėda, bet didžiausiai bėda elektrikai, odar didesnė tai mūsų valstybės įstatimai tiesiog klasiški, kas vakar amtėt lnk turėjot matyti kaip šernus kepa, arba žinias tipo prie nemuno pagauna nuo 5iki 10kg žuvies vienas žvejys, o tik pasiimti gali tik 5kg ir Ga nieko nedaro, o ten visas Nemunas aplipęs žvejais ir dar be bilieto greičiausiai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 09, 02:05 |
|
|
|
|
nemanau kad is karto apie visus reikia taip blogai galvoti.
tinklai, elektra dinamitas, visokiu budu yra bet ju visu tikslas vienodas, uzsidirbti is zvejybos. Va tai ir yra brakonieriavimas.
ka tu veiksi su 5 kg zuvies ar dar geriau 10 kg?
man didziausia retenybe pagauti bent 1kg kokios smulkmes.
labai durni tie istatymai kad reikalaujama viskokiu ledimu. Pats nesu zvejys, bet is neturejimo ka veikti jei esu prie vandens imetu meskere. Tai ka dabar jei noreciau tik siaip pavaizduoti kad zvejoju tai jau negalima, turiu tapti zveju manjaku.
o ka naudingo tas bilietas duoda, iskyrus kad kelis valdininkus pamaitini ji pirkdamas? |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 09, 17:34 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
nemanau kad is karto apie visus reikia taip blogai galvoti.
tinklai, elektra dinamitas, visokiu budu yra bet ju visu tikslas vienodas, uzsidirbti is zvejybos. Va tai ir yra brakonieriavimas.
ka tu veiksi su 5 kg zuvies ar dar geriau 10 kg?
man didziausia retenybe pagauti bent 1kg kokios smulkmes.
labai durni tie istatymai kad reikalaujama viskokiu ledimu. Pats nesu zvejys, bet is neturejimo ka veikti jei esu prie vandens imetu meskere. Tai ka dabar jei noreciau tik siaip pavaizduoti kad zvejoju tai jau negalima, turiu tapti zveju manjaku.
o ka naudingo tas bilietas duoda, iskyrus kad kelis valdininkus pamaitini ji pirkdamas? |
pilnai pritariu pabandyk pasidometi kiek kainuoja Heksogenai visi pricindalai tai nusautos zuvys niekada neatsipirks beja nukrypom nuo temos as klausiau ne del zvejo morales o del LED prozektoriaus  |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED prozektorius |
Parašytas: 2007 01 09, 17:59 |
|
|
|
|
| jop, zvejo bilietas, va ce tai ispindejims yra, jei zvejojiu visuomeniniam vandens telkiny, del ko turiu moket, jei viena meskere uzsimetes esu, asiku nebeda tas dvackis y metus, bet prisiruost vazuot y ta bendryja tai.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |