|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 22, 16:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Radioelektronika siųstuvai » "blake"
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 01 05, 18:44 |
|
|
|
Sveiki maciau kazkokiam puslapyje "blake" kuri tilpo i degtuku dezute. Gal kas nors turite ta nuoroda i sita puslapi? Ir seip jei kas turite nebloga ismeginta schema kuri veiktu ne maziau 20 metru parasykit. |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 01 05, 19:14 |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 01 06, 10:49 |
|
|
|
kokiu nuotoliu jie veikia? |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 01 06, 13:15 |
|
|
|
Time rašo: |
kokiu nuotoliu jie veikia? |
jei kalbi apie antrą linkai tai man traukia apie 160m gerai neišbandyta, bet aš dėjau kitokius tranzus BC547 BFR91, o galinį KT368, jei sudėjus orginalius BFR92 tai gerai traukti turėtų, autorius rašo , akd su 10cm iilgio laiduku (antena) apie 100m traukė, be ten ant 4,5v, o jei ant 9v pajungus berots galima tai dar geriau traukti turėtų. |
|
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 07, 20:39 |
|
|
|
Sveiki. Noreciau pratesti tema.
Taip yra, kad i mano sodo nameli neaiski chebryte kartais susirenka pauzti. Spynas keiciau, bet kaskart matyti islauztas duris nesinori...
Tai va, reikia siustuvelio (blakes) schemos, kad veiktu bent >500m (FM bangomis). Lituokli turejes rankose, bet radiotechnikos zinios nera gilios.
Viso sio reikalo esme ta, kad kai susiruosiu i ta nameli, tai vis nepataikau, kada "sveciu" yra. O su blake, mano manymu, issisprestu problema. Sededamas namie isijungiu radija ir girdziu ar yra kas nors namelyje ar ne.
Labai noreciau, kad ka nors pasiulytumete. |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 07, 22:25 |
|
|
|
to heksogenas as su kt315 buvau pasiekes 800m atstuma ant fm... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 07, 23:44 |
|
|
|
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 08, 12:55 |
|
|
|
Sodo namelis 500-700m... tiksliai nematavau. Esme ta, kad signalo kelyje stovi gal keli muriniai gyvenamieji namai.
Visu pirma atstumas. Blakes dydis antraeilis dalykas. Bet nesinori, kad butu didele deze. Pacios blakes smegenys mazdaug iki 2 degtuku dezuciu dydzio gali buti. |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 08, 15:29 |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 08, 17:33 |
|
|
|
Deja, rusiškai nieko nesuprantu. Na ir schema gan sudetinga [man].
Ieskau per visa google.lt bet nieko tinkamo nerandu |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 09, 14:06 |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 09, 15:31 |
|
|
|
o kam nete rusu suprast?? translate.google.com ir ganetinai protingai ishvers tau puslapy,aisku bus kelios logikos klaidos bet sheip tai... |
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 09, 15:43 |
|
|
|
siaip as ta 800m su savo schema buvau pasiekes...o su ta kur tu linka numetei tai kad ir 1.5km pasiekt galima tik lygio matuokli turet reikia ir atitinkamu ziniu kaip tranza i darbp taska ivaryt... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 09, 18:47 |
|
|
|
Na va, kad reikia kuo greiciau darytis ta blake. Tik nereikia gigantizmu su metrinem antenom
Kol ieskau geriausio varianto, pasiskolinau trumpam zaisla. Su 9V tempia apie 200m. Bet to nepakanka.
Antena 20cm.
|
|
|
|
|
|
"blake" |
Parašytas: 2007 06 10, 15:55 |
|
|
|
Dj.mc.matrane rašo: |
siaip as ta 800m su savo schema buvau pasiekes...o su ta kur tu linka numetei tai kad ir 1.5km pasiekt galima tik lygio matuokli turet reikia ir atitinkamu ziniu kaip tranza i darbp taska ivaryt... |
Tai gal linką turi savos schemos?
To MArijuZ ten dar jei gerai matau dedasi maitinimas 9v krona dtai dar 3 kartus padidės tavo žaisliukas.... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|