|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 12, 17:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Žinantiems ir klausiantiems. Ar žinai, kad... » Iš kur mes atsiradome?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2006 05 09, 12:53 |
|
|
|
As zinau is kur as atsiradau, mane pas mamulia ir tete gandriukas atneshe |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2006 12 05, 16:23 |
|
|
|
ishkur man zinot ish kur atsiradau, gi samone susiformavo tik po kuno, o kunas pirmas atsirado . Kads ir zinociau ish kur atsiradau visvien galeciau paklausti ish kur atsirado objektas(ai) kuriu deka ash atsiradau , zinoma jei buciau toks koks esu dabar. |
|
|
|
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2006 12 05, 17:02 |
|
|
|
Is foto sprendzias tikrai objektas, ne zmogus patsai... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2006 12 05, 17:33 |
|
|
|
paprastai kai ko nezinome sakome kad tai ivyko atsitiktinai.
pvz kodel man iskrito skaicius 4 ant kauliuko? arba kodel perras laimejo loterijoje?
o kai suzinome priezastis tada jau tas dalyka nebera visai atsitiktinis.
taip kad gyvybes ir zmoniu atsiradimas tai tokia loterija su vienu laimejimu per miliarda metu. |
|
|
|
|
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2006 12 29, 21:48 |
|
|
|
Cia ko ir mane ant filosofijos patrauke tai pasakysiu savo nuomone
Didysis sprogimas tikriausiai buvo ir tai buvo musu pasaulio nauja pradzia, bet tai negali but visos visatos pradzia. Kazkas sprogo cia, kazkas sprogo ten, ir taip visa amzinybe. Labai didele tikimybe, kad mes gyvename ant labai mazos daleles, didziajam pasauliui mazesnes nei mums elektronas. Ir visas didysis pasaulis sudarytas is tu mazuju daleliu, kaip musu pasaulis sudarytas is atomu ar tu daleliu kurios sudaro atomus. Ir gal but mus supancioje materijoje super mazose dalelese kazkur yra gyvybe, kuri bando issiaiskinti tiesa apie visata. Kadangi kuo mazesni objektai tuo viskas juda greiciau. Tai mes negalime matyti mikro pasaulio, nes gal but jo milijardas metu mums tera sekunde. Taip pat negalim matyt makro pasaulio, nes matome smarkiai suletinta filma, kuriam perziureti mums reiketu trilijonu metu. be to net vieno kadro negalim susiet i visuma, nes musu matymas ribojasi tik iki gretimu atomu, kas mums yra galaktikos.
Deje dievo isikisimo mano pamastymuose nera, nes netikiu, kad zmogus yra kazkas daugiau nei cheminiu reagciju desningas procesas. Mano egzistavimas bendram pasauliui visiskai nereiksmingas, reiksmingas tik man ir niekam kitam.
Labai nesijuokit, sakiau kad i filosofija patrauke |
|
|
|
|
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2006 12 29, 22:24 |
|
|
|
Jus pamastot ka cia sapaliojat ,nebuvo nieko kazkas sprogo ir atsirado tas ir taip toliau,tai pagal jusu nuomene ei niekas is nieko atsiranda,pvz tokia atsiradimo teorija,remiantis mokslu pvz atsirado mikrobai jie pradejo daugingtis po to is ju atsirado visokie gyviai tai gerai tada turejo tos bakterijos is kazkur atsirast ,eigu nieko nebuvo tai kaip jos galejo atsirast is niekur pradzios taskas irgi tureju iskazkur atsirast,bet niekas nebuvo taip suvokiant jis negalejo isvis atsirast,nes niebuvo ir niekas is niekur ne atsiranda tai kaip tada galejo taip,cia kazkokiu isdurnejusiu mokslininku kuriem smegenis pavaziovo nuo to mokslo fantazija ,gal kas suprasit ka cia parasiau |
|
|
|
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2006 12 29, 23:15 |
|
|
|
Mes ne isproteje, mes elektronikai buriantys kazka apie visata. Tiesiog filosofija. |
|
|
|
|
|
Iš kur mes atsiradome? |
Parašytas: 2007 01 03, 15:47 |
|
|
|
O kur šioje diskusijoje elektronika??? |
|