|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 26, 04:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » koks galingiausias jusu padarytas stiprintuvas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
koks galingiausias jusu padarytas stiprintuvas? |
Parašytas: 2006 12 29, 03:00 |
|
|
|
|
heh as teoriskai ~250W pasidares (160W su papildomais MOSais) tik kad jau pora metu trafo neisigyju tai sitas stipras ir nebuvo isspaudes daugiau nei 100W, bet kai dabar pripratau tai is esmes ir uztenka  |
|
_________________ Nesikabinekit prie nick'o; geriau padekit tobuleti. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 30, 23:26 |
|
|
|
|
| Laikinai buvau pasidaręs stiprintuvą su dviem TDA7294 ir 2x25V nuolatinės įtampos maitinimu, tai galios buvo apie 2x40W. Dabar planuojamas kitas stiprintuvas, kurio galia bus 4x60W arba 2x100W su tomis pačiomis mikroschemomis. Tik nelabai suprantu, kuo jums nepatinka šių mikroschemų skambesys? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 30, 23:45 |
|
|
|
|
Manasis su STK4241II. Kolkas stereo, bet artimiausiu metu planuoju tiltuoti, nes juo šeriu horną su BGS40. Maitinimas +/-74V ~800W. Į 8omų gargalą ateina iki 50V neiškraipyto garso. Galingumą aš skaičiuoju U^2/R, tai gaunasi šiek tiek virš 2x300W dugnas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 01, 16:05 |
|
|
|
|
plokste naudojau ta kur saite yra... bishkuti pakeiciau, ta prasme virsu su galu nukirpau, nes pas mane galas kitur turejo sedeti, o plokste dar kitur..
bet ish tos ishsiskyriau abi puses. problema tame kad sunku sulituoti ta plokste... jei butu gamykliskai ji pagaminta tai ner sunku, bet namu salygoms padaryt ir lituoti (pvz didelius kondikus) sunku, nes jie turi ish abieju pusiu prilituoti buti.
dabar turiu vienpuse montazine gaves .. bet ten ner komponentu ishdestymo..
reiktu biski darbo kad komponentus susirasyti |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 01, 16:08 |
|
|
|
|
suderinti ji visai nesudetinga.. ten yra aprasyta kaip ji suderinti su varzom..
ash niekada stipriaus nesu dares, ir bishki zaliukas ant elektronikos... tai buvo mano pirmas stiprius..
sudeginau kokius 4-5 galinius tranzus
ir tik del to kad kad viena tranciuka (bias) buvau ne taip ilitaves, nes biski kitaip ji i radiatoriu idejau, ir pasikeite koju vieta.. o ash pajungiau taip kaip parodyta.. tai ri buvo bum.. kai ishsiaishkinau tai viskas veike ore ish kart |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 06, 23:17 |
|
|
|
|
Kriptas, pirma stipriu rinkai ir butent toky?! Na nieko sau... nejaugi visai be niekieno pagalbos jy surinkai?
As tai niekaip neprisiruosiu galingo stiprintuvelio susirinkt... Esu pasidares toky keturiu kanaliuku gal po koky 100w, gal daugiau, patiltinau ir gerai, namuose klausyt ir issikvies kaimynus uztenka...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 07, 17:25 |
|
|
|
|
Susipirkau visas detales ir gaminsiu stipra su TDA8560Q : http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/5493/. Nieko sunkaus nera , speju sudeginsiu pora daliu nes nesu lituoklio laikes rankose Siandien ir darysiu , nes kaiptik siandien lemonoj nusipirkau reikiama trafa. Jungsiu prie 6omu samsung koloneliu tada , kada busiu uztikrintas , kad jis veikia , o pabandymui ant rusisku neaiskiu dinamiku prijungsiu tegu sudega  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 22, 08:14 |
|
|
|
|