Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 26, 08:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Teko susidurti. Prijungi USB laikmeną ir groja iš jos. Gana patogu. Pigesnėse magnetolose, skaitant iš USB, yra ribotas failų skaičius ir pavadinimo ilgis...
neteko susidurti su isoriniais hardais per usb ,bet jei jie veikia tokiu paciu principu kaip usb flashai tai gal ir veiktu o siaip tai ten flashiukams, o dainu skaitymo principas tai toks kaip ir cd mp3
Paskutinį kartą redagavo Abacus, 2006 12 25, 19:20. Redaguota 1 kartą
Magnetoloj su kuria buvau susiduręs po katalogus vaikčioti negalėjo - viską grojo iš eilės. Apie HDD pajungimą ir aš galvojau, bet jei ribotas failų kikis (255), tai gros tik labai mažą dalį muzikos.
Nu cia jau toks labai pigus tau pasitaike...
Nu as tik seip susimasciau, bet kad nieko gero ner su USB man yperkamo...
Paimsiu koki VIETA paprasta magiuka ir bus geraj...
Komponentus pac susidesiu, kokius peerless ar ka panasaus...
su pigiais magais ir komponentais tai atsargiai ,o tai paskui dar girdesis visokie skaitmeniniai garsai o kai garsiakalbiai lievi tai bile triukmas ,vistiek neaisku ar ten muzika ar kas