|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 14, 10:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Noreciau suzinot
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 6 iš 6 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 05, 22:46 |
|
|
|
Spalvas parasyk. Siaip jei paprastas dyzelis tada melynas su baltu jei turbo tada geltonas su kazkokia spalva paduodi + lenpa turi gesti. |
|
|
|
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 07, 10:41 |
|
|
|
paprastas dyzelis. Kur konkreciai, i kuri sakutes kontakta tureciau prijungti? Nes kai kurie laidai po kokius 3 amp ima, gal ir reguliatorius gali sugesti ar kas nors prietaisu skydelyje |
|
|
|
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 11, 08:28 |
|
|
|
sorry, 4 laidai : juodas, melynas, baltas su melynais bruksniais, baltas su 2 melynomis juostelemis. Tai kur juios jungti, nes dabar tik 2 is tu laidu esu pajunges? |
|
|
|
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 11, 12:39 |
|
|
|
Na ir taip aisku kad dyzeliniuose automobiliuose yra galingsni akomai, vien jau del variklio strukturos, ziu kaip benzininis kuriasi, duodi kibirksti i fsio, o dyzeliukui reikia ta saliarka suspausti, kyla temperatura, (kiek jis ten pasiekia, kokius 600-700 laipsnkiuku) ir tik tada jis detonuojasi, tai vat tokiai detonacijai reikia daugiau smarves. Dar aisku variklis varikliui nelygu, ziu kubatura ir siaip...pajamk paprasta 45A akoma ir tau bus snipstas su dyzeliuku normaliu... |
|
|
|
|
 |
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 11, 20:36 |
|
|
|
a pas mane dvi kinietes bega ziurkiu ratuku i gamina elektra
Dyzeliokam galingas akumas skirtas tam akd greiciau ikaitinti tas kaitrines zvakes, pajamkit senos kartos dyzelioka kad ir busiuka 310 MB 90 metu, tai gal 15 ir daugiau sekundziu laukt rejkedavo ziema kol uzhkajs
Nu bet cia ir nuo kaitriniu zvakiu priklauso
o cia apie 45akoma, nu pardon, paspirtukam tox, ash pas save bendzine ir tai 72A laikau  |
|
|
|
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 12, 00:04 |
|
|
|
vidas.k rašo: |
sorry, 4 laidai : juodas, melynas, baltas su melynais bruksniais, baltas su 2 melynomis juostelemis. Tai kur juios jungti, nes dabar tik 2 is tu laidu esu pajunges? |
Dabar dar issiaiskinkim cia spalvos prie generatoriaus ar prie radiatoriaus toje fiskeje kur is masinos ateina nes kiek pamenu ten spalvos skiriasi man reikia tu spalvu kurios yra automobilio nes tas perejimas i generatoriu man nereikalingas ten jau pats atsigaudysi. |
|
|
|
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 13, 09:19 |
|
|
|
To Vidmantas
cia spalvos laidu, kurie ateina is automobilio provodkes- is laidu gniuztes jie iseina |
|
|
|
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 14, 22:51 |
|
|
|
Jei dyzelis paprastas turetu buti du laidai zalias-kintama itampa tachometrui ir melynas su baltu-lempute. Jei turbo turetu buti 4 laidai zalias ta pati reiskia, geltonas su raudonu lempute kitu dvieju spalvu nepamenu. Pagal tavo parasytus juodas turedu buti degimas melynas opelyje buna tepalo spaudimo lempute o gal ten ne melynas o zalias? Baltas su melynu gal melynas su baltu tada tai lempute o baltas su melynom juostelem neisivaizduoju ka reiskia. |
|
|
|
|
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 15, 08:49 |
|
|
|
to Vidmantas2
spalvas parasiau teisingai, ant popieriaus uzsirasiau
kazkas visai negero.
Generatorius veike koki menesi ir vel nusprogo, nebekrauna.
Gal zinai, kur butu galima gauti Opelio elektros schema?
Nes jau tos nesamones su generatotriumi jau uzveike |
|
|
|
|
 |
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 20, 12:09 |
|
|
|
Speju kad galingesnis generatorius ant dyzelio dedamas del vienos priezasties. Prie zemesniu apsisukimu duoda daugiau sroves!
Taspats mano bosch "N1 14V 34/90A" visa jega duoda tik prie 6000rpm! kur ten mano traktorius tiek isisuks. Realiai virs 3500rpm jau triuksmo daug, o ir kylt ima labai letai. bet uztat jis atiduoda 34A prie 1500rpm!.
Palyginimui benzininukas "K1 14V 23/65A" prie 2450 atiduoda 43A.
Dar klausimas. Uzvedus varikli itampa 14,2V. Ijungus sviesas, pries rukines, galinio stiklo syldyma, peciuka, magnetola, ant laisvos itampa nukrenta iki ~12,40. Galima padidint apsisukimu, bet itampa nelabai pakyla. Nuvaziavau kur man reik, pamatuoju itampa, rodo tiekpat. Uzgesinu, isjungiu viska, pakyla iki 12,60V. Kazkodel sakyciau kad baterija nelabai issikrauna.
Reguliatorius naujut naujutelis.
Ar visgi per mazai tu 12,40V ? |
|
|
|
|
 |
 |
Noreciau suzinot |
Parašytas: 2006 12 20, 14:06 |
|
|
|
dylinio cryslerio prie 12.0v net starteris negalvojo pradėti suktis. ir kol akumo nepakroviau stipriausia srove, kad akumas duotų 14,4v -nieko nepadariau. Spreskit patys kiek įtampos užtenka, kiek neužtenka |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |