|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 03, 21:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Padekit del subo!!plz
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 08, 19:12 |
|
|
|
Sveiki, noriu pirkti suba radau nebloga jis man tinka, bet man jis labai nepatiko del vieno minusiuko.Ar galit man psakyti ar tai blogas minusas subui ar nelabai? jo parametrai: EVERVICTORY 10dydzio Maks.450w ; Nom.150w dažnių juosta (Hz) 25-1000 Hz bet vienas ir sunervino Garsiakalbio medžiaga:POPIERIUS, kraštai padengti guma, aliumininis rėmas. PLZ PADEKIT BUSIU LABAI DEKINGAS.  |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 08, 20:31 |
|
|
|
tai kur tas minusiukas, del kurio tau nepatiko  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 08, 22:05 |
|
|
|
Jo. nematau as jokio minusiuko. ten juk nepaprastas popierius. Db tiksliai nepamenu is ko ten jis nes ir as toky turiu. Bet ce ne minusas. Bent jau mano nuomone. |
|
_________________ I like low sounds |
|
|
|
 |
 |
Re: Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 09, 12:06 |
|
|
|
Simsius rašo: |
Sveiki, noriu pirkti suba radau nebloga jis man tinka, bet man jis labai nepatiko del vieno minusiuko.Ar galit man psakyti ar tai blogas minusas subui ar nelabai? jo parametrai: EVERVICTORY 10dydzio Maks.450w ; Nom.150w dažnių juosta (Hz) 25-1000 Hz bet vienas ir sunervino Garsiakalbio medžiaga:POPIERIUS, kraštai padengti guma, aliumininis rėmas. PLZ PADEKIT BUSIU LABAI DEKINGAS.  |
Geriau ir buti negali Aliumininis korpusas- stiprus ir lengvas. Gumine pakaba- ilgiau laikys negu tokios kur paprastai buna parolonines(aisku jei tik pakankamai elastinga ta guma), Popierinis difuzorius(anglies pluosto)- berods geriausia medziaga atkurt audio signalui, paziurek, kad visi aukstos klases gasiakalbiai tik "popieriniai"
O seip tai ir modeli galejai parasyti, bet jau nujauciu kad kalbi apie V10ES arba dar kitaip- agnusa |
|
|
|
|
 |
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 09, 19:21 |
|
|
|
taip apie agnus kalbu,labai jums dekui labai padejot apsisprest man.aciu |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 09, 19:21 |
|
|
|
taip apie agnus kalbu,labai jums dekui labai padejot apsisprest man.aciu |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 09, 19:35 |
|
|
|
Ir dar noreciau uzduoti viena klausima.Kiek tasku 10-ja sistemoje duotumet siam subui?Aciu  |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 09, 20:50 |
|
|
|
Diskutuotinas klausimas, geriau net nepradet vertinti, nes zinai kaip buna... shudas... lewas... nors daugiausiai taip kritikuoja kurie net mate nera jo.
Subas kaip subas, jei klojai 150Lt tai gerai, jei maziau tai dar geriau  |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 09, 23:45 |
|
|
|
o kaip jus manote subo pirkima tiesiog atejus i parduotuve.Ir issirinkus pagal kaina, savo kriterijus..kiek procentu yra kad nusipirkai gera,patenkinanti savo norus suba? |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 10, 12:50 |
|
|
|
nieko gero nebus ,nes tu ju nebusi girdejes,reikia bent jau susirinkt info apie tuos subus .po tokiu bandymu kai rinkamasi pagal kaina ir isvaizda zmones dazniausiai nusiperka boshmanus  |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 10, 12:51 |
|
|
|
Visu pirma ateit i parduotuve ir pirk pagal nuoziura gali ruba, batus ar pan. Subo is lempos nenupirksi gero ir uz maza kaina, tam yra vat tokie formuai kaip cia. Pirma susizinai info apie viena ar kita suba, ivertini savo reikalavimus ir finansus, aisq visa tai tau padeda cia esantys zmones ir tik tada perki. O, kad tu nueisi i koki audio centra ar taip parduotuvele, ir koncultuojancio pardavejo paklausi kuri suba geriau pirkt ir, kad tu turi tik tiek ir tiek Lt, kaip manai ka jis tau pasiulys, kai jo tikslas tik parduot preke ir ypac kokia neinama...  |
|
|
|
|
 |
Padekit del subo!!plz |
Parašytas: 2006 12 11, 22:55 |
|
|
|
Dar vienas iskilo keblus klausimas basekaitinedamas uztikau milgretoje dar viena suba PEYING ... ir dabar visai susimaisiau kuri pirkt ar A-10ES ar Peying?laukiu nuomoniu. aciu |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |