|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 22, 02:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Schemų montažas, skaičiavimai, derinimas » PCB su rašaliniu printeriu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
PCB su rašaliniu printeriu |
Parašytas: 2006 08 31, 04:55 |
|
|
|
jei nenori daug investuoti nuspirk nagu laku o jei ir tai per brangu nusipirk markeri atsparu vendeniui. |
|
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 31, 21:25 |
|
|
|
NoScript rašo: |
jei nenori daug investuoti nuspirk nagu laku o jei ir tai per brangu nusipirk markeri atsparu vendeniui. |
Nepatinka man su tais terliotis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 31, 21:28 |
|
|
|
Heksogenas rašo: |
NoScript rašo: |
Nepatinka man su tais terliotis. |
Na kad su visais būdais reik vargti. Plokštė stebuklingai gi nepasigamina.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 09, 14:24 |
|
|
|
tai kad nesenei nusipirkau naja rasalini kuris man labai gerai dirba ir kokybe lb gera man del pc pirkt printeri nauja neapsimoka |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 17, 21:25 |
|
|
|
Sakei kad skaidrę jau turi, tai imk atspausdink savo trasuotę ir pirmyn. O kas liečia skaidres, tai aš spausdinu ne vieną, o kelias PCB trasuotęs ant vienos skaidrės. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 18, 01:35 |
|
|
|
Elektronix rašo: |
tai kad nesenei nusipirkau naja rasalini kuris man labai gerai dirba ir kokybe lb gera man del pc pirkt printeri nauja neapsimoka |
apsimoka, nes lazerinio kokybe ir spausdinimo kaina visiems dokumentams geresne.
nusipirkes pamirsi ta rasalini kad isvis turi.
jei gaila pinigu pasiekok naudoto rasi uz puse kainos ar pigiau.
nereikia tiek skupiems buti, sakau is savo praktikos, galu gale nusipirkau lazerini tai viskas pasikete, dabar nebereikia gaminti oriniu shemu. platas darau betkada kada panorejes be jokio pasiruoisimo.
maniau kad printeris neatsipirks, nes darau mazai platu, dabar platu gaminu 10kartu daugiau nes labai lengva. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 01 05, 23:23 |
|
|
|
Man tai sove mintis kad butu galima sukisti tekslolito plata tiesiai i printeri. Isskrodziau S200 printeri pakeliau galva truputi (kibo prie platos) ir visai neblogai isejo.
Antras etapas surasti dazus kurie "lystu" pro purkstukus ir butu atsparus gelezies chloridui.
ps. nepykit kad cia tiek pritaisiau ... mokausi
aciu Heksogenui uz pagalba |
|
Paskutinį kartą redagavo AlgutiZ, 2007 01 06, 00:27. Redaguota 6 kartus(ų) |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 06, 01:29 |
|
|
|
deja neatrasi tokiu dazu kurie tikru rasalinaim printeriui ir atlaikytu clorida.
jie turi buti labai skysti, ir negali buti alyvinai ar acetoniniai.
nors nuotrauka tai idomiai atrodo
idomus varinatas butusu tas dazais ant sviesai jautraus pavirsiaus atspausdinti, ko gero jie apsaugos nuo UV ir bus galima isryskinti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 01 06, 02:48 |
|
|
|
Mastau ka toliau daryti su tuo printeriu, butu faina isvengti tos fotorezistos, ryskinimo.... atspausdini plata i chlorida ir viskas.
Reiketu pabandyti pripilti sublimaciniu dazu (kur naudoja fotonuotraukom spausdinti) arba gavus dazu su kuriais spausdina lauko reklamas, tie sake nevbijo vandens, rugsciu lietu....
Na, bet, dabar galima spausdinti su tokiu pritaku kad ir ant fanieros.. deje storis dar ribojamas..  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |