Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 04, 16:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
gal kas zino paprasta fm imtuva kuris priimtu stotis(88-108mhz)diapazone?na tik noretusi normalios kokybes, bei kad veiktu buo keliu AA bateriju,bei kad prisijungtu ausines
gal kas zino paprasta fm imtuva kuris priimtu stotis(88-108mhz)diapazone?na tik noretusi normalios kokybes, bei kad veiktu buo keliu AA bateriju,bei kad prisijungtu ausines
Taip, su tda7000 gfalima klausyti auztesnio daznio negu 108mhz, tik reikia papildomai dugiau detaliu. Reikia, kad kaikas numazintu dazny, bet cia irgj toks ydomus variantas datasheete parasyta 150mhz bet tai lb abejoju ar tiek trauks. yra prie noaa palydovu kur diskutuojama 137mhz konverteris y 88-108mhz ruoza tai tu ta galetumei prietakyti kietiems dazniams
O gal kas rusišku mikriu žinot, nes aš jų neturiu kur kišti tai sakau, gal kas gautusi, pats pasiieškočiau, bet surusu, blogai sutardavau mokykloj, laimėj nebėr jos.
Heksogenas, galima tiesiog paprastesniu butu www.online-translator.com ir per ten isiverti kokio zodzio tau reikia, tada aijni y www.google.lt parasiai ta zody kuri isvertei, tada nukopijuoji google tinklapy y online translator is tu jy jau turi ish rusu y anglu kalba isiversti
Kolega netaip supratot aš turiu daug rusišku mirių ir sakau, gal kas kokių schemučiu žinot at turit linką? Pats paisiknaisyčiau, bet rusu kalba ploha Šeip pas mane Naršyklėj kalbų vertimo paslauga yra tai rusi į anglu visuomet verčiu.
hm, jaj, jus jas pasijamete is televizoriu tokiu kaip tauras, ar is dar kaikur, jus tikrai ju nepanaudosite, nes didzioji dalis ju yra specializuotos.... as ir buvau uzsideges siuo reikalu
hm, jaj, jus jas pasijamete is televizoriu tokiu kaip tauras, ar is dar kaikur, jus tikrai ju nepanaudosite, nes didzioji dalis ju yra specializuotos.... as ir buvau uzsideges siuo reikalu
taip taip iš Tauro išimti , bet taure laidų neblogų ir nemažai yra.
kas "tauura" liecia tai galima isitraukti: selektorius, didtcinio pulto moduly, laidu kruva, kelis maitinimus, na dar pal dekodery, na ir kvarciukiu. Tiek db as pats isitraukes, nes kaiptik ardau kaime nu jau isardizau