|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 03, 23:10. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » Laidai perstori,nelenda i s90 antgalius :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Laidai perstori,nelenda i s90 antgalius :) |
Parašytas: 2006 12 08, 13:41 |
|
|
|
Taigi jau seniau turiu nusipirkęs laidus storus,į stiprintuvą eina sugrūsti,nes ten įėjimai naujesni,su užspaudimais,o į s90 įkišti laidus neina,nes ten labai jau plona skylutė,į ją įlystų tik 1/7 mano laido(didelė pempė nelenda į cielkišką putę ),o įkišęs turi dar su varštu iš viršaus prispausti,jį įsukti...vienu žodžiu kvaila
Va kaip atrodo (fotke ne kokios kokybės,bet jei esi matęs,suprasi):
http://img147.imageshack.us/my.php?image=asdaskm4.jpg
Tai ką patarsit,kaip laidus prijungti?Prieš tai buvau buvau per prievartą su adata ir žirklėm negražiai didelę dalį laido sugrūdęs iš viršaus,ten kur varštas,kitoj kolonkėj aplink tą varštuką apsukęs laidą ir tada prisukau,kad prispaustų.
Dar klausimas jei ne visas laidas prisilietęs,tik 1/6,žinoma kokybė nukentės?
Ką čia galėtų dar sugalvoti?Dabar vieną kolonkę jau pasidėjęs,laida nuskutęs,atnaujinęs,laukiu patarimų.
(nesulauksiu greitai,tai vėl prispausiu su varštu iš viršaus..) |
|
Paskutinį kartą redagavo TRANCEnHOUSE, 2006 12 08, 14:55. Redaguota 2 kartus(ų) _________________ T ime
R uns
A long
N everending
C hannels of
E nergy |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 08, 14:19 |
|
|
|
Nematau prasmės vargti su tokias storais laidas. Imk plonesnius arba ploning laidų galus. Juk čia ne kokios koncertinės kolonėlės, kur didelės srovės eina. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 08, 14:51 |
|
|
|
Nu kaip jį nuploninsiu,iki 1/7?Ten tik 1/7 laido dalis įlenda į s90,kam tada pirkau storus laidus,juk kuo storesni,tuo geriau?
Šiaip parduotuvėje pasakiau,kad reikia laidų s90 kolonėlėm,kad išnaudotų maximaliai,tai pasiūlė tokius,sakė šitie tikrai isnaudos,aš tikiu
Na nieko,prijungiau vėl taip pat,prispaudžiau su varšteliais,aplink kuriuos kaip kokios tarpinės ar sriegiai,apvynioti laidai,viskas neblogai man atrodo.
O ten vidui ar verta keisti kanors,kad būtų galima gražiai prijungti storus laidus?Man atrodo išnaudoja pilnai ir taip prijungus,ne? |
|
_________________ T ime
R uns
A long
N everending
C hannels of
E nergy |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 08, 18:39 |
|
|
|
prie storų laidų galų prilituok viengyslį varinį laidą (0.8-1.0 mm), litavimo vietą izoliuok nuo karščio traukiančiuosi vamzdeliu ir galai baigti - visur tilps |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 08, 20:40 |
|
|
|
Tai,kad ten vokiškai ir aš nematau apie omus,o ebey ne elektronikos puslapis,tai norėtos iš rimtesnio šaltinio sužinoti |
|
_________________ T ime
R uns
A long
N everending
C hannels of
E nergy |
|
|
|
|
|