|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 26, 11:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Reiketu labai galingo stiprintuvo schemos...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Reiketu labai galingo stiprintuvo schemos... |
Parašytas: 2006 11 27, 12:14 |
|
|
|
|
pirmiausia paklausciau, kas per superduperkoloneles, kad joms nkW reikia
| Citata: |
| Darykit su TDA2003 ... |
Geras pasiulymas gales didziuotis 1kW PMPO  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 27, 21:51 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
Tai jo koncertines turbut ir yra 1kw PMPO galingumo  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 28, 19:44 |
|
|
|
|
Nepradedam lazdavotis - žmogui ne to reikia.
Grįžtant prie klausimo, reikia apsispręsti kokia bus apkrovos varža. Tada susirasti schemą, kuri pire tokios apkrovos atiduotų reikiamą galią. Po to seka transformatoriaus (jei maitblokis ne impulsinis) arba impulsinio maitblokio paieškos. Tokios galios (>5kW) trafą gal ir verta vynioti, bet impulsinį (SMPS) tik pirkti arba perdarinėti - bus gerokai paprasčiau ir pigiau. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 29, 15:02 |
|
|
|
|
| litux rašo: |
| Apie stiprintuvu schemas ir surinkima nieko neismanau tiesiok turiu kelis meistriukus kurie sutinka man surinkti stiprintuva tik liepe man gauti schemas. |
Tai imk mano 400w stiprintuvas .Siame forume yra paieskok,rasi . visai neblogas ir tiek brangiai nekainuos . Betkoks meistras ji gali surinkti . |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 04, 17:41 |
|
|
|
|
| vitys rašo: |
| xumot rašo: |
Tai jo koncertines turbut ir yra 1kw PMPO galingumo  |
gaila 2003 tik 300W PMPO :/
nu bet su 2005 turetu isiverst turetu but 600WPMPO ir but pats tas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 12 04, 22:11 |
|
|
|
|
| litux rašo: |
| Apie stiprintuvu schemas ir surinkima nieko neismanau tiesiok turiu kelis meistriukus kurie sutinka man surinkti stiprintuva tik liepe man gauti schemas. |
Ar kas nors atkreipėt dėmesį į šį sakinį "Meistriukai" sutinka surinkti, bet neturi schemų" Va čia tai man patiko
Litux- stiprintuvų gamyba tai ne mamai iš parduotuvės pagal sąrašą produktų parnešti ir ji ką nors išvirs. Čia rimčiau.Ir tokius "meistriukus" kurie neturi schemų ar negali patys susirasti aš vadinčiau kiek kitaip Bet nesinori kolegų tarpe stipriau išsireikšti.
Paprašyk geriau ko nors iš forumo dalyvių(kai kurie yra iš tikro šio reikalo meistrai), kad tau pagamintų už tuos pinigus, kuriuos gali skirti, stiprintuvą pagal tavo norą ir turėsi. :wink
Ir nebesvaik kilovatomanija Pirma pasiskaityk apie galingumus kad ir šiame forume, gal kai kas prašviesės  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 12 04, 23:47 |
|
|
|
|
Gerai, daryk šitą, be išlygų, schema patikima, smulkiai aprašyta išėjimo transformatoriaus gamyba, neduota tik maitinimo blokų, bet čia ne blogiausia -> http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/5016/
Nesvarbu, kad valdantieji tinkleliai dirba su srovėmis, kitos schemos kol kas neturiu, tau tiks. Įsivaizduoju kaip tavo "meistriukai" gamins šį diskano monstrą - "k***a", "bl***", "nx", paskui iš antro galo "nx", "bl***", "k***a" . Tik perspėk "meistriukus", kad dirbant su lempinėmis technologijomis patartina įsižeminti (geriausiai koją), pvz. prie radijatoriaus arba vandens čiaupo . |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |