|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 12:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Principinės elektrinės schemos » reikia schemos su kt808 tranzais
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
reikia schemos su kt808 tranzais |
Parašytas: 2006 09 21, 12:16 |
|
|
|
Bet vistiek klausimas lieka,gal mano PCB blogai suprojektuotas,del kurio man ir zadinasi galas.Bent jau man taip senelis pasake.Kaip ir buvau minejes,labai kaista galas tik ijungus.
Gerai butu gauti koki tai isbandyta ir gerai veikianti PCB ir manau nebutu jokiu problemu...nu vienu zodziu,teks pasikanknt  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 09 21, 16:27 |
|
|
|
Simas rašo: |
Bet vistiek klausimas lieka,gal mano PCB blogai suprojektuotas,del kurio man ir zadinasi galas.Bent jau man taip senelis pasake.Kaip ir buvau minejes,labai kaista galas tik ijungus.
Gerai butu gauti koki tai isbandyta ir gerai veikianti PCB ir manau nebutu jokiu problemu...nu vienu zodziu,teks pasikanknt  |
Na gana retas atvejas, nebent detalės labai suspaustos arba maitinimo takeliai šalia įėjimo,na gal maitinimo grandinių kondai ar varžos "apžergia" įėjimo takelius.
Greičiau kad kažkas su detalėm ne taip, gal koks tranzas įėjime pusiau gatavas ar kondas pažiūvęs. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 25, 21:50 |
|
|
|
ar T6 butinai turi buti germanio, ar tinka tokiu pat parametru silicio? koks butu jo vakarietiskas analogas? Parduotuveje ieskojau bet nei tokio nei kitokio panasaus germanio pnp tranzo neturi ir nera kur uzsakyti. Kuo ji pakeisti? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 27, 16:18 |
|
|
|
as kalbejau apie P605, analoga as susirasiu tik klausiu ar jis butinai turi buti germanio, nes tokiu sunku gauti |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 29, 01:23 |
|
|
|
tai niekas taip ir neidejot tos garsiosios schemos?
ka jus cia nauja mada ivedinejat.. i emeilus i emeilus..
tai kur man dabar i ja zvilgtelt? ar ir man emaila palikt?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 29, 14:48 |
|
|
|
[img]http://hotimg2.fotki.com/a/82_135/246_32/Image1-vi.jpg[/img]
[img]http://hotimg2.fotki.com/b/82_135/246_32/Image2-vi23.jpg[/img]
[img]http://hotimg2.fotki.com/b/82_135/246_32/Image3-vi284.jpg[/img]
patikrinta ir puikiai veikia. Cia kopijuota is stiprintuvo radiotechnika. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 29, 20:47 |
|
|
|
dekui visiems
ad rašo: |
http://aimis.puslapiai.lt/
Atsiversti nuorodą schemos ir ten 25W |
*atsiversti nuorodą projektai ir ten 25W
Citata: |
Tranzistorius T5 turi tureti silumini kontakta su galiniu tranzistoriu radijatorium |
Tai kad KT315 net skyles tvirtinimui neturi. kaip ten tas siluminis kontaktas bus? tiesiog priklijuot plasmasini korpusa prie radiatoriaus ir viskas?
kam jis ten isvis reikalingas tas siluminis kontaktas? uzkaitus radiatoriui mazinama bazes srove ko pasekoje galiniai gauna maziau sroves ir pradeda maziau kaisti?? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 29, 23:12 |
|
|
|
BeveikElektronikas rašo: |
Tai kad KT315 net skyles tvirtinimui neturi. kaip ten tas siluminis kontaktas bus? tiesiog priklijuot plasmasini korpusa prie radiatoriaus ir viskas?
kam jis ten isvis reikalingas tas siluminis kontaktas? uzkaitus radiatoriui mazinama bazes srove ko pasekoje galiniai gauna maziau sroves ir pradeda maziau kaisti?? |
Na iš esmės tu pats ir atsakei į savo klausimą
Tik reikia kad būtų bendras radiatorius abiem galiniams tranzams.O 315 galima tiesio priklijuoti klijais, ta puse kur yra raidės prie radiatoriaus. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |