|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 15, 01:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » zemelapiai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 04, 22:35 |
|
|
|
|
Akis 2.5a girdejot apie tokią? Paieskokit googlej. Žiauriai geras map'as upytes ezeriukai kaimeliai ir mieteliai viskas matos  |
|
|
|
|
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 04, 22:50 |
|
|
|
|
Akis 2.5a neradau, bet jau siunčiuosi Akis 3.2  |
|
_________________ Teorija - kai viską žinai, bet niekas neveikia,
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.
|
|
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 05, 12:06 |
|
|
|
|
| Laimiz rašo: |
Akis 2.5a girdejot apie tokią? Paieskokit googlej. Žiauriai geras map'as upytes ezeriukai kaimeliai ir mieteliai viskas matos  |
Ne negirdejome Bandysim ieskoti  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 05, 12:07 |
|
|
|
|
| Vytautasr rašo: |
Akis 2.5a neradau, bet jau siunčiuosi Akis 3.2  |
Niu niu, tai pasidalink su visais is kur ja siuntiesi  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 05, 14:38 |
|
|
|
|
Atsisiunciau ta aki ir nieko gero Vien tik gyvenvietes ir asfaltuoti keliai kuriais navazinejame pazymeti... Net ezeru pavadinimu nera... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 06, 20:28 |
|
|
|
|
Ta akis kurią siunčiuosi užima ne 5MB kaip tavo linke, o 150MB gal bus kasnors tikslesnio. |
|
_________________ Teorija - kai viską žinai, bet niekas neveikia,
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.
|
|
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 06, 21:06 |
|
|
|
|
siaip labai geras zemelapis yra google earth, bet reikia interneto. galima visa pasauli apzet, kaikur net iki 3D priartina, o kaikur neryskios foto. tiesa, tos foto is palydovu. galima vien del idomumo atsisiusti
http://earth.google.com/downloads.html |
|
|
|
|
|
 |
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 06, 22:14 |
|
|
|
|
| aqmas rašo: |
siaip labai geras zemelapis yra google earth, bet reikia interneto. galima visa pasauli apzet, kaikur net iki 3D priartina, o kaikur neryskios foto. tiesa, tos foto is palydovu. galima vien del idomumo atsisiusti
niekam tikęs daigtas, berots ten visą pasaulį nufotkina ir sulipdo foto į vieną vietisumą, nes kai prie piramidžių žiųrėjau foto per tą programą ten stovėjo kelį autobus ir kitą dieną jis stovėjo vadinasi niekas ten perdaug nekinta, bent mano manymu priedo geros vaizdo kortos reik ir pan. man patiko maps ten geras zemėlapis pora netikslumų esu aptikės su medžiais ir krūmais, bet nieko, dar akį reiks išmėginti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 07, 14:54 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
| aqmas rašo: |
niekam tikęs daigtas, berots ten visą pasaulį nufotkina ir sulipdo foto į vieną vietisumą, nes kai prie piramidžių žiųrėjau foto per tą programą ten stovėjo kelį autobus ir kitą dieną jis stovėjo vadinasi niekas ten perdaug nekinta, bent mano manymu priedo geros vaizdo kortos reik ir pan. man patiko maps ten geras zemėlapis pora netikslumų esu aptikės su medžiais ir krūmais, bet nieko, dar akį reiks išmėginti. |
google earth`as nuotraukų nekeičia, jos ten kai kurios jau žiauriai senos (gal net pie 4-5 metų senumo...) bet šiaip man tai patiko, radau trumpesnį kelią pas draugą, ir vietoj 2,8Km pasidarė 2,5  |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 07, 19:16 |
|
|
|
|
Ka cia snekat, jus tikites vos ne live vaizdo? )) Ten nuotraukos nufotografuotos palydovo, retusuoti slapti objektai etc. ir nuotraukos nera 4-5 metu senumo,
| Citata: |
| Google Earth acquires the best imagery available, most of which is approximately one to three years old. |
netgi parasyta yra:) As naudoju keliams ziureti Marco Polo EuroRoute 2006 Premium Edition, super duper programa, visos vakaru europos, iskaitant ir lietuva, issamus keliu aprasymas, ju numeriai, degalines, kavines, poilsiavietes etc., trumpiausias marsrutas ir kitos funkcijos  |
|
|
|
|
|
 |
zemelapiai |
Parašytas: 2006 11 11, 14:03 |
|
|
|
|
| Girdėjot kažkos žemėlapis LT yra padarytas iš liektuvo fotkinant gal kas linką žinot labai reik toko man? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |