|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 21, 15:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Kompo apsauga(antivirusinės ir pan)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
Kompo apsauga(antivirusinės ir pan) |
Parašytas: 2006 10 26, 22:47 |
|
|
|
Kompener jokios virusinės pas mane, tai jau laikas būtų pasisiųsti, nes kompas sulėtojo, beto kiek žinau ir matęs esu yra dar kažkokia programa, kuri išgaudo iš pc visus virus, paorodo kokie vailai įtartini ir paspaudi, kad juos ištrintų tai ir tokios dar reiktų. Žinot esu tikras lietuvis, tai ir antivirusinės norėtųsi nemokamos.  |
|
Paskutinį kartą redagavo Heksogenas, 2006 10 26, 23:08. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Re: Komo apsauga(virusai ir pan) |
Parašytas: 2006 10 26, 22:52 |
|
|
|
Heksogenas rašo: |
Kompener jokios virusinės pas mane, tai jau laikas būtų pasisiųsti, nes kompas sulėtojo, beto kiek žinau ir matęs esu yra dar kažkokia programa, kuri išgaudo iš pc visus virus, paorodo kokie vailai įtartini ir paspaudi, kad juos ištrintų tai ir tokios dar reiktų. Žinot esu tikras lietuvis, tai ir antivirusinės norėtųsi nemokamos.  |
Tikras lietuvis naudojasi googlu... Beje ne virusine, o antivirusine Siaip gali siusti kokia nors Kaspersky, bet ji "ryja" daug resursu.. As asmeniskai naudoju NOD32 tikrai kompas nelagina ir virusu nepraleidzia, ir aisku juos trina  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Komo apsauga(virusai ir pan) |
Parašytas: 2006 10 26, 23:07 |
|
|
|
Henkel rašo: |
Tikras lietuvis naudojasi googlu... Beje ne virusine, o antivirusine Siaip gali siusti kokia nors Kaspersky, bet ji "ryja" daug resursu.. As asmeniskai naudoju NOD32 tikrai kompas nelagina ir virusu nepraleidzia, ir aisku juos trina  |
Va va man tos NOD32 ir reik kažkada turėjau tai gal linką tikslų žinai?
P.s. klaidų privėliau greit rašydamas nx. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 27, 15:19 |
|
|
|
Tiesa namų kompe dar suinstaliuota Spybot(bliamba lyg tai taip rašosi dabar iš darbinio rašau),tai ir su visais kirminais kažkiek išsispręs problemos, tik tiek kad ją reikia dažnai atnaujinti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 27, 18:14 |
|
|
|
Tik jokiu būdu neinstaliuokit dviejų antivirusinių iškart, nes jos pradės peštis, ir kompas tada jau vos vos dirbs. šiaip aš irgi turiu nemokamą antivirusinę, kažkaip ten AVG, na virusus gaudo, kompas dirba normaliai, COU nelabai stabdo. Kaip tik dabar paleidau skanavimą. Na update`ų gan dažnai prašo, bet nieko. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 27, 19:35 |
|
|
|
Jūs tik padiskutuojas apie tas antivirusines ir viskas...
Pasisiunčiau NOD32 galiojimo laikas30d tai mėginau suinstaliuoti tai kai baigiau instalintai išmeti jos lentele ir ten rašo troja paspaudi DELEt tai sako bus ištrinta po kito restarto ir kiek berestartuočiau nieko tai paėmiai ir ištrymiau, o instalecijuos niekaip nebeina ištrinti, vien žodžiu nesisekam man su kompu susišnekėti niekad  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 27, 19:48 |
|
|
|
Na tai nereikia instaliuoti antivirusinės, kai virusų jau pilna kompe
Jau aiškinau kažkada:
Format C:; instaliuoji iš naujo windowsus; įsirašai antivirusinę, ugniasienę; šnipinėjančias programas gaudančią; nenaudojo Internet explorer, jį iškeiti į Mozilla Firefox (rekomenduoju) ar Opera. Dar pasirūpini, kad prie kompo nelįstų jokie broliai, draugais ir panašiai, kai tavęs nėra šalia. Tiesiog uždėk slaptažodį. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 27, 20:23 |
|
|
|
Darius rašo: |
Dar pasirūpini, kad prie kompo nelįstų jokie broliai, draugais ir panašiai, kai tavęs nėra šalia. Tiesiog uždėk slaptažodį. |
Va čia aukso žodžiai O tai nesenai sūnus atvažiavęs kai perėjo prisėdęs per "pažinčių"ir panašius puslapius, tai tokią zarazą pasigavo, kad užblokavo DSL taką ir gavau viską išvalęs perinstaliuoti iš naujo.
Tas pats ir Heksogenui: pirma išvalyk virusus, spamus ir kitą brudą Jei pačiam neišeina - ieškok rimtesniės pagalbos, o tai baigsis kad suvalgyti bus sisteminiai failai, va tada tai jau bus darbelio. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 27, 20:23 |
|
|
|
nelabai suprtau kur eti, kad pernauja paleisčiau windausus kur eiti išpradžių. Mano kompe Window xp lietuviškas.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 27, 20:37 |
|
|
|
nelabai suprtau kur eti, kad pernauja paleisčiau windausus kur eiti išpradžių. Mano kompe Window xp lietuviškas.  |
Jei legalūs Windows xp tai paprastai pridedamas prie kompo ir kompaktas.Iš jo ir reikia susiinstaliuoti iš naujo. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 27, 20:48 |
|
|
|
Beje nerekomenduoju naudoti AVG antivirusines. Naudojau kazkada, virusus gaude, bet isirasiau NOD32 rado labai daug, kuriu AVG net nerasdavo... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 27, 22:28 |
|
|
|
Henkel rašo: |
Beje nerekomenduoju naudoti AVG antivirusines. Naudojau kazkada, virusus gaude, bet isirasiau NOD32 rado labai daug, kuriu AVG net nerasdavo... |
ahm, žinosiu. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 28, 00:19 |
|
|
|
pas mane su laiku irgi visokio gero randa kompe. Labai nervuoja spamai ar popup, kaip ten jie vadinasi.. ir nerandu normalios programos jiem naikint, kad i kompa nelistu. Isirasiau Stopzilla, bet demo.Siaip patiko, bet demo.....ir visa laika taip, nera normalios pilnos jokios verisjo gauti.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors