|
Forumas » Akustika » ALPINE Type R subas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 14:06 |
|
|
|
|
tai programoje viska paraso kokio dydzio fazikai turi but ..tik isigilink labiau i ja.o jai netinka atsisiusk winisd arba bas box ar kaip ten  |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 15:30 |
|
|
|
|
| tai aš apsiskaičiuočiau kaipnors,bet va klausiau gal kas darė,tai jau išbandytus variantus mėginčiau. dar vienas trūkumas,man netinka tie išmatavimai kur oliux rašė,nes max galimas aukštis 40cm,ar svarbu tik kameros tūris bandpass'e? |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 17:31 |
|
|
|
|
| auksti ploti daryk gyli daryk koki nori svarbu kad turiai liktu tiepatys .fazikas 10cm skersmens ir 30 ilgio |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 18:23 |
|
|
|
|
Faziką dėti šitaip į vidurį dėžės? Ar į išorę? |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 18:26 |
|
|
|
|
| Dar vat klausimas,kaip geriau būtų jungti prie stipreko,žinau,kad prie 4 omų geriau grotų,bet pas mane 2x4 omai,tai gauti monobloką kuris laikytų 8 omų apkrova kažin ar įmanoma,tai ar verčiau jungti stiprintųva ir nuo kanalo apviją prijunkti,ar verčiau jungti 2 omų apkrova prie monobloko? |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 18:40 |
|
|
|
|
| truputį paskaičiavau ir gavosi,kad 1 kamera išeina 35*35*16 cm ir 20l tūrio, antra 35*35*20 ir 25 litro tūrio,bet antroje bus garsiakalbio galas jos gylis 20cm,garsiakalbio 19,5,bet dar per plokštę pertvaros,tai tilps,o į pirmą reikės įkišti faziką 10*30cm. ar viskas normaliai,ar kažkas netaip? sinteponu iškloti abi kameras? |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 20:35 |
|
|
|
|
| EW4lD4s rašo: |
Faziką dėti šitaip į vidurį dėžės? Ar į išorę? |
jei fazika desi taip kaip parodyta paveiksliuke tada turi prie priekines kameros turio (20l) prideti faziko uzimama turi,pas mane fazikas isvestas i palange tad fazikas nedaug ilindes i deze |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 20:47 |
|
|
|
|
| Dar vat klausimas,kaip geriau būtų jungti prie stipreko,žinau,kad prie 4 omų geriau grotų,bet pas mane 2x4 omai,tai gauti monobloką kuris laikytų 8 omų apkrova kažin ar įmanoma,tai ar verčiau jungti stiprintųva ir nuo kanalo apviją prijunkti,ar verčiau jungti 2 omų apkrova prie monobloko? |
na siaip visi monoblokai palaiko 8 omus tik beda kad prie tu 8omu nedaug galios atiduoda,na pas mane pajunkta ant monobloko prie 2omu ir viskas norm ,aisq geriau butu junkt nuo dvikanalio po rite ant kanalo ,bet siaip nelabai kas ten skirsis |
|
|
|
|
|
 |
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 20:52 |
|
|
|
|
| truputį paskaičiavau ir gavosi,kad 1 kamera išeina 35*35*16 cm ir 20l tūrio, antra 35*35*20 ir 25 litro tūrio,bet antroje bus garsiakalbio galas jos gylis 20cm,garsiakalbio 19,5,bet dar per plokštę pertvaros,tai tilps,o į pirmą reikės įkišti faziką 10*30cm. ar viskas normaliai,ar kažkas netaip? sinteponu iškloti abi kameras? |
na jei suskaiciavai teisingai tada viskas tvarkoje ,tik atmink kad prie antros kameros (25l) reikia prideti dar 3l garsiakalbio uzimamo turio .sintepono apsoliuciai nereikia jei jo idesi bus tik blogiau  |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 24, 22:05 |
|
|
|
|
reikės dar tuomet,truputį perskiačiuoti ir ryt mėginti pradėti konstruoti,parašysiu kas gavosi  |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 25, 23:31 |
|
|
|
|
o garsiuku varza dezes turiui itakos neturi?
tipo 2x4 omh ir 2x2 omh
nes as galvoju pirkti 2x2 ir jungti prie stipriaus 4 omh!  |
|
|
|
|
|
 |
ALPINE Type R subas |
Parašytas: 2006 10 26, 17:37 |
|
|
|
|
itaka yra bet siaip ja reikia ignoruoti
nes ir duoti parametrai nera visiskai tikslus ,jie labiau orentacinio pobudzio |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |