|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 24, 21:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Žinantiems ir klausiantiems. Ar žinai, kad... » Kodėl "miršta" gera elementari garso aparatūra?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
Kodėl "miršta" gera elementari garso aparatūra? |
Parašytas: 2006 10 16, 15:02 |
|
|
|
Dar gražiau kai uošvenei pirkau nešiojamą magnetolą.Stovi lentynoj kitaicas, kažkoks sunčlensoniax, na gal realiai po 1w į kanalą, o parašyta 160W
Bet gražiausiai kai pardavėja man aiškina apie dabartinės aparatūros progresą ir mano visišką profaniškumą toj srity.Aš kuo rimčiausia veido išraiška išklausau trumpą radioaparatūros privalumų, kainos-gabaritų- kokybės santykio paskaitėlę, o po to dar nekaltesne veido išraiška paprašau pakomentuoti techninius parametrus.Tada jau prisitatė vadybininkas-aparatūros žinovas. Gaila diktofono režimo mobiliame nėra.
PO to jau aš keliais žodžiaii juos abu įvedžiau į trumpą radiotechnikos kursą
Tokį aparatėlį kokį reikėjo aišku teko eiti pirkti į kitą parduotuvę, bet ten bent jau smegenų nepudrino.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 16, 18:54 |
|
|
|
ad rašo: |
Dar gražiau kai uošvenei pirkau nešiojamą magnetolą.Stovi lentynoj kitaicas, kažkoks sunčlensoniax, na gal realiai po 1w į kanalą, o parašyta 160W
Bet gražiausiai kai pardavėja man aiškina apie dabartinės aparatūros progresą ir mano visišką profaniškumą toj srity.Aš kuo rimčiausia veido išraiška išklausau trumpą radioaparatūros privalumų, kainos-gabaritų- kokybės santykio paskaitėlę, o po to dar nekaltesne veido išraiška paprašau pakomentuoti techninius parametrus.Tada jau prisitatė vadybininkas-aparatūros žinovas. Gaila diktofono režimo mobiliame nėra.
PO to jau aš keliais žodžiaii juos abu įvedžiau į trumpą radiotechnikos kursą
Tokį aparatėlį kokį reikėjo aišku teko eiti pirkti į kitą parduotuvę, bet ten bent jau smegenų nepudrino.  |
čia kaip ir skaitosi vieninteliai technikos ekspertai, net juokinga  |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 16, 20:20 |
|
|
|
greiciau cia zemas statistinio lietuvio supratimas apie technika vaidina lemiaim vaidmeni, pvz Panevezio masinturgy apziurineju tokias px Jamo koloneles ir toks uzsimaskaves kaimieciu sako:"ĖĖĖ pziurek kiek vatu ant tu kolonkiu????
as paziuriu, uzrasyta 30w nominalas ar 45w... ir 120w max, as jam sakau 120W jis tik: sudas ne kolenkes...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 17, 16:11 |
|
|
|
Juztas1989 rašo: |
greiciau cia zemas statistinio lietuvio supratimas apie technika vaidina lemiaim vaidmeni, pvz Panevezio masinturgy apziurineju tokias px Jamo koloneles ir toks uzsimaskaves kaimieciu sako:"ĖĖĖ pziurek kiek vatu ant tu kolonkiu????
as paziuriu, uzrasyta 30w nominalas ar 45w... ir 120w max, as jam sakau 120W jis tik: sudas ne kolenkes...  |
Tau reikėjo sakyti:"Kai tyliai klausai-120W, kai PALEIDI DUGNAIS- 1,5kw "
Tada sakytų " A girdž bičs nu čionajos krūts aparats"
Čia maždaug gezų kalba taip skambėtų  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 19, 20:46 |
|
|
|
Nuvaziuokit y Rietavo, ar Pabaliu turgu ir nerasit geros vokiskos aparaturos brangiau kaip uz 200lt. Nebepamenu, kada mano seima pirko nauja daikta pradedant antikvariniais baldais, baigiant sidabriniais stalo yrankiais. Skaiciau net Jos Didenybe D.Britanijos Karaliene y turgus vaiksto, galima tikru antikvaru rast, jej nusimanai. Anamet su bratka nupirkom uz 100lt smuika, kurio verte 1k5. Tik nereik tiketis, kad is sykio viska rasit ir siulau nuvaziuot ne veliau, kaip 8 ryto, bo kiti "relikviju medziotojai" buna visa gery suslave :/ Beto kai pamatai sidabrine taure uz 10lt reikia moket suvaldyt emocijas, kol dar nenupirkai.  Arba esu mates 2k vertes gitara (Gibson LesPaul) uz 200lt, bet, suprantama, kol nubegau iki bankomato saukstai buvo po pietu  |
|
_________________ +37062806980 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 19, 20:46 |
|
|
|
Nuvaziuokit y Rietavo, ar Pabaliu turgu ir nerasit geros vokiskos aparaturos brangiau kaip uz 200lt. Nebepamenu, kada mano seima pirko nauja daikta pradedant antikvariniais baldais, baigiant sidabriniais stalo yrankiais. Skaiciau net Jos Didenybe D.Britanijos Karaliene y turgus vaiksto, galima tikru antikvaru rast, jej nusimanai. Anamet su bratka nupirkom uz 100lt smuika, kurio verte 1k5. Tik nereik tiketis, kad is sykio viska rasit ir siulau nuvaziuot ne veliau, kaip 8 ryto, bo kiti "relikviju medziotojai" buna visa gery suslave :/ Beto kai pamatai sidabrine taure uz 10lt reikia moket suvaldyt emocijas, kol dar nenupirkai.  Arba esu mates 2k vertes gitara (Gibson LesPaul) uz 200lt, bet, suprantama, kol nubegau iki bankomato saukstai buvo po pietu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 20, 10:38 |
|
|
|
zygimantasLaurutis rašo: |
Na nors vienoj iš 2 žinučių reikėjo paaiškinti kolegoms, kad Pabalių turgus tai Šiauliuose
Šiaip tai tu teisus, ten visko gali rasti.Mano keli seni bičai veža iš vokiečių ir ten pardavinėja.Kartais ir aš šį tą randu ten.Svarbu neparodyti kad tas daiktas tau labai reikalingas.Na maždaug:"Ai gal ant detalių, remontui tiks.Duodu pusę kainos"Kartais pardavėjai būdami profanai ir pakliūna taip.Na gal neskaito čia nė vienas
Pasiderėjus galima tikrai pigiai gana geros aparatūros nusipirkti.Ypač jei dar būna netikrinta, tai visai už kelis lt, bet tada jau loterija. O jei patikrinta ar paremontuota tai jie maždaug jau žino tikrą kainą, nusiderėti nelabai pavyks
Aš pats ankščiau prieš kokius 6-7 metus tokią parvežtą remontuodavau tiems bičams. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 21, 13:33 |
|
|
|
Dabar uz 1 lt gali ir pasitikrint, ten tox bicas generatoriu suka istisai. Pasiimi patikrint ir parnesi. Tiesa, beveik visad patikrinus jie man "kazko neveikdavo" tai ystacius kiaules akis galima dar nusideret  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 21, 23:11 |
|
|
|
zygimantasLaurutis rašo: |
Dabar uz 1 lt gali ir pasitikrint, ten tox bicas generatoriu suka istisai. Pasiimi patikrint ir parnesi. Tiesa, beveik visad patikrinus jie man "kazko neveikdavo" tai ystacius kiaules akis galima dar nusideret  |
Jo mačiau seniau kaip jis pajungė mašininį stiprą : schema galuose tiltai, o jis garsiakalbius į masę Na po tokio patikrinimo tikrai klausimas ar veikia O jei ir buvo veikiantis, tai po "patikrinimo" gali realiai derėtis kad neveikiantis.Gal dabar jau išmoko  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |