|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 19:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » ::Garso procesorius::
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
::Garso procesorius:: |
Parašytas: 2006 10 11, 10:13 |
|
|
|
|
Kad ir kaip smagu skaičiuoti svetimus pinigus, prašau nenukrypti nuo temos!
Jei vis dar natmušė autoriaus entuziazmo, internete esu matęs projektą ant mikrokontrelerio (gal AT90S2313 ar AtMega serijos), kuris turėjo daugybę funcijų: tiek vėlinimą, tiek reverbą, tiek dar krūvą, kurių pavadinimų nežinau - ne mano tai sritis. Na ir "for best results use google.lt". |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 11, 10:45 |
|
|
|
|
| Nea. entuziazmas liko, tik jis atvirksciai proporcingas siuo metu turimo laiko kiekiui... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 15, 14:06 |
|
|
|
|
| Kazkas matomai arogancijos tikrai nestokoja, nusiramink, nepelnysi ce niekieno autoriteto kazkiek kazkam isleides ar kazkokiai firmai dirbantis. Tai tiesiog verslas, mano tevas gal suka lentpjuve, mano drauge gal vairuoja fura, mano kaimynas gal suka narkotikus, tu sukineji rankeneles per koncus. Kiekvienam sava nisha. O del efektu darymo tai... 4 metus litavau analoginius efektus ir nei vienas neskambejo geriau, nei efektai esantys skaitmeniniam proce uz 300lt... Beto analoginiai labai nepatikimi, nezinau kodel taip nutinka, bet daznai oro dregnumas, saltis, karstis ytakoja ju garsa. Kartais tekdavo lb nusivilt. Tikrai neisradinek dviracio, nusipirkes skaitmenini greit pamirsi, kad jy turi. tiesiog jis yra, jis turi but.. Visada kai tau reikes jis veiks kaip turi... Visa tai sakau ne todel, kad pasakyciau kad 4 metus dariau juos, ne kad isleidau procui netgi 300 litu, ne kad man to proco isvis reikia, ne kad as groju 3 zmoniu sajungoj, o noredamas draugiskai patart, kad negaistum laiko. Butelius rinkdamas pinigu procui uzdirbsi greiciau, negu kad susilituosi. Ar reikia ytikinet? |
|
_________________ +37062806980 |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2006 10 15, 18:35 |
|
|
|
|
| zygimantasLaurutis rašo: |
| Kazkas matomai arogancijos tikrai nestokoja, nusiramink, nepelnysi ce niekieno autoriteto kazkiek kazkam isleides ar kazkokiai firmai dirbantis. Tai tiesiog verslas, mano tevas gal suka lentpjuve, mano drauge gal vairuoja fura, mano kaimynas gal suka narkotikus, tu sukineji rankeneles per koncus. Kiekvienam sava nisha. O del efektu darymo tai... 4 metus litavau analoginius efektus ir nei vienas neskambejo geriau, nei efektai esantys skaitmeniniam proce uz 300lt... Beto analoginiai labai nepatikimi, nezinau kodel taip nutinka, bet daznai oro dregnumas, saltis, karstis ytakoja ju garsa. Kartais tekdavo lb nusivilt. Tikrai neisradinek dviracio, nusipirkes skaitmenini greit pamirsi, kad jy turi. tiesiog jis yra, jis turi but.. Visada kai tau reikes jis veiks kaip turi... Visa tai sakau ne todel, kad pasakyciau kad 4 metus dariau juos, ne kad isleidau procui netgi 300 litu, ne kad man to proco isvis reikia, ne kad as groju 3 zmoniu sajungoj, o noredamas draugiskai patart, kad negaistum laiko. Butelius rinkdamas pinigu procui uzdirbsi greiciau, negu kad susilituosi. Ar reikia ytikinet? |
yra ir kita medalio puse tai sportinis interesas VAT AS PADARIAU |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 10 16, 17:01 |
|
|
|
|
Am, manau savo draugus labiau nustebinsi staltiese vasheliu nuneres Nezinau, bentjau AS MANAU kad neverta :/ Jei rimtai apsiryzsi- nuosirdziai stengsimes padet ir palaikyt :/ |
|
_________________ +37062806980 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 17, 11:50 |
|
|
|
|
EEE, cia tai uzparinot truputi. Viena yra dirbt belenkiek neracionaliai tiek laiko, tiek finansu aspektais, bet turet rezultata, kita- kai visgi rezultatas stipriai nuvilia ir paveda...
Anyway, dabar laiko ner...Na bet pamastyt reiks. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 18, 19:11 |
|
|
|
|
Vienu sakiniu pasakysiu - Temos pavadinimas .:Garso Procesorius:. , o joje zmones rungtiniauja - kuris geresnis DyyDzeejus.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 18, 22:21 |
|
|
|
|