|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 26, 04:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » 400w stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 08 31, 15:05 |
|
|
|
|
| Maxxas rašo: |
Taip taip ,ju ten nedaug ,viso tik 3  |
Kad ir 3, bet ilgokai atrinkinėjai, pažiūrėjus į pranešimų datas(06.28-08.31)
Atidaviau tą tavo schemą vienam buvusiam kietam elektronščikui(dar be to ir muzikantui), dar ir detalių dėžutę kartu pririnkau.Gaila žmogus gana stipriai "pavartojantis", ir jau alkoholio poveikyje degradavęs.O buvo laikai kai eidavau patarimo...
Tai va kažkas pas jį užsisakė galingą stiprintuvą grojimui.Kažkokie kaimynai pacaniukai, būsimieji metalistai Tai ir susirado mane su tokiu prašymu:padėk, nebeturiu nei schemų nei detalių.
Jei kada sutiksiu pasidomėsiu kas gavosi, nors kažkaip abejoju, kad nebūtų paėmęs iš jų"detalėms" pinigų ir po viskam Nes ir aš jam "labdarai" išskyriau kelis lt , kad "rankos lituojant nedrebėtų"
O gali būti ir taip kad viskas tą patį vakarą tapo konvertuota į skystį Nors kiek žinau dar kartais kažką paremontuoja pragyvenimui... |
|
|
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 03, 12:11 |
|
|
|
|
| Jo .As neturiu neto namie.O Darbe kiek laiko lieka prisest ,nedaug. |
|
|
|
|
|
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 03, 15:44 |
|
|
|
|
| Jo .As neturiu neto namie.O Darbe kiek laiko lieka prisest ,nedaug. |
Na aš pagaliau prisiruošiau įsivesti namuose per teo.Gal kiek lėtokas, bet kol kas užtenka,darbe užtat greitas.
O tas veikėjas dingo nuo tada, nebesutinku.Įtariu kad kitam tikslui detales panaudojo  |
|
|
|
|
|
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 04, 07:30 |
|
|
|
|
| Gali but.pas mus yra toks FILAS .Dirba kulturkej garsistu ,tai siek tiek ir radiomegejas ,kartais paremontuoja koki stipra,bet pijokas irgi nerialus, pirma turi isgerti samogono buteli ,tad imasi darbo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 04, 11:07 |
|
|
|
|
| Gali but.pas mus yra toks FILAS .Dirba kulturkej garsistu ,tai siek tiek ir radiomegejas ,kartais paremontuoja koki stipra,bet pijokas irgi nerialus, pirma turi isgerti samogono buteli ,tad imasi darbo. |
Matai mane ta schema kažkiek sudomino, bet kai pats neturiu laiko galvojau gal kas kitas padarys, po to bus proga įsitikinti kaip veikia, kaip derinasi, taip sakant "pačiupinėti gatavą natūroje" Nes mano statybos iš lėto bet kryptinga eina į pabaigą, baigiu virš būsimos pirtelės įsirengti sau dirbtuvėlę, tai gal ir vėl lituoklį dažniau į rankas paimsiu Gal taip pat sugalvosiu pabandyti susimesti.
Na jei tas žaltys pragėrė, tai kažkiek ir detalių gaila O šiaip tai nemažai ir mano buvusių bedradarbių ir pažįstamų radiomėgėjų nusivažiavo.Na gal kai Šiauliuose prieš 10 metų buvo baisi bedarbystė žmonės iš nevilties taip buvo viskuo nusivylę. |
|
|
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 04, 11:29 |
|
|
|
|
| Jo ,as pats ta stipra su mielu noru bandyciau pasidaryt,bet visa problema :detales. Nebegavau visu ,kuriu reikia . |
|
|
|
|
|
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 08, 08:02 |
|
|
|
|
daiktas siek tiek sudomino, pas mane draugas visus stiprius renka ish rusisku daliu... tai gal sumastys pasidaryt.
pats susirinkes esu stipriu 300W, tik chema ten sudetinga... jokiu operaciniu nenaudoja paciame stipriuje viskas ish detaliu padaryta... tai sulituoti yra ka.
bet kokybe tikrai super. reikes pabandyti sita monstriuka pasidaryt.
beda tame kad rusiski operaciniai labai nepatvarus. savajame pasidares buvau is k157UD2 bet jis pakankamai greitai nusprogo ir puse stipriaus nusinese su savimi. veliau idejau K157UD3 tai laiko gerai ... siaip ir triuksmu naujesnis turi maziau.
bet nu ka ash zinau... pas mano stipriu iejimaas +-70V (pastovios)
ir galiniai tranzai panasiu charakteristiku stovi... o cia jau zymiai galingesis zaislas... |
|
|
|
|
|
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 08, 08:07 |
|
|
|
|
| beto kur yra ta originali schema? kuriame radio zurnale, nes visus numerius nuo 70 metu turiu kompe.. galima butu atkasti originala |
|
|
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 10 09, 08:42 |
|
|
|
|
| Kriptas rašo: |
| beto kur yra ta originali schema? kuriame radio zurnale, nes visus numerius nuo 70 metu turiu kompe.. galima butu atkasti originala |
Blogai žiūrėjai, bet tiek to pakartosiu:
http://www.arky.ru/audio/shem/sukhov.pdf
Tik original variante dar daugiau detalių
Tik dėl operacinių nukalimo tai man kažkaip keistai atrodo.Pirma kodėl tu naudoji 157 serija galiniuose.Jie gi skirti kaip pirminiai maguose, patefuose, na dar tembro blokuose,ten kur mažas įėjimo lygis.O į galinius paprastai jau ateina iki 1V signalas.Tai gal tau todėl kala.Šiaip tai galiniuose labiau 140. 153, 574 serijų mikrės.Antra tos mikrės turi "atiduoti" į galinius laipsnius signalą kurio amplitudė 10-20 V,paskui galiniai tranzai tą signalą "iškačialina" iki reikiamo galingumo, o 157 serijos tokiam režime gali ir nelaikyti.Bet aišku čia dar ir nuo schemos priklauso. |
|
|
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 11 17, 09:50 |
|
|
|
|
| Jei darysi ta stipra tai ,geriau daryk pagal mano pateikta schema . |
|
|
|
|
|
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 11 17, 15:17 |
|
|
|
|
| Jei darysi ta stipra tai ,geriau daryk pagal mano pateikta schema . |
Jis 400W nepatemps, pamirshk, ypac su +/- 80V maistu, i 8 omus gal, bet ir tai mes vooooooos voooos telpam i SOA tranzu tu
Va taip mazdaug atrodo 300W i 4 omus su +/- 56V maistu, su normaliom atsargom ir tt.
http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/381.298111.847..664-=(1326889145 |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 12 02, 22:38 |
|
|
|
|
AD
tai ta operacini ash naudoju pas save kaip pirmini stiprintuva intergruota i galini
esme ta kad originalioje schemoje nera jokiu operaciniu pas mane
bet ish yamahos subo ishejimo ateina labai silpnas signalas kazkodel...
o norisi daugiau... tai idejau ta pirmini stipriu ish 157 serijos mikriukes
maitinamos +- 12v isejime galiu gauti iki 10 v signala jei labai noresiu
jei pajungiu tos jamahos linijinius isejimus i ta stipriu tai signalas buna per stiprus.. reikia potenciku primazinti garsa |
|
|
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 12 03, 21:54 |
|
|
|
|
| Kriptas rašo: |
AD
tai ta operacini ash naudoju pas save kaip pirmini stiprintuva intergruota i galini
esme ta kad originalioje schemoje nera jokiu operaciniu pas mane
bet ish yamahos subo ishejimo ateina labai silpnas signalas kazkodel...
o norisi daugiau... tai idejau ta pirmini stipriu ish 157 serijos mikriukes
maitinamos +- 12v isejime galiu gauti iki 10 v signala jei labai noresiu
jei pajungiu tos jamahos linijinius isejimus i ta stipriu tai signalas buna per stiprus.. reikia potenciku primazinti garsa |
Šiek tiek pats sau prieštarauji, juk pirma rašei kad nelaiko ir su 157 nukala.Mano supratimu naudojant 157 galiniuose jas pakankamai reikia "išprievartauti" su grįžtamu ryšiu, kad atiduotų išėjime 10V signalo.Ko gero reikėtų varžos grįžtamam gerokai virš megaomo(o gal ir iki 10M, nesu bandęs).
bet iš to ką dabar parašei suprantu, kad tau ta 157 tik signalo sukėlimui iki reikiamos galinio įėjimo įtampos lygio.Na tada jau kitas reikalas, taip naudojant gal ir visai neblogai iškart dviejų kanalų suvedimas.
Matai aš labiau turėjau galvoj kad 157 grynai galiniame labai retai stovi.Gal kelias schemas ir teko išviso matyti.Nes su jom ir labai didelio galingumo neišspausi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
400w stiprintuvas |
Parašytas: 2006 12 04, 22:57 |
|
|
|
|
nukepdavo tai nezinau nuo ko.. greiciausiai nuo maitinimo...
nes uzmaitinama buvo +-12 ar +-14 v per stabilitronus numazinant nuo +-70v, tai stabilitronu varzos 0,5w kaisdavo ir spalvas keisdavo
pat pats stipriakas tai liux, vienintelis minisas tai kad yra pateikta tik dvipuse montazine plokste...o tai suteikia daug nepatogumu lituojant ir ja darant..
bei zinoma visa kruva daliu...
maciau lenkishka panasu tai jis ten su 2 operaciniais... mazesnis ir su visom apsaugom.. bet kokybe manau blogesne.
bandau viena angla spausti... jislygtais buvo pasidares vienpuse montazine.. ja gavus tada galima butu kepti tokius...
nes nors detaliu daug.. bet ash budamas visai zalias surinkau ji beviaik be problemu, ir derinimas minimalus buvo.. nu zinoma sudeginau kokius 6 galinius tranzus del vienos klaidos nes ilitavau ne taip viena tranziuka kuris ten valdo galine kaskada nuo silumos (susimaisiau nes chemoje kitaip jis stovejo nei pas mane) bet siaip viskas ore
300w infiniti dugnais kacialina... |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|