|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 21, 21:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Internetas nuomojamame bute
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Internetas nuomojamame bute |
Parašytas: 2025 08 05, 22:46 |
|
|
|
Sveiki.
Situacija tokia, nuomojamas butas Vilniuje, Gelvonų g. Reikalingas internetas. Bute yra atvestas laidas, bet neaišku nei iš kur, nei iš ko, ar išvis kas ten, buto nuomininkai irgi nežino, ale "niekada nereikėji, nežinom". Mobilus internetas būtų kaip ir variantas, bet reikalingas ir našumas, kad borderlenda per multiplayerį būtų galima papliekti be lago
Kolkas klausti interneto tiekėjai siūlo planus tik su 2m sutartimis. Neaišku ar išvis dar gyvensim tam bute po tiek laiko, ateities planai nežinomi.
Kokius dar variantus žinot sprendžiant tokia situaciją? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 08 06, 06:53 |
|
|
|
Tikrai visi tiekėjai turi planus be sutartinių įsipareigojimų. Tik jie brangesni, o ir teks atskirai susimokėti už įvedimą... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 08 06, 08:55 |
|
|
|
|
_________________ Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 06, 09:44 |
|
|
|
Osmis rašo: |
..........., o kokį nors C-Gates poto gali persikelti ir kitu adresu.
......................... . |
Jei pravesti kabeliai (naujoje gyvenamojoje vietoje), man atrodo kad bet kurio tiekėjo internetą galima persikelti į kitą adresą. Sutartį pasirašo žmogus, o ne butas... |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 06, 10:24 |
|
|
|
p.s. pas mane du gigabitiniai įvadai Penkių kontinentų ir Init ir abiem esu patenkintas tiek kaina tiek greičiu. |
Su tais perpardavejais paprastai gerai, kol gerai o paskui ragai. Neveikia kelias dienas ir niekam nerupi. Nors shviesolaidzhio infrastruktura turetu ta pati firma tvarkyti
Paziurejau Penkių kontinentų puslapi tai del mobilaus rysio net neparasho kokiame tinkle. Nepanashu i sazhiningus tiekejus.
Init Bites tinkle.
Patirtis rodo, kad tik Telia dar laikosi kazhkokio sazhiningumo ir kokybes. Tai nera ish ko rinktis.
Studentiskas variantas shviesolaidzhiui manau cia geriausias.
plius imti mobilu telefone, jei kas -pasisharini |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 06, 13:02 |
|
|
|
Mari rašo: |
p.s. pas mane du gigabitiniai įvadai Penkių kontinentų ir Init ir abiem esu patenkintas tiek kaina tiek greičiu. |
Su tais perpardavejais paprastai gerai, kol gerai o paskui ragai. Neveikia kelias dienas ir niekam nerupi. Nors shviesolaidzhio infrastruktura turetu ta pati firma tvarkyti
Paziurejau Penkių kontinentų puslapi tai del mobilaus rysio net neparasho kokiame tinkle. Nepanashu i sazhiningus tiekejus.
Init Bites tinkle.
Patirtis rodo, kad tik Telia dar laikosi kazhkokio sazhiningumo ir kokybes. Tai nera ish ko rinktis.
Studentiskas variantas shviesolaidzhiui manau cia geriausias.
plius imti mobilu telefone, jei kas -pasisharini |
Pas mane abu internetai ant laido O mobilus neribotas bites tinkle tik kaip rezervas kai reik neto ne namie. Ir visi trys sumoj atsieina 23 Eur per menesį. |
|
_________________ Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 06, 13:11 |
|
|
|
visi trys sumoj atsieina 23 Eur per menesį. |
Skamba labai gerai. Gal galima detaliau?
Atvirų pasiūlymų suma gaunasi kur kas didesnė. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 08 06, 21:53 |
|
|
|
Pas mane abu internetai ant laido O mobilus neribotas bites tinkle tik kaip rezervas kai reik neto ne namie. Ir visi trys sumoj atsieina 23 Eur per menesį. |
Tai atskiri sviesolaidziai? Ir tikiuosi jie neprijungti prie to pacio koncentratoriaus (nes jei sugenda tai abu ir dingtu)
Pas mane vienas Telia sviesolaidis... Per 10 metu nebuvo jokiu problemu. Diena tik atjungdavo 10 minuciu kartais... Vidurdieni. Kadangi imones telefonu stotele stovejo, tai ir pastebejo, kad kartais tokie dalykai buna. Bet cia jau nepades ir rezervinis, nes viskas ant pastovaus IP rista. Kaip ir kiti servisai...
O mobilus tai tik Telia. Tele2 signalas daug stipresnis bet ten kazka jie chimicina tai greitis 2-4 kart mazhesnis realus. Matyt stabdo. Tik jei i Tele2 tinkla tai greitis didelis. Todel Tele2 tinklas nebent jei butu pusdykiai rezervui.
Bite tai irgi abejoju... 5G tik kai kur, (pas mane ner ir nebus)kitur kazka mutina su zaliomis spalvomis nesuprasi. Daznumu niekas nerodo, tai tyrininejimai reikalingi.
Studentui mieste tai viskas veiks nebent kokia skyle... Nusipirkus labas korta duoda diena interneto pabandyt |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|