Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 01, 22:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki
Vienam geram žmogui ir sau žinoma seniau iš torrent svetainių pasiųsdavau žurnalų, knygų.O dabar tas svetaines blokuoja http://atstop.rtk.lt/
Tas pats ir su online video peržiūra.Susirasdavau kokią svetainę, pažiūriu kokią savaitę, mėnesį ir tas tinklalapis užblokuojamas.Cia jau visada taip bus?Gal įmanoma apeiti?Blokuoja ir Windows ir Android operacinėse sistemose
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris
Visažinis prie upelio ėmė ir prarijo pelę Pabaigtas deb... sovietai pratrynė pilkają sritį, visur jis pirmas (net rašyti LT nesugeba) užzombintas deb... ir visur save teisina rammui jau pabodo su neadekvatu .....
Na jo - neparashiau kad browseryje dar reikia ishsivalyti kartais
Cia priklauso kur keiti ir koks browseris. Zmones daznai keicia routeryje nes turi kelis kompus
Jei viskas veikia tai nera ka ir vargti, o jei neveikia tai verta zinot...
O tai neverta ten uz kokius 2 eurus pasiimti VPN'o? Turbut galetumet naudot keliese...
Cia ne VPN reikalas o DNS. Pas mane yra darbo VPN, adresai ishoriniai, UK zhiuriu gi, kad man Lietuva toliau blokuoja per UK adresus, nu galvoju, gal cia jau Lietuva UK priverte vykdyti isakymus? Pasirodo, cashe reik pravalyt.
Bet ne visada...
VPN reikalingas jei jau blokuoja IP adresus
Cia tik DNS
Pvz
Google DNS
ping rutracker.org
Pinging rutracker.org [172.67.182.196] with 32 bytes of data:
LT DNS
ping rutracker.org
Pinging siena-lrtk-2.nksc.lt [195.182.88.53] with 32 bytes of data:
Tinklapiai blokuojami regiono atžvilgiu, vienoje šalyje ne, kitoje taip, DNS tai ne visiškas blokavimas. O dar geriau, kai pats tinklapis tikrina ar nenaudojamas VPN ir nesujungia.
Radot dėl ko ginčytis
Pakeičiat I/neto protokolo TPC/IPv4 ypatybėse DNS adresus, ir viskas:
Pvz., labiausiai paplitę: 1 1 1 1/1 0 0 1 ir 8 8 8 8/8 8 4 4
Radot dėl ko ginčytis
Pakeičiat I/neto protokolo TPC/IPv4 ypatybėse DNS adresus, ir viskas:
Pvz., labiausiai paplitę: 1 1 1 1/1 0 0 1 ir 8 8 8 8/8 8 4 4
Seniai jau esu persijunges per googlo serverius ir viskas kuo puikiausiai veikia - torrent lt, linkomanija net, nors as ten ir nesilankau, man svarbiau,kad i rutracker org galima be jokiu problemu patekt