Elektronika.lt
 2025 m. sausio 15 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 01 15, 14:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Buitinė technika, apšvietimas » Sterilizatoriaus įtaka vandens kokybei.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 511
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Sterilizatoriaus įtaka vandens kokybei.
PranešimasParašytas: 2024 08 24, 14:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
str
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Ką tai gali reikšti, kad zamolskis grįžo į mano temą? Prieš daug metų rašė, kad turiu avies savybių. Ir buvo teisus. Crying or Very sad

Kai dar namuose gyvenau, prieš miegą išeidavau su šunim pasivaikščioti. Vienas kaimynas rėkdavo: Nevaikšciok pro mane, matai kaip šunys loja, gali nutrūkti!
Dabar, miške gyvenant pro šalį eidama kaimynė kaltina mane, kodėl ant jos mano šuo loja. O jos šunys palaidi, be antsnukių.

Prieš 10m išėjus pasivaikščioti, man kelią pastodavo berniukai, rėkdavo: Kodėl šuo be antsnukio!? Antsnukis rankoje, sakau uždėčiau, jei jūs nebūtumėte girti.
Dabar kurjeris skambina, kad siuntą atveža, negaliu pro kaimynus praeiti į kelią, šunys palaidi. Važiuoju mašina, o toj vietoj, kur kurjeris siuntą paliko stovi kaimynė, pas ją atbėga mano mašiną apšokinėjęs šuo ir ji mane filmuoja.

Kokiu tikslu ji tai daro, kaip tai nutraukti?
PranešimasParašytas: 2024 08 24, 17:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SG
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
str rašo:
Ką tai gali reikšti, kad zamolskis grįžo į mano temą?

Jis reiškiasi visur, kur turi ką pasakyti. Noro išreikšti savo nuomonę jis turi daugiau, nei pakankamai - todėl jo yra visur ir daug. Ypač bando įrodyti savo tiesą - tik ji labiau iš jo asmeninio pasaulio ir labai dažnai prasilenkia su realybe.

Citata:
Dabar, miške gyvenant pro šalį eidama kaimynė kaltina mane, kodėl ant jos mano šuo loja. O jos šunys palaidi, be antsnukių.

Šuns darbas toks - loti. Gerai daro, kad loja.
Kaimynė turi žodžio laisvę - kalbėti nėra uždrausta. Klausyti, ką ji kalba, nėra būtina.
Esant reikalui, bendrauti galima per advokatą - tada ir kita šalis labiau susimąsto, ką sakyti.

Turint laiko ir noro, galima nufilmuoti šunų laikymo / vedžiojimo taisyklių pažeidimus, pasikalbėti su šuns savininku.
Jei savininkas nesukalbamas - kreiptis kur nors:
https://ggi.lt/pranesk/
https://ggi.lt/palaidi-gyvunai-yra-neprieziura/
https://www.etaplius.lt/naujiena/neatsakingiems-sunu-savininkams-simtus-euru-siekiancios-baudos

Citata:
Dabar kurjeris skambina, kad siuntą atveža, negaliu pro kaimynus praeiti į kelią, šunys palaidi.

Šunys neturėtų palaidi lakstyti viešose vietose, ypač - agresyvūs.
Kur kreptis - keliomis eilutėmis aukščiau.
Jei puola - galima gintis.
Pipiriniai balionėliai padeda - bet ir pačiam neretai šiek tiek kliūna.

Citata:
Važiuoju mašina, o toj vietoj, kur kurjeris siuntą paliko stovi kaimynė, pas ją atbėga mano mašiną apšokinėjęs šuo ir ji mane filmuoja.

Nežinau, kokie jos motyvai. Gal tikisi užfiksuoti žiauraus elgesio su gyvūnais faktą ar ką nors panašaus.
Panašu į provokaciją.

Filmuoti viešose vietose nėra draudžiama, bet neteisėtas asmens stebėjimas yra draudžiamas:
https://www.infolex.lt/ta/20799:str2.23#
https://www.zmogausteisiugidas.lt/temos/saviraiskos-ir-ziniasklaidos-laisve/saviraiskos-laisve/privatumo-apsauga/apskundimas/privatumo-pazeidimas

Praktiškai - spėju, kad nuosavo laiko tam sugaišti galima daug.

Jei jūs pravažiuojate su mašina - tai gal kurjeris galėtų atvažiuoti tiesiai iki jūsų? Arba kitą susitikimo vietą parinkti - ne po provokatorės kaimynės langais. Ji kaip Zamolskis - ieško, kur padalyvauti, prie ko prisikabinti. Pavardė kartais ne Zamolskienė?

Pasitaiko, kad šunys palaidi laksto - suėda ką nors netinkamo ir daugiau nebelaksto, arba šiaip pabėga kur nors ir negrįžta. Kai nėra šuns - nėra ir problemos.

Girdėjau, kad ultragarsas nuo šunų padeda - bet čia jau testuoti reik, kad akustinis signalas būtų tinkamas. Būna ir į ranką telpančių prietaisų. Elektrošoko garso kai kurie nemėgsta, bijo - bet tai gali būti individualu, nebūtinai vienodai veiks visus šunis. Automobilyje apskritai galima sumontuoti beleką - kad ir visą akustinę AD sistemą. Skandinavijoje pvz. specialius švilpukus ant automobilių montuoja - juos žvėrys išgirsta ir neiššoka ant kelio. Galima ir kažką elektroniško sukurti - kad šunys ir kiti gyvūnai pasitrauktų saugiu atstumu ir nepultų po ratais net automobiliui stovint ar važiuojant net ir nedideliu greičiu. Viskas vardan gyvūnų gerovės!

Visų šių reiškinių šaknys, manau, kažkaip susijusios su provokatore.
Supratus reiškinio esmę ir priežastį - galima sugalvoti efektyviausią būdą situacijai pakeisti pageidaujama linkme.
PranešimasParašytas: 2024 08 24, 21:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
str
Senbuvis
Senbuvis
Šaiposi iš manęs kaip pasamdytas.
zamolskis rašo:
tavo ten visi "gamtiniai" pastebejimai - cia viska galima aiskint visokiais parazitais ir gamtinio-biologinio principo priezastimis. tu turimu nedarei nei toms bityems nei ju rusis skiri, nei isvis domiesi. jas ten kazkina visokios erkes, agresyvios rusys, atsilimas ir pan. istisos rusys ismirsta didesniais masteliais nei Lietuva. taip kad tavo sapaliojimas kad kazkokia biciu seima nugaiso isvis juokingai skamba. .

Bitės miršta, ne gaišta Wink

Kam jas naikinti reikėjo, kam trukdė?
Visada be tinkiuko eidavau, negelia. https://m.youtube.com/shorts/vfFDQV-DNqE
PranešimasParašytas: 2024 08 24, 21:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
str rašo:

Kai dar namuose gyvenau, prieš miegą išeidavau su šunim pasivaikščioti. Vienas kaimynas rėkdavo: Nevaikšciok pro mane, matai kaip šunys loja, gali nutrūkti!

Prieš 10m išėjus pasivaikščioti, man kelią pastodavo berniukai, rėkdavo: Kodėl šuo be antsnukio!? Antsnukis rankoje, sakau uždėčiau, jei jūs nebūtumėte girti.
Dabar kurjeris skambina, kad siuntą atveža, negaliu pro kaimynus praeiti į kelią, šunys palaidi. Važiuoju mašina, o toj vietoj, kur kurjeris siuntą paliko stovi kaimynė, pas ją atbėga mano mašiną apšokinėjęs šuo ir ji mane filmuoja.

as visa sita brieda paskaites padarau tik tokias isvadas.
pirma nesutapimai - kazka rasai kad gyveni miske - bet ten ir kaimynes, ir kazkokie kurjeriai ir kazkokiu girtu bandos valkiojasi, ir sunys problema. vieni kitus ten kazkaip trolinat ir panasu nieko rimtesnio gyvenime neveikiat, ir tu ir visa tavo gyvenama aplinka...
as pvz vertinu ir privatuma ir moku normaliai bendraut.
kaimynes pas mane dvieju tipu, arba puola sveikintis arba nori pistis.
kurjeriai pasiskambina. as paprastai parenku jiems patogesne vieta sustot ir kur man patogu. jei krovinys didelis pasitinku ir parodau kelia iki man kur reikia iskraut. arba pastomatais naudojuosi.
girtus isvaikau. ar isvaiko kaimynai. visos tos atkampios/pritemdytos nusisikimo ir baliavojimo vietos, kur megsta girti "naturaliai" bazuotis ar slaistytis - padarytos aplink mane "nepatogiom". su adekvaciu kaip ir as kaimynu sutarimu. o jei yra kaip tu kaimynai,kaimynes megejai "visus gerbt ar prisipisinet is oro" - tokiems daromas vietinis presingas.
del sunu/kaciu - valkaujantys greit utilizuojami. agresyvus ar per daug meilus apspardomi stebint patiems seimininkams, neduodant jokio laiko prisiselfint ten kazkokiu nesamoniu. paliktu sudai buna atvedamas gyvuno seiminikas - jei pamatomas. ir visi laiko tvarkingai ir kulturingai. nes aplinka laikymo suformuota tinkama.
ir visi ta puikiai toleruoja - susiformuoja normali vietine bendruomene. o tusovcikai (yra ir tokiu) paspaude uodegas kazkur kitur varo tusintis (panasu pas tave Laughing ). arba su laiku subresta, o jei nebresta - issikelia.
as tavo problemas matau taip - tavo teise jas rinktis, ir tu ta darai Very Happy Very Happy Very Happy tai kam cia dejuoji paskui? Cool zmogus gi tipo intelektinis gyvunas - aplinka formuoja kaip nori. o pvz avys prisitaiko prie aplinkos, ir kai kazkas negerai -tik bliauna Mad
PranešimasParašytas: 2024 08 24, 21:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vaidas2
Senbuvis
Senbuvis
Tu ZAMOLSKI susistemink savo rašliavas ir išleisk kaip Leninas raštuose, bus kaip privaloma literatūra studentams Laughing Visažinis prie upelio ėmė ir prarijo ... Mr. Green
PranešimasParašytas: 2024 08 24, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
rammas
Senbuvis
Senbuvis
vaidas2 rašo:
Tu ZAMOLSKI susistemink savo rašliavas ir išleisk kaip Leninas raštuose, bus kaip privaloma literatūra studentams Laughing Visažinis prie upelio ėmė ir prarijo ... Mr. Green

Marytę! Laughing
PranešimasParašytas: 2024 08 25, 08:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
str
Senbuvis
Senbuvis
zamolskis rašo:
[argumentuok itikinamiau. arba konkreciau. ir neskiesk savo problemu kazkokiais globalizaciniais niekais. tada gal kazka ir issiaiskinsi Very Happy Very Happy Very Happy pavirsutiniski greit atsibosta - jei ka. VISIEMS. cia aksioma, kuri aiskiai tavo atvejui irgi (is tavo postu strukturos susidariau) Very Happy
suvoki ka noriu parasyt? ar nelabai? Cool

Tu ir skęstantį apkaltintum, kad neteisingai šaukia. Dioksinai skatina neurodegeneracinę ligą, šaukiu, kaip sugebu.
Citata:
tas video su dumais - kviesk gaistrine ir tiek Very Happy dumingumas pakankamas kvietimui. sakyk dega - nieko nesimato. ipis jei ka kaimyneliui bauda ir baigsis. jei tu pradedi aiskint kad ten tavo sveikatai kenkia - tada aisku kad niekam neidomu tvarkyt dumintojus. o va baudas israsinet gaistrininkams idomu. nes jie turi tam igaliojimus
.
Vėlu. Nepatikėsi, iš 4 pusių artimiausiuose namuose mirė po žmogų ikipensijinio amžiaus, mano namo bendrasavininkės vyras (buvęs priešgaisrinės inspektorius Laughing Crying or Very sad ) onkologiją gydosi Sad
Dabar jau taip nedūmina.
PranešimasParašytas: 2024 08 25, 12:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Badas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
str rašo:
Nepatikėsi, iš 4 pusių artimiausiuose namuose mirė po žmogų ikipensijinio amžiaus, mano namo bendrasavininkės vyras (buvęs priešgaisrinės inspektorius Laughing Crying or Very sad ) onkologiją gydosi Sad
Dabar jau taip nedūmina.

O radoną tikrinai? Su geigeriu pats nepasimatuosi, reikia spec. matuoklio, bet kažkokios tarnybos juk turi.
PranešimasParašytas: 2024 08 26, 05:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
rammas rašo:
vaidas2 rašo:

Marytę! Laughing

ziuriu neadekvatai demonstruojasi. nes nesuvokiat kas pas mane sistemiska. tiesiog logine "bet ko" analize. suklyst irgi galiu - tiesiog ta darau STATISTISKAI RECIAU nei kiti. plius atpazistu ir zmones kurie moka tokiu igudziu naudotis. ir cia ne jusu atvejis panasu Mr. Green tokie kaip jus iesko ir skaito "visaapimamcis" instrukcijas ir ju pageidauja Very Happy Laughing Laughing. net lenino rastus panasu perskaitet kazkokiu lygiu Smile jei ka - zinokit kad enciklopedijos nedaug geresnes... neteisingai "priristos popieriuje zinios" irgi nesamone savaime. o sitos dalies neadekvatai neatfiltruoja... nu nera igudzio... Mr. Green suvokia po laiko. ir ta aiskina dar viena nesamone, kad "zinios paseno"...
kas liecia Mari - jo toks igudis yra - bet labai silpnas.

str rašo:

Tu ir skęstantį apkaltintum, kad neteisingai šaukia. Dioksinai skatina neurodegeneracinę ligą, šaukiu, kaip sugebu.
-----------
Vėlu. Nepatikėsi, iš 4 pusių artimiausiuose namuose mirė po žmogų ikipensijinio amžiaus, mano namo bendrasavininkės vyras (buvęs priešgaisrinės inspektorius Laughing Crying or Very sad ) onkologiją gydosi Sad
Dabar jau taip nedūmina.

dioksinai cia herbicidu problema. lasiniu neryk. ir pertresto augalinio edesio.
deginant jie retai susidaro - turi but chloro deginamam produkte. chloras kuro ir tepalu, naftos poduktuose, padangose - retenybe ir salinamas. cia labiau medicinins atliekos ar dezinfekcines atliekos - jas paprastai specialiai renka ir veza akmenen ar i kitas aukstatemperaturines krosnis.

-------
gydosi tai gydosi. KOKS KONKRECIAI vezio tipas? tipo plauciu? ruke per daug? ar alkoholiu per daug vaisino? inspektorius aplamai ten principe kabinetine ziurke Very Happy
kad pritemt dioksinus prie gaistrininku - ir per dumus, nes ten pas juos buna tu dumu - cia as nezinau - gal turi gesint isimtinai vien degancius namus, kuriu siltinimo medziaga kokia nors purskiama dregnai vata, ar medicininiu atlieku konteineriai ... as aplamai skaites kad gaistrininku plauciai kaip tik labai sveiki - daug aktyvuotos anglies patenka is profesines veiklos. o del kvepavimo kencia pvz svarscikai - nes virinimo dumai kenksmingi.
nepritempinek is oro savo visokio prisigalvoto sudo...
diedai mirsta nesulauke pensijos del alkoholizmo ir rukymo pagrinde. paskui eina persirijeliai-sirdininkai. cia NORMA. o su dioksinais kontakta turi labiau bobos. bet kazko gyvena statistiskai ilgiau...
---------
skestantys kalti ne kad neteisingai saukia. jie kalti nes lenda i vandeni nesaugiomis aplinkybemis. ir tas galioja ne visiems skestantiems, o tik vyresniems virs kokiu 12 metu, ar atsitiktinumo aukoms. visi kiti kur nuskesta - tiesiog debilai. jei matai skestanti, neatitinkanti situ aplinkybiu - gali ramia sazine eit toliau - padarysi visuomenei paslauga. o va sugalvot kad tai priklauso nuo saukimo - cia jau neadekvatumo pozymis Twisted Evil ne skestanciuju. sugalvotojo Cool
PranešimasParašytas: 2024 08 30, 15:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
str
Senbuvis
Senbuvis
zamolskis rašo:
as tavo problemas matau taip - tavo teise jas rinktis, ir tu ta darai Very Happy Very Happy Very Happy tai kam cia dejuoji paskui? Cool zmogus gi tipo intelektinis gyvunas - aplinka formuoja kaip nori. o pvz avys prisitaiko prie aplinkos, ir kai kazkas negerai -tik bliauna Mad

Bandau prisitaikyti, formuoti per silpnas. Kai tarnybos negynė mano teisės į švarų orą, bandžiau valyti įvairiais filtrais. Bet jie per silpni tokį smogą išvalyti.

Teko palikti viską ir bėgti į draustinį. 10m klajojau, kol gavau savo sklypą. Bet ir čia laimės nedaug, po žiemos pamačiau, kad aplink mano sklypą baltomis dėmėmis nusėta, lyg peroksidą ar chlorą kas laistė, vasarą avietės stabdžių skysčiu, morkos benzinu ar kažkuo panašaus kvepėjo. Jokie kirminai negraužė to, ką darže auginau, net pelės per žiemą nesugraužė nenukastų morkų. Pernai dar ir spinduliuotė neaiškios kilmės prisidėjo.

Šiandien bandžiau įkelti, ką rodo spinduliuotės matuoklis, bet youtube, rumble rašo, kad nenuskaitomas failas, part.lt ir feisbukas irgi neįkelia. Taigi, ir bliauti uždraudė Sad

Pakartosiu ankstesnį postą

str rašo:
Taip pragyvenau vasarą su atvežtiniu vandeniu. Joks filtras nepadės, jei cia laisto, purškia nežinia ką. (Toks įspūdis, kad kaimynai chemikai ir elektronikai) Sunku tuo patikėti, bet ir spinduliuotės pagalba bando man pakenkti.
Jei pernai tik savaitgaliais medelių lapai susiraitydavo, o man Guillain – Barre sindromas pasireikšdavo, tai šiemet patobulino, spinduliuoja ko gero tik ten, kur esu, nes sveikata sutrinka būnant tiesioginio matomumo zonoje, o medeliai nedžiūsta, lapai nesiraito kaip pernai. https://rumble.com/v2x0hhh-20230626-120812.html

Negi nėra tarnybų, kurios suorganizuotų treniruotes apginti mano teisę gyventi. Pats išsikviesti negaliu, kad neatsitiktų kažkas panašaus https://m.youtube.com/watch?v=arZvGUrhWTw
PranešimasParašytas: 2024 08 30, 16:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SG
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
str rašo:
po žiemos pamačiau, kad aplink mano sklypą baltomis dėmėmis nusėta, lyg peroksidą ar chlorą kas laistė, vasarą avietės stabdžių skysčiu, morkos benzinu ar kažkuo panašaus kvepėjo. Jokie kirminai negraužė to, ką darže auginau, net pelės per žiemą nesugraužė nenukastų morkų. Pernai dar ir spinduliuotė neaiškios kilmės prisidėjo.

Skamba baisiai.
Bet kuriuo atveju, jei kažkas vyksta arba nevyksta - turėtų būti tam ir priežasčių.

Citata:
youtube, rumble rašo, kad nenuskaitomas failas, part.lt ir feisbukas irgi neįkelia.

Kuo tą failą sugeneravote?
Koks jo plėtinys?

Citata:

Taigi, ir bliauti uždraudė Sad

Abejoju. Labiau tikėtina, kad tai kažkoks techninis niuansas / žmogiška jūsų klaida / nepilnai įkelta arba sugadinta duomenų rinkmena (corrupted file).

Kad tarnybos ką nors naudingo padarytų - turi būti motyvuotos.
Analogiškai - kad svertas gerai veiktų - jis turi turėti gerą atramos tašką.
Pvz., už nelegalaus alkoholio išaiškinimą valdža pareigūnus skatina - todėl jie ir tikrina potencialiai įtartinus atvejus.
Tie, kas skysčiais užsiima rimtai - skatina pareigūnus, kas jie ne viską matytų ir dalintųsi aktualia info.
PranešimasParašytas: 2024 09 08, 13:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
str
Senbuvis
Senbuvis
Kas galėjo atsitikti, kad ne tik į soc tinklus, bet ir į paštą .mp4, .jpg , .gif negaliu prisegti
Kodėl pvz toks failas tapo nenuskaitomas tinklams,nors planšetėje atsidaro be problemų?
AD8307_VID_20240828_232946.mp4

Kodėl nėatsidaro parsisiųstas subtitrų .txt, o anksčiau atsidarydavo?
What to do if you have a nuisance neighbour .ru.txt (4)
PranešimasParašytas: 2024 09 08, 18:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Badas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
str rašo:
Kas galėjo atsitikti, kad ne tik į soc tinklus, bet ir į paštą .mp4, .jpg , .gif negaliu prisegti
Kodėl pvz toks failas tapo nenuskaitomas tinklams,nors planšetėje atsidaro be problemų?

Kai ant žmogaus sugula visos įmanomos ir neįmanomos nelaimės netgi lygioj vietoj, ir taip vyksta nuolat - pasitikrink savo karmą. Kiek visko tau nutinka - normaliems žmonėms taip nebūna (kalbu ne apie sveikatą, o apie nuotykius), manau kad tavo gyvenime veikia kažkoks nenormalus aspektas. Deja, konkrečių specialistų parekomenduoti negaliu, o pačiam šviestis bei domėtis - tai užeina toli už elektronikos ribų, tad šioje vietoje ir sustosiu.
PranešimasParašytas: 2024 09 08, 18:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
str
Senbuvis
Senbuvis
Badas rašo:

Kai ant žmogaus sugula visos įmanomos ir neįmanomos nelaimės netgi lygioj vietoj, ir taip vyksta nuolat - pasitikrink savo karmą. .

Kaip elektronikui, geriau ne karmą, o dijodo savybes giliau paanalizuoti, daug paaiškina.
Iš kitos temos http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=138837
Badas rašo:
Man, kaip paprastam mėgėjui, yra pliusas ir minusas, o visokie ten anodai katodai ir kiti šmodai yra mokslininkų išmislas. .

Bet šiuo atveju prašau patarimo, ką padaryti, kad planšetė tinkamai veiktų ir kas rūpinasi, kad ji neveiktų?
PranešimasParašytas: 2024 09 08, 20:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SG
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
str rašo:
AD8307_VID_20240828_232946.mp4

What to do if you have a nuisance neighbour .ru.txt (4)

Situacija, sakyčiau, ne visai įprasta - bent jau man iš pateiktos informacijos nėra aišku, kodėl taip vyksta.
Pabandysiu šiek tiek susisteminti:
a) Norint tiesiog atstatyti planšetės funkcionalumą - galima tiesiog atlikti full factory reset. Tada iš PĮ pusės ji taps panaši į visas kitas naujas ar nuresetintas planšetes.
b) Rekomenduočiau visa tai pabandyti kokiame nors kitame įrenginyje, pageidautina - su skaidria PĮ. Tai gali būti tiek PC, tiek išmanusis telefonas, tiek planšetė. Jei viskas veiks - galima persiųsti į juos probleminius failus ir su jais pabandyti.
c) gali būti, kad naršyklei, iš kurios bandote atlikti aprašytus veiksmus, nesuteikta prieiga prie failų (file access not allowed). Tada būtent taip viskas ir bus. Galima pabandyti kitą naršyklę.
d) Dėl aiškumo - detalizuoju sutrikimus:
1. nepavyksta prisegti prie email / įkelti į web įvairių bylų
-> apskritai nors ką pavyksta prisegti / įkelti į Web? Testavimui galima naudoti bet kokius servisus - bylų bei paveikslėlių dalinimosi ir t.t.
-> labai rekomenduoju išbandyti kitą naršyklę. Kiek suprantu, kalbama apie Android -
https://www.browserstack.com/guide/best-browsers-for-android
Kai diegiama arba įdiegta naršyklė paprašys prieigos prie įrenginyje esančių bylų - reikia leisti. Jei naršyklei bus uždrausta prieiga prie bylų - tai prieigos ir nebus ir viskas (ne)veiks būtent taip kaip jau aprašėte.

2. neatsidaro *.txt failas
-> to failo dydis baitais koks?
-> kiti TXT failai atsidaro - problema tik su šiuo vienu?
-> TXT failai yra ultra įprastas bei populiarus dalykas, atidaromas beveik su bet kuo. Reikėtų pabandyti atidaryti su skirtingomis programomis - net ir naršyklės tai geba. Jei nesate tikras kas ten per txt failai - galite atsisiųsti pavyzdžių, pvz. iš
https://filesamples.com/formats/txt
Aišku, jei bandėte tik su 1 naršykle, kuriai uždrausta prieiga prie failų, o kitų programų TXT failų peržiūrai neturite - tada viskas sueina į #1 punktą.

Reziumuojant - panašu, kad bandėte tik 1 naršyklę, kuriai uždrausta prieiga prie įrenginyje esančių failų.
https://www.youtube.com/watch?v=Bpu2DikZqBc
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,