Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 28, 04:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Galima placiau? Koks diametras tu okuliaru, kiek kartu "priartina"?
P.S. As ne astronomas Turiu kaskoki kitaiska teleskopa su vienu okuliaru, gal tiks?
P.S.2 Kiek prisimenu is mokyklos laiku teleskopas turi objektiva ir okuliara (lietuviskai gal kitaip vadinasi), Tai cia sprendziant is foto is desnes puses - okuliarai
P.S. As ne astronomas Turiu kaskoki kitaiska teleskopa su vienu okuliaru, gal tiks?
P.S.2 Kiek prisimenu is mokyklos laiku teleskopas turi objektiva ir okuliara (lietuviskai gal kitaip vadinasi), Tai cia sprendziant is foto is desnes puses - okuliarai
Gerai... Sian vakare pasistengsiu pasiziureti/pamatuoti....
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu.....
Atrasti trejeta akulioriu...visu diametras 25 mm.
H12,5 mm
SR4 mm
ir H20 mm.
Atrasti trejeta akulioriu...visu diametras 25 mm.
H12,5 mm
SR4 mm
ir H20 mm.
Aciu Aleksai kad paziurejai. Pas mane irgi 24-25 mm diametras. Ant jo parasyta R20 mm. Cia kaip suprantu fokusinis atstumas, panasiai kaip pas tave H20 mm (xren suprasi tu kitaicu , o gal as pats kitaicas, kad nieko nezinau ) Zodziu man gal ir tiktu H12,5 bet kas yra SR4 tai visiskai neaisku. Ta teleskopa as pirkau labai senai pas viena forumeti uz 5€. Nu ir galiu ta tavo turta nupirkti irgi uz 5€ ir ne daugiau
Aciu Aleksai kad paziurejai. Pas mane irgi 24-25 mm diametras. Ant jo parasyta R20 mm. Cia kaip suprantu fokusinis atstumas, panasiai kaip pas tave H20 mm (xren suprasi tu kitaicu , o gal as pats kitaicas, kad nieko nezinau ) Zodziu man gal ir tiktu H12,5 bet kas yra SR4 tai visiskai neaisku. Ta teleskopa as pirkau labai senai pas viena forumeti uz 5€. Nu ir galiu ta tavo turta nupirkti irgi uz 5€ ir ne daugiau
Sveikinu uz 5€ nusipirkes teleskopa
Ir man tinka 5€ uz jum reikalinga H12,5 akuliora.
kaip planuojate ji atsiimti ?